exwamac21 11.03.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Witam! Pytanie z innej beczki. Może byłby ktoś zainteresowany kupnem działki w Olesinie?? Mam do sprzedania takową o pow.1163m2 z warunkami zabudowy. Ogłaszam się tutaj bo nie mam czasu na bieganie po agencjach nieruchomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pobik 15.03.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Witam! Pytanie z innej beczki. Może byłby ktoś zainteresowany kupnem działki w Olesinie?? Mam do sprzedania takową o pow.1163m2 z warunkami zabudowy. Ogłaszam się tutaj bo nie mam czasu na bieganie po agencjach nieruchomości A jaka cena ?? Pytam bo znajomy szuka działki w okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pobik 15.03.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Witamnie macie może kogos sprawdzonego do polecenia do ułozenia kostki brukowej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artus70 15.03.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Witam poszukuje jakiegoś sprawdzonego i nie drogiego transportu do przewiezienia kilkudziesięciu ton gruzu betonowego z Warszawy na Chroślę. Może ktoś z was ma kogoś takiego, jakiegoś dobrego "przewoźnika" z tych okolic. Proszę o jakąkolwiek informacje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brunchilda 15.03.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Artus70, spróbuj zadzwonić do p.Biernackiego tel. 503-99-77-21.To facet z okolic Dębego. Ma duże samochody, którymi piach mi woził. Ogólnie (jeśli nie ma prac polowych) jest chętny do wszelkiej wsółpracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sowa113 17.03.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Witam Mam na zbyciu budkę, która służyła jako składzik gratów w czasie budowy. Wymiary ok. 2,00 m x 2,50 m. Dla zainteresowanych zdjęcia na e-mail. Lokalizacja - gm. Dębe Wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 17.03.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Witam, Czy ktoś z Was orientuje się, jakie są koszty wykonania przyłącza kanalizacyjnego?(oczywiście materiały +robocizna) dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agutek 17.03.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Poratujcie mnie jakimś namiarem na sprawdzonego elektryka, który zrobi mi przyłacze elektryczne budowlane...Będę wdzięczna! Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablooo-exe 18.03.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Może ktoś wie i podpowie gdzie w okolicy można kupić węgiel EKO-groszek Pieklorz orginalnie pakowany i suchy, przechowywany pod dachem? Ja ten temat przerabiałem, węgiel kupowałem od 4 lub od 5 dostawców jak narazie najlepszy na który trafiłem jest za salonem skody jadąc na wawe 800zł tona workowany. Pisał ktoś jeszcze o zbiorniku na szambo, jak na jesień dowiadywałem się w mrozach to koszt 10m3 był ok 5500, taniej było u kogoś też chyba z mrozów ale nie mieli montażu..., wybrałem klienta z Radomia ogarnął cały temat za 2600jak dobrze pamiętam, oczywiście do tego certyfikat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaMarcin1719504949 18.03.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Pisał ktoś jeszcze o zbiorniku na szambo ..., wybrałem klienta z Radomia ogarnął cały temat za 2600jak dobrze pamiętam, oczywiście do tego certyfikat. czy można prosić o jakiś namiar ?? z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablooo-exe 19.03.2010 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 czy można prosić o jakiś namiar ?? z góry dziękuję W telefonie mam jeszcze jeden nr chyba to jest ten jeżeli nie to proszę o kontakt będę szukał dalej 507058331 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablooo-exe 19.03.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 W grudniu zgłaszałam zakończenie budowy - nikogo nie było, nikt się nie czepiał. Po 22 dniach roboczych odebrałam dokumenty i to wszystko. Sąsiad mówił to samo. Słyszałam, że dokumenty są sprawdzane - jeżeli wszystko jest w porządku, to muszą odczekać swoje (21 dni) i już. Jeżeli osoba, która sprawdza zauważy jakieś niezgodności albo np. zmiany w projekcie wówczas na budowę jedzie inspektor. Tak słyszałam ale nie wiem ile w tym prawdy... Pozdrawiam A możesz zdradzić jakie są koszty odbioru, łącznie z geodetą, kominiarzem itp. kominiarz 100-150 pln (już nie pamiętam) geodeta 600 pln cert. energetyczny 350 pln dodatkowo (jak nie masz) prot. sprawdzeń inst. elektr. - 350-500 pln ...przynajmniej ja tyle płaciłem..... czy mogłbyś dać namiary na tych fachowców od papierków... bo też planuję odbiór, a nikogo jeszcze nie znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaMarcin1719504949 19.03.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 czy można prosić o jakiś namiar ?? z góry dziękuję W telefonie mam jeszcze jeden nr chyba to jest ten jeżeli nie to proszę o kontakt będę szukał dalej 507058331 numer raczej jest prawidłowy, znalazłam ich na allegro (Jedlińsk koło Radomia): http://www.allegro.pl/item916486837_szamba_betonowe_zbiorniki_na_szambo_szambo_5m3.html http://www.konradobet.pl/ dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ramzess 21.03.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Witam wszystkich ziomali jestem tu nowy poszukuje kogoś kto budował bądź buduje dom z Ytonga a konkretnie chodzi mi o znalezienie majstra (dobrego) i również proszę o opinię czy dobrze robię decydując się na budowę domu z tego betonu komórkowego. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek i Ewa 22.03.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Czesc , my jesteśmy na etapie stanu surowego zamkniętego. Ekipę mieliśmy super . Wcześniej już budowali domy z Ytongu i wiedzą o co chodzi . Prześlę ci mail z namiarem na ekipę jeśli chcesz. A czy dobrze robisz .... musisz sam sie przekonać. My rozmawialiśmy z wieloma osobami które budowały dom w tej technologii i nikt nie żałuje swojej decyzji. My mamy ścianę jednowarstwową 36,5cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ramzess 22.03.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Witam, dziekuje za odpowiedź i poprosze ten kontakt do majstra a tak na marginesie to skąd jest ten majster i jaki jest Wasz dom i ile wzieli za robote oraz jaki jest zakres ich pracy prócz murowania (wykop,dach itp.) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meadeo 23.03.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Możecie kogoś zarekomendować? pozdrw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek i Ewa 23.03.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 ramzess namiar na majstra wysłałam ci w wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlakczek 24.03.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 witamposzukuje kierownika budowy-może macie jakiegoś sprawdzonego godnego polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjeziorska 25.03.2010 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 gdzie kupowaliście drzwi wejściowe?proszę o namiary Czy ktoś może się wpowiedzieć o hydrauliku Rafał Krasny?? z Mińska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts