komarex 13.04.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 witam czy ktoś w dębem a szczególnie w okolicach polnej przerabiał temat budowy takiej oczyszczalni Witam wszystkich, również mam w planach budowę przydomowej oczyszczalni ścieków w Górkach, przyłączam się do pytania - czy ktoś robił wycenę bądź budował takie cudo. Wiem, że poziom wód gruntowych i gleba nie sprzyjają standardowym rozwiązaniom ale technologie są różne i zasadniczo podobno na każdym terenie da się wybudować oczyszczalnie. Pozdrawiam, DK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1a 13.04.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 z tego co ja się dowiadywałem wysoki poziom wód gruntowych to nie problem szczególnie przy POŚ biologicznych z czynnym złożem wódę oczyszczoną można odprowadzać rów ,oczko wodne,studnia chłonna itp.co do kosztów to około 10tyś. ale jest jeszcze możliwość dofinansowania z FOŚproblemem w naszej gminie podobno jest plan zagospodarowania terenu który przewiduje odprowadzenie ścieków do kanalizacjitylko z tego co widzę to tej kanalizacji moje dzieci się nie doczekają dlatego moje pytanie czy już ktoś przerabiał ten temat bo może jest jakiś sposób jakaś furtka żeby załatwić zezwolenie na POŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 13.04.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 (edytowane) Odpowiedź odnośnie stempli (pytanie od prezes 3677). Miejsce sprzedaży: bliska okolica Dębe Wielkie/Chrośla. Pozdrawiam. Edytowane 13 Kwietnia 2010 przez akapap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OSTAG 13.04.2010 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Witam wszystkich forumowiczów. Jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami działki na ul.Polnej . Aktualnie będziemy kłaść dach - poszukujemy cieśli sprawdzonego możecie kogoś polecić? Z góry dziękuję za namiary! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sowa113 15.04.2010 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 WitamPoszukuję ekipy do ocieplenia poddasza - jeśli ktoś mógłby polecić solidnego wykonawcę z góry serdecznie dziękujęPozdrawiamAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sowa113 16.04.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Witam Mam na zbyciu budkę, która służyła jako składzik gratów w czasie budowy. Wymiary ok. 2,00 m x 2,50 m. Dla zainteresowanych zdjęcia na e-mail. Lokalizacja - gm. Dębe WielkiePozdrawiamAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpudlo 19.04.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Witajcie, chetnie sprzedam deski o grubosci 4 cm. Jest to towar na łaty (lub kontrlaty, zawsze zpominam, w kazdym badz razie tego, czego idzie wiecej przy konstrukcji dachu). Towaru jest na co najmniej jeden dach. Deski byly impregnowane, choc po sezonie pod golym niebem pewnie juz nie ma znaku po impregnacie. Dla powaznie zainteresowanych jestem gotow pociac deski na laty (kontrlaty). Cena za m3 lub za mb wycietej laty. Mysle, ze bedzie atrakcyjna.Odbior w Debe Wielkie. pozdro,mp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meadeo 19.04.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 (edytowane) Też z kategorii "sprzedam": 1. 150szt pustaków stropowych (teriva) trójkomorowych 2. 70szt pustaków stropowych (teriva) dwukomorowych 3. ok 400 stempli raz użytych. długość ok 3m 4. deski, dużo desek lokalizacja: Dębe Wielkie Edytowane 2 Czerwca 2010 przez meadeo podbijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 20.04.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Witam, szukaj piasku kwarcowego i piasku do tynków w naszej okolicy, ktoś może kogoś polecić? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwos 21.04.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 (edytowane) Witam.Do ociplenia moge polecić p. Michala. ja jestem zadowolony. namiar 516-951-612 Może ktoś polecić kogoś na wykonanie ogrodzenia? Pozdrawiam Edytowane 21 Kwietnia 2010 przez kiwos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjeziorska 21.04.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Czy mozecie cos powiedziec o Panu Andrzeju hydrauliku z Brokuł obok Łochowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Adam P. 22.04.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 witamy sąsiadów!poszukujemy tynkarzy, zajmujących się wykonaniem tynków wewnętrznych z agregtu.Jeżeli macie namiary na godnych polecenia wykonawców- to będziemy bardzo wdzięczni za ich podanie:)pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieosiagalny 23.04.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Witam, szukaj piasku kwarcowego i piasku do tynków w naszej okolicy, ktoś może kogoś polecić? Pozdrawiam. Tani piasek kwarcowy możesz kupić w Mrozach na składzie budowlanym, wjeżdżając do Mrozów od strony Kałuszyna, na początku po lewej stronie. Piasek sprawdzony, wszystko z nim w porządku. Koleś ogłasza się też na Allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sowa113 23.04.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 WitamRownież poprosiłbym o namiary tynkarzyAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiek 25.04.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 A gdzie po ziemię na wyrównanie terenu ale oczywiście już dla roślinek i trawy przyzwoitą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_mihu_ 25.04.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Witam szukam ekipy do SSO i dalej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 26.04.2010 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Witajcie. Czy ktos moze polecić sprawdzona firmę lub fachowca od automatyki do bram. Z góry dzieki za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artus70 27.04.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Poszukuje producentów ogrodzeń betonowych ? Może wiecie gdzie najlepiej kupić takie betonowe przęsła ? Może ktoś ostatnio układał takie ogrodzenie i będzie mi mógł polecić kogoś z okolic Mińska do montażu takiego ogrodzenia . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brunchilda 27.04.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Witajcie! Mam do sprzedania:- stemple (krótkie po 3zł., długie po 4zł.)- deski pozbijane w blaty- pustaki stropowe terriva po 3zł.- pustaki wentylacyjne po 3 zł.- nadproża L19 - dł. 1,2 i 1,5 Odbiór własny w Dębem Wlk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezes3677 29.04.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Witajcie !Gdzie mogę kupić przydomową oczyszczalnie ścieków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts