nieosiagalny 16.08.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Ja wprawdzie nie z Polnej ale też czuję problem. Jeden z moich sąsiadów robił dochodzenie i wyszło że to oczyszczalnia robi nocą zrzuty nadwyżek do rowu. Pisał już w tej sprawie, ale jakoś na razie bez powodzenia. Może u was tez czuć z tego rowu. W końcu to wcale nie tak daleko. No rów niby jest, zawiewa też niby z tamtej strony, ale bo ja wiem. Kupię sobie latarkę i może sam się nocą przejdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieosiagalny 17.08.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Ja wprawdzie nie z Polnej ale też czuję problem. Jeden z moich sąsiadów robił dochodzenie i wyszło że to oczyszczalnia robi nocą zrzuty nadwyżek do rowu. Pisał już w tej sprawie, ale jakoś na razie bez powodzenia. Może u was tez czuć z tego rowu. W końcu to wcale nie tak daleko. Gadałem z szambiarzem. Może i wylewają w oczyszczalni, ale smród w okolicy nie jest skutkiem oczyszczalni lecz okolicznych. Niemal nikt nie wybiera szamba legalnie. Większość wylewa na pola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bormic 17.08.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Witam,mam do sprzedania garaż blaszany - 1 roczny. Wymiary 3x5m w bardzo dobrym stanie. Jak ktoś jest zainteresowany to kontakt najlepiej telefoniczny 505 166 615. Cena jaka mnie interesuje to ok 1000zł. Do odebrania/obejrzenia na Targówce koło Mińska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cloner 19.08.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Czy ktoś z Państwa może polecic jakąś ekipę do ocieplenia budynku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 19.08.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Czy ktoś z Państwa może polecic jakąś ekipę do ocieplenia budynku? Ja mogę. Podam namiary na PW jak jewyciagne od meza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cloner 19.08.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 19.08.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Czy wiecie, gdzie w okolicy mozna nabyć za znośne pieniądze deski na taras? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieosiagalny 23.08.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Czy wiecie, gdzie w okolicy mozna nabyć za znośne pieniądze deski na taras? Znam firmę z W-wy, która takie deski mogłaby załatwić (oraz też ułożyć), ale nie wiem jaka jest cena. Z tego co wiem to są one b. drogie i raczej omijaj firmę DLH ponieważ sprzedają bardzo dobrej jakości towar, ale cena jest bardzo wysoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artus70 23.08.2010 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Witam poszukuje stali na zbrojenie "12" i bloczków fundamentowych Certus i sterodur "100" czy ktoś wie gdzie najtaniej dostane takie materiały ??. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba2001 23.08.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Witam wszystkich Forumowiczów szczególnie pozdrawiam sąsiadów z okolic Mińska Mazowieckiego właśnie zaczynamy budować w Budach Barcząckich na razie jestem na etapie kończenia formalności papierkowych dokładnie czekam już tylko na pozwolenie mam zamiar w tym roku rozpocząć prace ziemne i zakończyć je na etapie zerowym.Potrzebowałbym informacji gdzie w naszym regionie można zamówić piach w przystępnych cenach.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darkol 25.08.2010 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Witajcie Sąsiedzi,Pilnie poszukuję sprawdzonego i solidnego dekarza do położenia blachodachówki i zamontowania okien dachowych.Poza tym szukam sprytnego fachowca do "odchudzenia" więźby. W projekcie mam taką, że chyba czołgiem można po dachu jeździć (np. belka 16x28x1033, krokwie 12x20), bo projektowana była pod dachówkę.Skąd braliście drewno na więźbę?Poproszę o namiary.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 25.08.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Hej Darkol, wysyłam PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 26.08.2010 03:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Czy wiecie, gdzie w okolicy mozna nabyć za znośne pieniądze deski na taras? Drewno egzotyczne ma w wielkim wyborze "Zagłoba" - skład jest przy drodze do Chrośli, biuro handlowe w Dębem, w bocznej uliczce od Strażackiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 26.08.2010 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Drewno egzotyczne ma w wielkim wyborze "Zagłoba" - skład jest przy drodze do Chrośli, biuro handlowe w Dębem, w bocznej uliczce od Strażackiej. Chyba wiem gdzie to jest w Dębem. Dzięki za cynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Timil 28.08.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Sprzedam dwie krokwie 7x20 dlugosc pow. 8 m i kilka jetek 7x20. Poza tym mam sprzedam blaty i troche innych pozostalosci po budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Timil 28.08.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Poszukuje kogos od drewnianej podbitki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daria.k 01.09.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 macie namiary na składy oferujące całe stropy teriva? gdzie kupowaliście swoje materiały? dzięki serdeczne za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 01.09.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Daria, ja kupowałam tutaj: http://www.witan.com.pl/o-nas.html Swojego czasu mieli najkorzystniejszą ofertę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
visMajor 02.09.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 macie namiary na składy oferujące całe stropy teriva? gdzie kupowaliście swoje materiały? dzięki serdeczne za odp Proponuję również sprawdzić ofertę tej firmy, znajomi mi ją polecili i rok temu kupiłem u nich strop (dostałem tam najkorzystniejszą ofertę). http://betoniarstwo.com.pl/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daria.k 02.09.2010 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 dzięki wielkie a ma ktoś stemple do odsprzedania? ok 2,7? w okolicach Dębego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts