Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witam

Do sprzedania mam deski raz uzywane do szalunkow

nie mierzylem ale mysle zw ok 1-2 m3 musze poukladac i zmierzyc

rozne dlugosci,szerokosci czesc jest pozbijane w blaty nie rozbijalem moze sie przydadza do ogrodzenia

Oraz kompletna skrzynke elektryczna budowal ja czlowiek z zakladu energet. wiec nie bedzie problemu z jej odbiorem. Do skrzynki jest takze slup drewniany. W komplecie znajduje sie wszystko co potrzebne, napinacze, warkocz mocowania zaciski, izolacja na slupie

Co do ceny sie dogadamy

693-074-849

pozdr.

gdzie kupowaliście drzwi wejściowe?

proszę o namiary

My kupowaliśmy w Red-Mecie moim zdaniem są świetne. Mąż zachwycony porządnością wykonania a mi przypadł do gustu duży wybór wzorów. Polecam tu jest strona:

http://www.red-met.com.pl/

na stronie nie ma tego wszystkiego co facet potrafi zrobić. Robią naprawdę ładne drzwi. My wzięliśmy drewniane. Naprawdę szczerze polecam. A no i świetlik facet nam zrobił, bo w tych gotowych to taki średni jest wybór jak coś nietypowego się chce.

oj dawno mnie tu nie było i się nazbierało tematów. na dziś potrzebuję:

1) sprzedać dom w mieni 80m2, działka 5600m2

2) może ktoś ma w domku terakotę/gres w grafitach lub szarościach - muszę to zobaczyć w realu bo zaraz zwariuje podejmując decyzję

jesli drewnopodobna terakota tez wchodzi w gre to zapraszam do Siedlec :)

Prawie cały dół mam szary. A na górze łazienkę w minimalu.

jesli drewnopodobna terakota tez wchodzi w gre to zapraszam do Siedlec :)

Prawie cały dół mam szary. A na górze łazienkę w minimalu.

A mnie zestrzeliłaś, tej opcji nie brałam pod uwagę, dziękuje za ofertę ale zanim ruszyłabym do Sieldce (troszkę kawałek) to może masz jakąś fotkę dla zachęty - chociaż na priv :-)

A mnie zestrzeliłaś, tej opcji nie brałam pod uwagę, dziękuje za ofertę ale zanim ruszyłabym do Sieldce (troszkę kawałek) to może masz jakąś fotkę dla zachęty - chociaż na priv :-)

http://forum.muratordom.pl/blog.php?77598-***pod-zielonym-dachem***&tag=serenissima

hej, tu masz w trakcie układania.

jeszcze cos powinno byc u mnie w dzienniku, łazienka na pewno.

http://forum.muratordom.pl/blog.php?77598-***pod-zielonym-dachem***&tag=serenissima

hej, tu masz w trakcie układania.

jeszcze cos powinno byc u mnie w dzienniku, łazienka na pewno.

wiesz, chyba dawno nie byłam w Siedlcach :-). piękny wybór. ja szaleję za tymi szarościami ale obawiam się ciemnicy we wnętrzu. Na dzień dzisiejszy trudno mi się wyrwać ale mam nadzieję, że będziemy w kontakcie.

wiesz, chyba dawno nie byłam w Siedlcach :-). piękny wybór. ja szaleję za tymi szarościami ale obawiam się ciemnicy we wnętrzu. Na dzień dzisiejszy trudno mi się wyrwać ale mam nadzieję, że będziemy w kontakcie.

u mnie zero ciemnicy ;)

Będziemy w kontakcie, będziemy. Dziś i tak nie mam głowy na forum, pies mi zachorował.

Co do podłogi to ja chciałam własnie drewnopodobną a ta była według mnie najładniejsza. Nie jest ciemna i łatwo ja utrzymac w czystości.

witam

Do sprzedania mam deski raz uzywane do szalunkow 1,5 m3

rozne dlugosci,szerokosci czesc jest pozbijane w blaty nie rozbijalem moze sie przydadza do ogrodzenia

Oraz kompletna skrzynke elektryczna budowal ja czlowiek z zakladu energet. wiec nie bedzie problemu z jej odbiorem. Do skrzynki jest takze slup drewniany. W komplecie znajduje sie wszystko co potrzebne, napinacze, warkocz mocowania zaciski, izolacja na slupie

Co do ceny sie dogadamy

693-074-849

pozdr.