mjeziorska 25.03.2010 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 jeszcze potrzebuję namiary na kominkowców dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezes3677 27.03.2010 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 witam poszukuje kierownika budowy-może macie jakiegoś sprawdzonego godnego polecenia? Poszło na P.W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 30.03.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Sprzedam stemple, sztuk około 350-400, długość większość 3.20. Używane raz. Kupiłem je za 7 PLN, oddam w dobre ręce za 5 PLN sztuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikaaa22 31.03.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 witamposzukuje TYNKARZA, może macie jakiś sprawdzonych , godnych polecenia z okolic Mińska BĘDE BARDZO WDZIĘCZNA ZA KAŻDY NAMIAR !!!!pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wutang 31.03.2010 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 witamDo sprzedania mam deski raz uzywane do szalunkownie mierzylem ale mysle zw ok 1-2 m3 musze poukladac i zmierzyc rozne dlugosci,szerokosci czesc jest pozbijane w blaty nie rozbijalem moze sie przydadza do ogrodzenia Oraz kompletna skrzynke elektryczna budowal ja czlowiek z zakladu energet. wiec nie bedzie problemu z jej odbiorem. Do skrzynki jest takze slup drewniany. W komplecie znajduje sie wszystko co potrzebne, napinacze, warkocz mocowania zaciski, izolacja na slupieCo do ceny sie dogadamy 693-074-849 pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezes3677 03.04.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Sprzedam stemple, sztuk około 350-400, długość większość 3.20. Używane raz. Kupiłem je za 7 PLN, oddam w dobre ręce za 5 PLN sztuka. Witaj .W jakiej miejscowości są do sprzedania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nabla 04.04.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 gdzie kupowaliście drzwi wejściowe? proszę o namiary My kupowaliśmy w Red-Mecie moim zdaniem są świetne. Mąż zachwycony porządnością wykonania a mi przypadł do gustu duży wybór wzorów. Polecam tu jest strona: http://www.red-met.com.pl/na stronie nie ma tego wszystkiego co facet potrafi zrobić. Robią naprawdę ładne drzwi. My wzięliśmy drewniane. Naprawdę szczerze polecam. A no i świetlik facet nam zrobił, bo w tych gotowych to taki średni jest wybór jak coś nietypowego się chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m-mormon 06.04.2010 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Też mam stemple jednorazowo używane. Zimowały w zadaszonym domu w stanie surowym. Długość 3m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezes3677 06.04.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 w jakiej miejscowości masz do sprzedania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiek 07.04.2010 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 oj dawno mnie tu nie było i się nazbierało tematów. na dziś potrzebuję:1) sprzedać dom w mieni 80m2, działka 5600m22) może ktoś ma w domku terakotę/gres w grafitach lub szarościach - muszę to zobaczyć w realu bo zaraz zwariuje podejmując decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1a 08.04.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 witam czy ktoś w dębem a szczególnie w okolicach polnej przerabiał temat budowy takiej oczyszczalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kraina Chichów 09.04.2010 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 witam poszukuje kierownika budowy-może macie jakiegoś sprawdzonego godnego polecenia?Poszło na P.W Czy ja też mogę prosić o namiar na kierownika budowy? Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.04.2010 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 oj dawno mnie tu nie było i się nazbierało tematów. na dziś potrzebuję: 1) sprzedać dom w mieni 80m2, działka 5600m2 2) może ktoś ma w domku terakotę/gres w grafitach lub szarościach - muszę to zobaczyć w realu bo zaraz zwariuje podejmując decyzję jesli drewnopodobna terakota tez wchodzi w gre to zapraszam do Siedlec Prawie cały dół mam szary. A na górze łazienkę w minimalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artus70 09.04.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Witam wszystkich i mam pytanko ? Poszukuje jakiegoś dobrego i nie drogiego "Studniarza" Do wywiercenia studni głębinowej na Chrośli. A może ktoś tam, wiercił taką studnie ? Jaką i na jakiej głębokości trafiliście na wodę w tej okolicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiek 10.04.2010 03:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 jesli drewnopodobna terakota tez wchodzi w gre to zapraszam do Siedlec Prawie cały dół mam szary. A na górze łazienkę w minimalu. A mnie zestrzeliłaś, tej opcji nie brałam pod uwagę, dziękuje za ofertę ale zanim ruszyłabym do Sieldce (troszkę kawałek) to może masz jakąś fotkę dla zachęty - chociaż na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.04.2010 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 A mnie zestrzeliłaś, tej opcji nie brałam pod uwagę, dziękuje za ofertę ale zanim ruszyłabym do Sieldce (troszkę kawałek) to może masz jakąś fotkę dla zachęty - chociaż na priv http://forum.muratordom.pl/blog.php?77598-***pod-zielonym-dachem***&tag=serenissima hej, tu masz w trakcie układania. jeszcze cos powinno byc u mnie w dzienniku, łazienka na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiek 10.04.2010 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 http://forum.muratordom.pl/blog.php?77598-***pod-zielonym-dachem***&tag=serenissima hej, tu masz w trakcie układania. jeszcze cos powinno byc u mnie w dzienniku, łazienka na pewno. wiesz, chyba dawno nie byłam w Siedlcach . piękny wybór. ja szaleję za tymi szarościami ale obawiam się ciemnicy we wnętrzu. Na dzień dzisiejszy trudno mi się wyrwać ale mam nadzieję, że będziemy w kontakcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.04.2010 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 wiesz, chyba dawno nie byłam w Siedlcach . piękny wybór. ja szaleję za tymi szarościami ale obawiam się ciemnicy we wnętrzu. Na dzień dzisiejszy trudno mi się wyrwać ale mam nadzieję, że będziemy w kontakcie. u mnie zero ciemnicy Będziemy w kontakcie, będziemy. Dziś i tak nie mam głowy na forum, pies mi zachorował. Co do podłogi to ja chciałam własnie drewnopodobną a ta była według mnie najładniejsza. Nie jest ciemna i łatwo ja utrzymac w czystości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wutang 11.04.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 witamDo sprzedania mam deski raz uzywane do szalunkow 1,5 m3 rozne dlugosci,szerokosci czesc jest pozbijane w blaty nie rozbijalem moze sie przydadza do ogrodzenia Oraz kompletna skrzynke elektryczna budowal ja czlowiek z zakladu energet. wiec nie bedzie problemu z jej odbiorem. Do skrzynki jest takze slup drewniany. W komplecie znajduje sie wszystko co potrzebne, napinacze, warkocz mocowania zaciski, izolacja na slupieCo do ceny sie dogadamy 693-074-849 pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 13.04.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Witam bliższych i dalszych sąsiadów. Właśnie zakończyły się u mnie roboty brukarskie - podjazd, taras i schody. Jeśli ktoś poszukuje solidnego i pomysłowego wykonawcy to polecam swojego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts