JoShi 07.06.2010 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Cześć, rozgryzłaś to śledzenie wątku? Na górze tabelki zawierającej posty wątku masz "Narzędzia wątku" a w nich "dodaj subskrypcję" czy jakoś tak. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaMarcin1719504949 07.06.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Witam, jesteśmy na etapie wylewek, czy ktoś może nas poratować namiarem na dobrą ekipę ?? niedługo również potrzebować będziemy glazurnika - jeśli macie jakieś namiary będę wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieosiagalny 07.06.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Czy ktoś korzystał z jakiegoś sprawdzonego i w miarę taniego ogrodnika? Potrzebuję pilnie skosić trawę a potem będę go potrzebował do założenia trawnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 07.06.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 To jak jest w końcu z tymi POS-ami? Jaka jest oficjalna droga, żeby taką oczyszczalnię zbudować? U nas było tak: 1. decyzja o warunkach zabudowy z wpisana studnia i POS-iem do 10 m3 (nie wiem czy macie plan zagospod. przestrzen. i co w nim jest???) 2. POS wrysowany na projekcie, dowoziłam do starostwa opis mojego "ekologicznego cudu" --> pozwolenie na budowę uwzgledniało tez budowe POS-ia (można też na zgłoszenie poźniej to załatwić, chociaż szambo to raczej przy drodze sie buduje, a posia nie trzeba, u nas jest na tylach domu). 3. typ POS-ia --> niestety trzeba sobie poczytac w necie i pognebic producentow, generalnie ja znam trzy typy: a) beztlenowa z rozsaczkowaniem, b) tlenowa z napowietrzeniem i zrzutem wody do dołu chłonnego c) roślinna np. trzcinowa pewnie są i inne teraz, ja mam wiedzę sprzed 4-5 lat Powodzenia PS. tak rozgryzlam sledzenie watku, Dzięki ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia4623 10.06.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Witam, Poszukuje baraku do postawienia na placu budowy - chce tam przechować parę gratów budowlanych - odkupie albo wynajmę. Pls o kontakt 600182825 PozdrawiamAnka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bormic 14.06.2010 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Witam,mam do sprzedania trochę materiałów pozostałych po budowie: Stemple - ok 70 szt. dł ok. 320cm (4zł szt)Porotherm Wienerberger 25P+W - 1,5 palety (3,5zł szt)Porotherm 11,5 - ok. 30 sztuk (3,5zł szt) Zainteresowanych proszę o kontakt najlepiej telefoniczny.Pozdrawiam,Michał 505 166 615 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 14.06.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Szukam: -> wykonawcy ogrodzenia z siatki na podmurówce betonowej (wylewanej) -> solidnych brukarzy do kostki betonowej Może jakiś sąsiad będzie chciał pomóc to ogrodzenie postawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
visMajor 15.06.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 (edytowane) Jakiej firmy pompa, kto montował , jakaś firma z Mińska lub z okolic ? Wymienniki poziome , czy pionowe ? No mam mnóstwo pytań No i jak wyglądała ubiegła zima , z tą instalacją ? Mogę dostać więcej szczegółów ?? może na priv ? Jestem już na etapie końcowym instalacji pompy, kolektory wykonane rok temu, instalacja CO i CWU zrobiona 2 miesiące temu, natomiast montaż pompy za 2 tyg. Całość prac wykonała mi firma Viking z Mińska. Zrobiłem rekonesans cenowy po całej Polsce, otrzymałem około 7 wycen i oferta firma Viking okazała się najkorzystniejsza. Ponadto decydując się na wykonawcę pompy ciepłą brałem też pod uwagę fakt, że jest to firma lokalna, dzięki czemu nawet do każdej drobnostki, jakiejś zmiany czy poprawki nie było problemu z przyjazdem. Przed podjęciem decyzji osobiście oglądałem wykonane instalacje właśnie przez firmę Viking. Jak do tej pory jestem zadowolony z dotychczasowej współpracy. Co do samej instalacji pompy to zastosowano u mnie kolektor pionowy, dwa odwierty po około 100metrów, pompa firmy IVT11; układ mieszany 60% powierzchni grzejniki, 40% podłogówka. Edytowane 15 Czerwca 2010 przez visMajor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiasus 17.06.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Dziewczyny, a propos KW (hehehe, dzisiaj robiłam porządki w bookmarkach): http://forum.muratordom.pl/showthread.php?t=48621 Dzięki wielkie. Czyli znowu ukochana geodezja w Mińsku mnie czeka :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 18.06.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Gosku, Mam to właśnie za sobą: 24 pln za wypis z rejestru gruntów + z kartoteki budynków w Starostwie - daja od reki, byle nie iść tam we czwartek 60 pln za KW-wpis -> zmiana sposobu użytkowania gruntu (jesli dom stoi na wlasnej dzialce) w sądzie, w ksiegach wieczystych. Na scianie wisi wzor jak wypelnic formularz, kasa czynna chyba w kazdy dzien do 14-15. Take it easy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meadeo 20.06.2010 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Instalacja odgromowa. Czy ktoś ja robił?Jakie są koszty? Chciałbym miec na domu "piorunochrony", może możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
takitom 21.06.2010 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Sprzedam stemple o długości 2,92 - 3 m, 550 sztuk, odbiór w Wesołej. Tel.503 998 236. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boinga 23.06.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 ESSA jeśli można spytać to ile czekałaś na zmianę w Kw po złożeniu wniosku ? Mi powiedziano że po miesiącu przyjdzie informacja o zmianie ale zastanawiam się jak to to się ma do rzeczywistości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dostawca 24.06.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 ESSA jeśli można spytać to ile czekałaś na zmianę w Kw po złożeniu wniosku ? Mi powiedziano że po miesiącu przyjdzie informacja o zmianie ale zastanawiam się jak to to się ma do rzeczywistości. ja czekałem na pismo z sądu ok 1,5 miesiąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 24.06.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Mi chyba też tak powiedziano. Ale ja załatwiałam to w połowie czerwca i raczej pro forma, na czasie mi nie zależy. Poza tym moja KW ma już formę elektroniczną, a nie wiem czy wszystkie KW w Mińsku już takie są - najdłużej trwała właśnie zamiana księgi na format elektroniczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychu-f 25.06.2010 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 ESSA jeśli można spytać to ile czekałaś na zmianę w Kw po złożeniu wniosku ? Mi powiedziano że po miesiącu przyjdzie informacja o zmianie ale zastanawiam się jak to to się ma do rzeczywistości. Wczoraj dostałem pismo z KW o dokonaniu zmiany. Wniosek złożyłem 31.05.2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meadeo 26.06.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Totalna "wyprzedaż": - stemple 300szt (długie ponad 3m) - 3zł- pustaki stropowe 200szt (keramzobeton) - 3 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dostawca 27.06.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 sprzedam 5 palet oryginalnie zafoliowanego porothermu 25 pioro - wpust. Odbiór w Debe Wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eelik 28.06.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Witam Pilnie poszukuję ekipy do dachu z okolic MMz. Ew. namiary poproszę na priv.Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Timil 29.06.2010 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Sprzedam pozostałe po budowie:- stemple. Jest ich ok 120-130. Długość ok 3 metrów. Cena 3 zł/szt.- po kilkanaście pustaków wentylacyjnych Leier pojedynczych i podwójnych;- kilka porządnych blatów;- ok 150 m. łaty 4x5- ok 100 szt. cegły pełnej odbiór w okolicach Halinowa, mogę też polecić dobrą ekipę od SSO, szczegóły prześlę na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts