gosiasu 23.07.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Gosia...a ten gościo z Wegrowa to po ile sprzedaje tą wieźbę...?? Wysłałam Ci odpowiedź na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulcia 24.07.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Jeśli ktoś buduje lub będzie budował w Pustelniku prosze o kontakt. Mała wymiana doświadczeń zawsze sie przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markiz 24.07.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Chętnie zabiorę z placu budowy/odkupię słup do tymczasowego przyłącza energetycznego. Może komuś jakimś cudem została jedna niewykorzystana krokwia z budowy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 24.07.2007 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Witam , to i ja się przyłączę : poszukuję : elektryka który nie wieźmie dużo za tzw. prowizorkę budowlaną elektryczną na działce + jeśli ktoś ma taki słup , bo potem to będzie przyłącze do domu . Może byc też za nie " wielką" opłatą ten słup )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablooo-exe 24.07.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Widze że rozwiązałem worek z ogłoszeniami...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 24.07.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Oddam kilka transportów ziemi z wykopów:/....teraz to i ja potrzebuje jeszcze zmieni...tzw. humusu,,,,...a wcześniej oddawałam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieosiagalny 25.07.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 ttttaaaa, kolejne OGLOSZENIE: Oddam kilka transportów ziemi z wykopów: ziemia, ił pomieszany z piachem, lekki żwirek i częściowo glina. -taka mieszanina wszystkiego. tylko w dniu jutrzejszym tj. środa 25.07.07 w godzinach rannych i odbiór własny!!!!!! tel. 601-472-569 okolice SIEDLEC O rany, ale masz wymagania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 25.07.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 ttttaaaa, kolejne OGLOSZENIE: Oddam kilka transportów ziemi z wykopów: ziemia, ił pomieszany z piachem, lekki żwirek i częściowo glina. -taka mieszanina wszystkiego. tylko w dniu jutrzejszym tj. środa 25.07.07 w godzinach rannych i odbiór własny!!!!!! tel. 601-472-569 okolice SIEDLEC O rany, ale masz wymagania... No co? O wyrównanie terenu po zabraniu towaru przecież nie prosi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 27.07.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Chętnie zabiorę z placu budowy/odkupię słup do tymczasowego przyłącza energetycznego. Może komuś jakimś cudem została jedna niewykorzystana krokwia z budowy ?? Czesc, U nas sa na pewno jakies krokwie, bo nasz majster kupuje na zapas. Co do slupa - w Sulejowku przy stacji PKP na tablicy ogloszen wisi takie wlasnie ogloszenie, slup 8,5 m wysokosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 27.07.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 WITAJCIE mam dla WAS nowe ogłoszenie: WITAM.. chętnie oddam prawdziwą czystą glinę (prawie że idealna do lepienia garnków i dzbanków ew. gdzieś na utwardzenie drogi, zjazdu- jako podkład) odbiór własny na na trasie A-2, okolice KOTUNIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 27.07.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Chętnie zabiorę z placu budowy/odkupię słup do tymczasowego przyłącza energetycznego. Może komuś jakimś cudem została jedna niewykorzystana krokwia z budowy ?? Czesc, U nas sa na pewno jakies krokwie, bo nasz majster kupuje na zapas. Co do slupa - w Sulejowku przy stacji PKP na tablicy ogloszen wisi takie wlasnie ogloszenie, slup 8,5 m wysokosci. Tak sobie potem pomyslalam, ze przeciez krokiew krokwi nie rowna, a nasze sa raczej cienkie - 7x14 cm. Niby mozna zbic dwie... Z moich ogloszen jest co nastepuje: * Porotherm 18,8 cm - 4 palety po 60 sztuk * Nadproze systemowe Porotherm 125 cm (do sprawdzenia jak ktos bedzie zainteresowany) * jest tez troche cegiel Porothermu 11,5 cm i 8 cm * zaprawa do klinkieru Pozmur Kreisel GRAFIT - 5 workow Odbior w Gorkach kolo Debego Wielkiego. Do zaladunku palet mozna zalatwic np. wozek widlowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata_1106 05.08.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Cześć jestem nowa. Mam na imię Beata. Znalazłam Was szukając działki w Chrośli, może coś wiecie ? Byliśmy w tych okolicach w sobotę i baaardzo nam sie spodobało . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieosiagalny 08.08.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Cześć jestem nowa. Mam na imię Beata. Znalazłam Was szukając działki w Chrośli, może coś wiecie ? Byliśmy w tych okolicach w sobotę i baaardzo nam sie spodobało . Pozdrawiam Rozumiem, że chodzi Ci czy mamy jakieś namiary na sprzedawcę działki w Chrośli, czy dobrze zrozumiałem? Przyznam, że osobiście to nie mam, ale w mińskim tygodniku "Co słuychać" od czasu do czasu ogłaszają się ludzie, którzy chcą takowe sprzedać (ok. 40zł./m.). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieosiagalny 08.08.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Czy macie może namiary na sprawdzonego architekta (niektórych z Was już o to pytałem, ale Ci podani nie mają czasu)? Chciałem zrobić parę zmian w swoim projekcie i wychodzi na to, że lepiej będzie (tzn. taniej) jak chyba zrobię plan indywidualny. Bardzo proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kalineczka 08.08.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 hej, wyslalam na PRV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markiz 08.08.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Szukam sprawdzonego i rzetelnego dekarza do położenia dachówki. Przełom września i października br. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 08.08.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 SZUKAMY EKIPY DO: TYNKOW MINERALNYCH WEWNETRZNYCH, ELEWACJI I SUFITU PODWIESZANEGO. Macie moze kogos sprawdzonego, kto jeszcze nie wyjechal za granice? Podeslijcie namiary, prosze. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spiochu 09.08.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Szukam sprawdzonego i rzetelnego dekarza do położenia dachówki. Przełom września i października br. Podpinam się z prośbą Tyle, że u mnie to raczej będzie blachodachówka. A termin to nawet teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yar65 09.08.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Chyba mamy problem, bo ja tez poszukuję do ułożenia dachówki i mam kłopoty ze znalezieniem, o materiale nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata_1106 09.08.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Cześć jestem nowa. Mam na imię Beata. Znalazłam Was szukając działki w Chrośli, może coś wiecie ? Byliśmy w tych okolicach w sobotę i baaardzo nam sie spodobało . Pozdrawiam Rozumiem, że chodzi Ci czy mamy jakieś namiary na sprzedawcę działki w Chrośli, czy dobrze zrozumiałem? Przyznam, że osobiście to nie mam, ale w mińskim tygodniku "Co słuychać" od czasu do czasu ogłaszają się ludzie, którzy chcą takowe sprzedać (ok. 40zł./m.). Dzięki za odpowiedź . Będę czytać ogłoszenia. A swoją drogą, jakby ktoś coś wiedział o działkach do sprzedania w tej okolicy, to bardzo proszę o sygnał. Pozdrawiam wszystkich "budujących" i mam nadzieję, że niedługo do Was dołączymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts