JoShi 16.01.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 a zapytasz w moim imieniu sasiadke? bardzo prosze ))) Jak bede miec telefon albo adres to juz sobie poradze. Jeszcze pytanie w jakim wieku jest jej dziecko, bo moze ono chodzi tam do zerowki. Jej dziecko trafiło tam w wieku około 3 czy 4 lat. Dokładnie nie pamiętam. Oczywiście spróbuję ją namierzyć i zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanetka2 16.01.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 witam. z narzeczonym planujemy budowe domu. mam juz dzialke w Debem Wielkim. mam pytanie: czy ktos w okolicach Minska buduje "dom w tamaryszkach 2" http://www.archon.pl/index.php?act=32&lang=pl&all=1&sid=m43b12f30b6933 jestesmy na etapie wyboru projektu, i jak na razie ten nam najbardziej przydal do gustu. ale wiadomo,fajnie by bylo zobaczyc na zywo w tym roku planujemy tylko zakup projektu no i fundamenty,reszta ruszy po slubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiasu 17.01.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Ja też poproszę namiary na przedszkole w Górkach - potrzebuję posłać moją latorośl jak najszybciej do tego typu instytucji.Z góry wielkie dzięki,Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 19.01.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Ja też poproszę namiary na przedszkole w Górkach - potrzebuję posłać moją latorośl jak najszybciej do tego typu instytucji. Z góry wielkie dzięki, Gosia Gosia, a ile lat ma Twoje dziecko? W Debem przyjmuja od 3 lat na pelny etat, w Gorkach chyba jest tylko edukacja przedszkolna po 3 godziny dziennie, okolo poludnia i bez posilkow i lezakowania. Mnie to zupelnie nie urzadza. Szukam teraz czegos w kierunku Minska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 19.01.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 jestesmy na etapie wyboru projektu, i jak na razie ten nam najbardziej przydal do gustu. ale wiadomo,fajnie by bylo zobaczyc na zywo Ty sie sanetka2 na hefalumpa nie wsciekaj, bo ja go lubie, a poza tym niejednemu juz pomogl na tym forum. A poza tym jakos w zadnym z twoich postow nie dojrzalam slowa "poprosze", "czy moglabym"... Wiesz, chyba nie posadze przy domu tamaryszkow, chociaz sa efektowne i swietnie rosna na piachu. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiaa29 20.01.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Witam , Dołączamy do grupy My będziemy budowac z Cegłowie ten domek http://www.dobreprojekty.pl/lustrox.php?kod=w2112 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 20.01.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Witam , Dołączamy do grupy My będziemy budowac z Cegłowie ten domek http://www.dobreprojekty.pl/lustrox.php?kod=w2112 pozdrawiam Witam w imieniu Grupy Ładny, przytulny domek. Widzę pewne podobieństwa w układzie pomieszczeń do naszego. Pozdrawiam i powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek-L 20.01.2008 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Witaj i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiasu 21.01.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Ja też poproszę namiary na przedszkole w Górkach - potrzebuję posłać moją latorośl jak najszybciej do tego typu instytucji. Z góry wielkie dzięki, Gosia Gosia, a ile lat ma Twoje dziecko? W Debem przyjmuja od 3 lat na pelny etat, w Gorkach chyba jest tylko edukacja przedszkolna po 3 godziny dziennie, okolo poludnia i bez posilkow i lezakowania. Mnie to zupelnie nie urzadza. Szukam teraz czegos w kierunku Minska. Mała 3 latka skończyła w październiku. Nie przyjęli jej w tym roku do przedszkola w Dębem. Chcę jak najszybciej coś zorganizować. A może masz namiary do jakiejś babci emerytki na chodzie? A może ktoś z grupy jest w stanie mi pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justynkaadam 23.01.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Witam Wszystkich Z miłą chęcią przyłącze się do grupy, gdyż mamy zamiar budować się w wiosce, co się Chrośla zowie. A to nasz przyszły domek http://www.dobredomy.pl/?id_project=39&infopage=4 nasze SŁONECZKO. Przyłączam się do Was z żonką na nowo, gdyż to właśnie ona kilka lat temu napisała pierwszy wątek „ –justyna” . Niestety musieliśmy się wtedy na troszkę wstrzymać z naszymi planami, ale teraz wracamy i mamy nadzieje, że w końcu nam się uda. Pozdrawiam p.s. jesteśmy na etapie załatwiania kredytu i poszukujemy ekipy. Może ktoś z Was może z czystym sumieniem polecić fachowców. Do każdego etapu a na pewno do podstaw? Będziemy bardzo wdzięczni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spiochu 23.01.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Witam Wszystkich ... Witam w imieniu grupy i mam nadzieję, że tym razem się Wam uda. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiaa29 28.01.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Witam, czy możecie polecic kogoś w Mińsku lub okolicach zajmującego się adaptacja projektów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek-L 29.01.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Nie znacie jakiegoś godnego polecenia hydraulika? Szukam kogoś do zrobienia inst. wodnej i kanalizy.Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankazik 30.01.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 WitamCzy posiadacie Szanowni Forumowicze z okolic Mińska Mazowieckiego wiedzę, gdzie w bliższej lub dalszej okolicy można kupić sadzonki tui (thui) ? Jeżeli tak to w jakiej cenie ?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablooo-exe 01.02.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Wiem że jest szkółka drzewek ozdobnych przed kałuszynem jadąc z mińska, po prawej stronie. Możesz tam spróbować, aha no i jest wielki sklep w miejscowości choszczówka stojecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiasu 03.02.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Nie znacie jakiegoś godnego polecenia hydraulika? Szukam kogoś do zrobienia inst. wodnej i kanalizy. Z góry dziękuję. Cześć, polecam naszych. Jak chcesz, to wpadnijcie z małżonką na kawę, to zobaczycie co u nas zrobili. Pozdrowienia, sąsiadka i sąsiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek-L 03.02.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Dzięki , zgłoszę się jakoś w tygodniu to ustalimy termin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankazik 04.02.2008 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 --> gosiasuchętnie skorzystałbym z namiaru na hydraulika jeżeli jest dobry.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spiochu 05.02.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Witam. Muszę w miarę szybko oddać dom do użytkowania. W związku z tym proszę o podzielenie się namiarami na elektryka i kominiarza, którzy mają odpowiednie uprawnienia. Z góry dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 05.02.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Witam,Szukam ekipy z mixokretem do wylewek - czy może ktoś ma namiary na solidnych i rozsądnych cenowo - pomóżcie proszę ! Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts