gosiasu 01.07.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 A kto buduje sie na rogu, przy skrecie do Gorek, po ukosie od Arka? Miejscowi mówią, że sklep ma być. Ja mam wielką nadzieję, że mają rację, chociaż budowla nie do końca przypomina obiekt handlowy. Może coś wiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek-L 02.07.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 żaden sklep, brat się tam buduje...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 02.07.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 żaden sklep, brat się tam buduje...... Wielki Brat?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek-L 02.07.2008 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 tak, Wielki Brat Cioteczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropka2 02.07.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 a szkoda bo sklep by sie przydal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek i Ewa 03.07.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Hej mamy ugadanego murarza Rozsądny Pan Bogusław z Jakubowa. Cena też jak najbardziej rozsądna. 33 tys razem z więźbą . Teraz czekamy na pozwolenie na budowe. i....... we wrześniu zaczynamy. Najpierw fundamenty. w przyszłym roku stan surowy. Czy ktoś z Was budował z YTONG? Napiszcie gdzie kupowaliście. A może juz mieszkacie w takim domu ? Czy Wam w nim ciepło? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 04.07.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Nasi Panowie od budowania ścian wzieli w tamtym roku 17 tys. zł. (od wykopania fundamentów po pełne deskowanie). Znajomi w tym roku dogadali się ponoć na 33 tys. zł (ale domek będzie miał ponad 300 m2). Ekipa bardzo fajna, w w sumie na budowie spędzili około 25 dni roboczych więc myślę, że również szybka. Ale z tego, co wiem wolnyh terminów na ten rok brak :cry Możecie dać namiary na swoich murarzy? Budować będę na wiosnę. Ta sama prośba do Leszka i Ewy. Też jestem w trakcie czekania na pozwolenie i poszukuję fachowców. Ktoś już pytał, powtórzę się - gdzie można zamówić więźbę dachową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spiochu 05.07.2008 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 A kto buduje sie na rogu, przy skrecie do Gorek, po ukosie od Arka? taki mały "off topic" Uważajcie na sasiadów na tym skrzyżowaniu. Ostatnio jechała sobie pani Kościelną "od centrum" prosto przez skrzyżowanie i włączyła kierunkowskaz w prawo. A że ja wyjeżdzałem z Batalionu Parasol (z jej prawej, z podporzadkowanej), to widząc jej kierunek nie zatrzymywałem się tylko jechałem. No i o mało co nie wjechała mi w bok. A tłumaczenie czemu miga w prawo jadąc prosto przez skrzyżowanie - "bo ja zjeżdżam z drogi"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek-L 07.07.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 A może była na gościnnych występach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spiochu 07.07.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 A może była na gościnnych występach? Ciężko mi powiedzieć bo tak mnie zirytowała (akurat po lewej mam fotelik z małym), że nawet nie zwróciłem uwagi jaki miała samochód o rejestracji nie wspominając. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikaaa22 08.07.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Hej Ja buduje domek koło Mińsk w miejscowości Mienia, czy ma kotś do polecenia dobrą ekipę murarską z okolicpozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiek 08.07.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 hej Nikaaa, gdzie budujesz ten domek w Mieni, wreszcie ktoś z mojej wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 09.07.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Witam wschodnią stronę Mińska! Nikaaa, kiedy chcesz zaczynać? Mam poleconą ekipę niepijącą, solidną i czystą - podobno nie ma bałaganu na budowie i nie marnują materiałów, ale jesteśmy dopiero po wstępnych rozmowach. Konkrety / głównie cena / mają być omawiane w przyszłym tygodniu. Nie są z Mińska, ale już parę domów tu postawili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olka7 09.07.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 wszystkim życze sprawnego budowania i szczesliwego zamieszkiwania. Będę wdzięczna za polecenie ekipy budowlanej do wybudowania domu w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikaaa22 09.07.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Witam wschodnią stronę Mińska! Większość tu obecnych to Górki i Dębe... We wrześniu zaczynam w Budach Janowskich na granicy z Kolonią Janów. Nikaaa, kiedy chcesz zaczynać? Mam poleconą ekipę niepijącą, solidną i czystą - podobno nie ma bałaganu na budowie i nie marnują materiałów, ale jesteśmy dopiero po wstępnych rozmowach. Konkrety / głównie cena / mają być omawiane w przyszłym tygodniu. Nie są z Mińska, ale już parę domów tu postawili. Hej My chcieliśmy zalać fundamenty w Październiku, ale szanse są marne, niestety nasze cudowne urzędy utrudniają jak mogą. Więc chce zacząć jak naszybciej w nowym roku. Jeśli masz taką ekipę to napisz mi do nich jakiś kontakt. Może być na maila: [email protected] pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikaaa22 09.07.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 hej Nikaaa, gdzie budujesz ten domek w Mieni, wreszcie ktoś z mojej wsi Hej ja plnuje budowę w tzw. Mieni Pełczańskie niestety obok kurnika ale muszę to jeszcze przemyśleć.... a ty gdzie planujesz budowę i kiedy zaczynasz, no i oczywiście masz jakąś fajną ekipę budowlaną.... pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiek 09.07.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Hej ja plnuje budowę w tzw. Mieni Pełczańskie niestety obok kurnika ale muszę to jeszcze przemyśleć.... a ty gdzie planujesz budowę i kiedy zaczynasz, no i oczywiście masz jakąś fajną ekipę budowlaną.... pozd ja buduję się w Cegłowie. już mam zamiar tynkować wnętrza. ekipy nie polecam, chyba że masz czas ich pilnować - póki pilnowałam szło w miarę, a później skopali parę tematów. tearaz to wiem na co zwracac uwage . u mnie to jeszcze jakoś poszło ale miałam odwiedziny na budowie innego roszczeniowego w/c majstra inwestora. a czemu musisz przemyśleć? w mieni kurniki są wszędzie oprócz rezerwatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wera13 10.07.2008 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Czy ma ktoś do polecenia stolarza?Takiego co się bardziej w elementach zewnętrznych specjalizuje.Balustrady, wykończenie drewniane elewacji, drewniana podbitka i takie tam pierdoły.Każdy kontakt mile widziany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 10.07.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Nikaaa, jeśli masz inną alternatywę, to rzeczywiście przemyśl. Moi rodzice mieli fermę kur a przy niej mieszkanie i z wentylatorów capek czuć było strasznie, nawet w sporej odległości a zwłaszcza w upały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikaaa22 10.07.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Nikaaa, jeśli masz inną alternatywę, to rzeczywiście przemyśl. Moi rodzice mieli fermę kur a przy niej mieszkanie i z wentylatorów capek czuć było strasznie, nawet w sporej odległości a zwłaszcza w upały. Amelia2 wiem coś o tym bo całe życie mieszkałam na przeciko kurnika i szczerze średnio mi się to uśmiecha... ponawiam prośbę o kontakt do tej ekipy budowlanej bo szczerze jestem troche zdesperowana... będe bardzo wdzięczna p.s. a jaki masz projekt domku???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts