Amelia 2 15.07.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Byłam dziś w Mieni, w mordeczkę, jak śmierdziało! Z fermy wywieźli nawóz kurzy na pole od strony Ignacowa, a że wiatr wiał z tamtej strony to aż na Cisiu dawało! Mój nos nie szlachecki, kilka lat pomagałam na fermie rodziców ale jest to mocno niemiłe. Znalazłam Mikusków, ale ciężko ich zastać a w dodatku Mikusek-syn wyjeżdża na urlop jak powiedziała jego żona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 16.07.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Witam, czy ktoś z Was miał przyjemność ostatnio kupować stal? W jakiej cenie i gdzie udało się Wam ją dostać. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiek 16.07.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Witam, czy ktoś z Was miał przyjemność ostatnio kupować stal? W jakiej cenie i gdzie udało się Wam ją dostać. Pozdrawiam. na Mleczarskiej w MM - za moich czasów budowy ceny były ok, teraz nie wiem, trzeba sprawdzić, telefon jest w internecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Talbot 17.07.2008 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Kiedy ja kupowałem 3 m-ce temu najlepsze ceny były w Replinie (Choszczówa)Od tego czasu podrożała sporo, ale podejżewam że tendencja jest zachowana.Sprawdź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ala i piotrek 18.07.2008 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Ja również kupowałam w REPLINIE i też było wtedy najkorzystniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikaaa22 18.07.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 hejczy ktoś może mi podpowiedzieć ile w naszej okolicy ekipy biorą za robociznę postawienia stanu surowego otwartego bo mni jedni wycenili na 57 tysi. ale chyba co kurka grubo przsadzili...pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiek 18.07.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 hej czy ktoś może mi podpowiedzieć ile w naszej okolicy ekipy biorą za robociznę postawienia stanu surowego otwartego bo mni jedni wycenili na 57 tysi. ale chyba co kurka grubo przsadzili... pozdr a to jest warszawska cena bo tak mi już wyceniali w 2007. mój majster klepka wziął 17 tysiaków i pluł sobie mocno w brodę. po rozsądnej cenie ten domek powinnaś postawić za ok 25-30 tys (bez dachu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 19.07.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Ktoś ma ochotę pozbyć się blaszaka na budowę? A może macie kontakt do firmy w Mińsku sprzedającej garaże na budowę? Dzwoniłem do dwóch firm z innych miejscowości i mają 2 tygodniowe terminy Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiek 19.07.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 wszyscy w Mińsku biorą od producenta z Tarnowskich Gór i mówią o 2-tygodniowym terminie a czeka się ponad miesiąc,ja tak czekałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomeckianin83 20.07.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Odsprzedam deski szalunkowe ok 5 m3 Warszawa Wawer tel.502-848-713 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ala i piotrek 20.07.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Przy zakupie blaszaka na budowę odradzam firmy z mińska są gołosłowni. My kupowaliśmy przez allegro jeżeli dobrze pamiętam to firma była z Ostrowca świętokrzyskiego (w ciągu tygodnia mieliśmy postawiony bez dopłat za transport i montaż) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budujący aps 21.07.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 A u nas firma z Mińska zamontowała garaż szybko i sprawnie w dodatku tydzień przed zaplanowanym terminem. [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 21.07.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Firma z Mińska, dzwonię do Pana w sprawie blaszaka, pytam o cenę, a jak przychodzi do terminu montażu, pan odpowiada: To my zdecydujemy kiedy będzie montaż. Po tym zdaniu już o nic nie pytałem. Garaż zamówiłem w Warszawie w tej samej cenie, zmontowali w dniu ustalonym przeze mnie. Tak więc niektóre firmy tracą konkretne pieniądze zatrudniając takich pajaców. No chyba że był to właściciel ze swoją odstraszającą polityką marketingową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 21.07.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Szukam płyty aquapanel indor? Czy ktoś z was wie, gdzie ją można kupić, odkupić? Potrzebuję raptem 4 sztki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 21.07.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Czy koniecznie trzeba kupować nowy blaszak? Ile to cudo kosztuje z zamontowaniem? A co potem z nim zrobić? Skoro wszyscy kupują nowe, to czemu nikt nie odsprzedaje po budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makup 21.07.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Witam, czy ktoś z Was miał przyjemność ostatnio kupować stal? W jakiej cenie i gdzie udało się Wam ją dostać. Pozdrawiam. - w hurtowniach gdy szukałem stali w maju najtaniej wychodził Replin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 21.07.2008 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Szukam dobrej, sprawdzonej ekipy do tynku cienkowarstwowego zewnętrznego. Możecie coś polecić? Nie musi być na już, ale powoli trzeba się zacząć rozglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 22.07.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Nie mogę znaleźć namiarów na produc. garaży blaszanych w Mińsku, pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
animuszek 22.07.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 WITAM Czy chceliście namiar na Pana Bogusława z Jakubowa? ?????? Aktualnie buduje on na Zakolu . To jest ciut za Mińskiem. Nam zaczyna fundamenty jak tylko będziemy mieli pozwolenie, czyli wrzesień , październik. Z tego co wiem na przyszły rok ma zaplanowane 3 budowy w ty 1 nasza . Ja dostałam jego numerr tez od życzliwych z forum. Porozmawiajcie , zobaczycie jak Wam się spodoba..... Nam spodobał się bardzo. Konkretny , wie o czym mówi . Niewygórowana cena. Chętnym podam numer telefonu Pana Bogusława na maila. Oni ciągna kilka budów na raz. Mi też budują w Olesinie i na Pustalniku z tego co wiem - też. Ale rzeczywiście - polecam ekipę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
animuszek 22.07.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Nie mogę znaleźć namiarów na produc. garaży blaszanych w Mińsku, pomożecie?Moge dać namiar ale nie w Minsku. Mi postawili garaż w ciągu 2 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts