jaro71 30.07.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Dziwię się wogóle, że w szczycie sezonu budowlanego macie czas na rozważanie kwestii jakości, cen i dostepności bloczkow betonowych... która to juz na tym forum była poruszana . Poruszana była nie raz, tyle że ceny, jakość i dostępność to sprawy płynne i od tego jest forum, by były aktualne. Poza tym szczyt budowlany od pewnego czasu trwa cały rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropka2 30.07.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 ruszamy z fundamentami. murarz zadzwonil wczoraj czy bedziemy gotowi na piatek. a my bylismy na etapie zamawiania garazu i kibelek postawiony. ale co mamy nie dac rady, dzis juz mamy zamowiony towar, beton (w Mostach), sciagniety humus, wode i swiatlo pociagniete do dzialki. jutro wyznaczamy fundamenty a w piatek wjezdza koparka a swoja droga to murarz strasznie zmienny jest. raz mowi tak,raz inaczej...ciezko za nim nadazyc. zaczyna byc nerwowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 30.07.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 a swoja droga to murarz strasznie zmienny jest. raz mowi tak,raz inaczej...ciezko za nim nadazyc. zaczyna byc nerwowo... Oni już tak mają Ten etap trzeba przeboleć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropka2 30.07.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 a swoja droga to murarz strasznie zmienny jest. raz mowi tak,raz inaczej...ciezko za nim nadazyc. zaczyna byc nerwowo... Oni już tak mają Ten etap trzeba przeboleć... no tak...ale lepiej sie dobrze dopytywac bo w ciagu 5 min z 2,5m desek robi sie 0,5 m desek do kupienia. a to juz roznica. albo gadanie ze murarz ma kogos do kopania ale w sumie nie wie skad ten "ktos" jest i szukaj wiatru w polu ja podchodze na luzie. ale ojciec i chlopak straszne nerwowi sa i psuja atmosfere gadaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 30.07.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 a swoja droga to murarz strasznie zmienny jest. raz mowi tak,raz inaczej...ciezko za nim nadazyc. zaczyna byc nerwowo... Oni już tak mają Ten etap trzeba przeboleć... no tak...ale lepiej sie dobrze dopytywac bo w ciagu 5 min z 2,5m desek robi sie 0,5 m desek do kupienia. a to juz roznica. albo gadanie ze murarz ma kogos do kopania ale w sumie nie wie skad ten "ktos" jest i szukaj wiatru w polu ja podchodze na luzie. ale ojciec i chlopak straszne nerwowi sa i psuja atmosfere gadaniem Nie dziwię się. Ale nie warto wdawać się w pyskówki tylko konkretnie wymagać to i tamto. Mojemu bez końca coś brakowało, nie potrafił wyliczyć najprostrzej rzeczy, ganiał nas do sklepu kilka razy dziennie. Ale i tak cieszyliśmy się jak dzieci, że chata się buduje. Nie płać za dużo na początku, żeby nie mógł się wypiąć. Będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 30.07.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 oj potwierdzam mało która ekipa teraz wyliczy Ci wszystko jak trzeba , a to ciągle im się coś przypomni a to gwoździe zamiast policzyć na cały etap to tak wołają co drugi dzień .....ale cóż murarz od murowania jest nie zaś od logistyki i organizacji towaru haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wozniak28 31.07.2008 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Witam, Mam do sprzedania 11 palet Max 220 firmy Wienerberger - 1100 szt.7,5 palet U 220 tej samej firmy - 900 szt.Więcej wiadomości na priva Pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Talbot 01.08.2008 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Witam, Mam do zbycia stemple.ok 100szt długości min. 2,90 cena 3,50 zł/sztok 80 szt krótszych różnej długości cena za wszystkie krótkie: 150złDo zabrania od zaraz z Dębego Wielkiego Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cleodor12 01.08.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 a ile płaciliście w Dębem za szambo? z wkopaniem, itp. Macie może jakąś sprawdzoną firmę? bo mi wycenili szambo 10m3 na 8tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 01.08.2008 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 a ile płaciliście w Dębem za szambo? z wkopaniem, itp. Macie może jakąś sprawdzoną firmę? bo mi wycenili szambo 10m3 na 8tys. Stolbud - Cegłów 3100 zł za 10m3, betonowe, szczelne z atestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwkaS 01.08.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 a ile płaciliście w Dębem za szambo? z wkopaniem, itp. Macie może jakąś sprawdzoną firmę? bo mi wycenili szambo 10m3 na 8tys. Stolbud - Cegłów 3100 zł za 10m3, betonowe, szczelne z atestem Nam też się ta informacja przyda Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiasu 01.08.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Ja też polecam Stolbud - przyjechali, wykopali, zakopali, działa. A że teren do głębokich wykopów nieszczególny to przy okazji trochę się pomęczyli Już nie pamiętam ile zapłaciłam w tamtym roku ale oferta była najlepsza. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cleodor12 02.08.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 a ile płaciliście w Dębem za szambo? z wkopaniem, itp. Macie może jakąś sprawdzoną firmę? bo mi wycenili szambo 10m3 na 8tys. Stolbud - Cegłów 3100 zł za 10m3, betonowe, szczelne z atestem Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cleodor12 02.08.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Ja też polecam Stolbud - przyjechali, wykopali, zakopali, działa. A że teren do głębokich wykopów nieszczególny to przy okazji trochę się pomęczyli Już nie pamiętam ile zapłaciłam w tamtym roku ale oferta była najlepsza. Pozdrawiam Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stare_lwisko 02.08.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Witajcie, Czy ktoś ma może nr tel. do betoniarni w Barczącej, lub inne namiary na kręgi studzienne w okolicy Dębego? Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota i Andrzej 02.08.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 WITAM Czy chceliście namiar na Pana Bogusława z Jakubowa? ?????? Aktualnie buduje on na Zakolu . To jest ciut za Mińskiem. Nam zaczyna fundamenty jak tylko będziemy mieli pozwolenie, czyli wrzesień , październik. Z tego co wiem na przyszły rok ma zaplanowane 3 budowy w ty 1 nasza . Ja dostałam jego numerr tez od życzliwych z forum. Porozmawiajcie , zobaczycie jak Wam się spodoba..... Nam spodobał się bardzo. Konkretny , wie o czym mówi . Niewygórowana cena. Chętnym podam numer telefonu Pana Bogusława na maila. My również baaaardzo prosimy o namiary na tego Pana. Chcemy zbudować dom piętrowy około 240 m i jak do tej pory dostajemy od wykonawców wyceny, które powalają nas na kolana. Z góry dziękujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 03.08.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Witajcie, Czy ktoś ma może nr tel. do betoniarni w Barczącej, lub inne namiary na kręgi studzienne w okolicy Dębego? Z góry dziękuję. Mam nadzieje, ze te kregi studzienne to nie na budowe studni. Z plytkiej studni raczej sie w naszej okolicy wody nie napijesz. Pozdr. a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stare_lwisko 03.08.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Nie bezpośrednio, potrzebuję ich do obudowania głębinówki. Ekipa która ją wierciła już od 2 tyg jedzie żeby ją obudować i wygląda na to że będę musiał zrobić to sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek i Ewa 03.08.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Czy ktoś ma gruz na zbyciu??? Chcielibyśmy utwardzić drogę .... Jeśli znacie kogoś takiego bardzo proszę o kontakt.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Michał 04.08.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Nie bezpośrednio, potrzebuję ich do obudowania głębinówki. Ekipa która ją wierciła już od 2 tyg jedzie żeby ją obudować i wygląda na to że będę musiał zrobić to sam. mąż brał kręgi jeśli się nie mylę z Sulejówka - jakieś 2 tygodnie temu, my też sami obudowywaliśmy studnię zapytam się dokładnie gdzie i dam Ci znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts