Amelia 2 27.08.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Gdzie jest Stal-jot o którym piszecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sowa113 28.08.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Witam forumowiczówNadal poszukuję solidnego, rozsądnego cenowo wykonawcy ogrodzenia - typowa podmurówka + siatka. Moje materiały - robocizna wykonawcy. Czy nikt nie grodził działki ? Może ktoś pomoże w znalezieniu odpowiedniego wykonawcy? Pomóżcie!Z góry serdecznie dziękuję za pomoc w uzyskaniu kontaktu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 28.08.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Czy miał ktoś z Was przyjemność budować z panem Leonem Piekutem z Chrośli? Jeśli tak to jakie macie zdanie o tej ekipie budowlanej. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grregg 30.08.2008 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Jak ktoś będzie potrzebował ekipę od tynków wewnętrznych to służę namiarami. Robią gipsowe i cementowo wapniowe, mają agregat. Telefon kontaktowy na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 31.08.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Jak ktoś będzie potrzebował ekipę od tynków wewnętrznych to służę namiarami. Robią gipsowe i cementowo wapniowe, mają agregat. Telefon kontaktowy na priv. A ja mogę z czystym sumieniem polecić moją ekipę od tynków zewnętrznych cienkowarstwowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 01.09.2008 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Chętnie skorzystam z namiarów na jednych i drugich, co prawda będę potrzebować w przyszłym roku ale im wcześniej się umawiać tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 01.09.2008 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Ponawiam pytanie o Stal-jot, gdzie to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 01.09.2008 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 chętnie przyjmę ziemię (bez gliny) na podwyższenie działki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 01.09.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Ponawiam pytanie o Stal-jot, gdzie to jest? W Staojadłach. Jak poruszasz się z Warszawy do Terespola to przed samym wjazdem do Mińska po prawej stronie (chyba przed wiaduktem) znajduje się skład budowlany. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 01.09.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Poszukuję/odkupię tanie płyty szalunkowe (pod strop). Ktoś z Was miał przyjemność szukać coś takiego w naszej okolicy? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 01.09.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Firma budowlana w której pracuję wypożycza z Mostostalu z Siedlec, tel.025 631 03 50 lub 51, np. szalunki ścienne za 1 dzień ok. 31 zł / dane z faktury - nie wiem za jaką ilość ale na duży obiekt/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieosiagalny 01.09.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Witam Sprzedam z chęcią i radością beton komórkowy H+H i Solbet 24 - 7 palet nierozpakowanych. Cena oczywiście niższa niż na składach. Mam również do sprzedania równiutką cegłę klinkierową Robena NF 16 kolor ceglany - ok. 350 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 02.09.2008 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Dopiero zaczynam więc jeszcze nie wiem co to jest H+H, czy ma wymiary takie same jak Solbet? W jakiej cenie może być BK, oczywiście biorąc pod uwagę transport z HDS-em, gdyż składy przywożą na miejsce, zdejmą z samochodu za chyba 8,50/szt a co najważniejsze - gdzie jest osiagalny ten "nieosiągalny"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieosiagalny 02.09.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Dopiero zaczynam więc jeszcze nie wiem co to jest H+H, czy ma wymiary takie same jak Solbet? W jakiej cenie może być BK, oczywiście biorąc pod uwagę transport z HDS-em, gdyż składy przywożą na miejsce, zdejmą z samochodu za chyba 8,50/szt a co najważniejsze - gdzie jest osiagalny ten "nieosiągalny"? Amelio! Wszystkie informacje wysłałem na priva. Sprawdź proszę. Nie podałem informacji, że materiał budowlany jest dostępny w Dębe Wielkim, ale pewnie część osób na tym forum już o tym wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 02.09.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Witam, Poszukuję sprawdzonego stolarza, co by mi wykonał i najlepiej zamontował drewniane balustrady na balkonach. Macie kogoś godnego polecenia? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwkaS 02.09.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Witam, czy ktoś może mi powiedzieć ile jest potrzebnych mapek do celów projektowych (1:500)? Na pewno jedna do pozwolenia na budowę i jedna do ZEW-T. Mozemy kupić od sąsiada, który buduje się obok nas, ale nie jestem pewna czy dwie nam wystarczą. Z góry dzięki za odpowiedzi ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stare_lwisko 02.09.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Witajcie, Gdzie w okolicy Dębego - Mińska zamówić beton + pompę? (Na Mosty namiary już mam) Z góry dzięki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.09.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Witajcie, Gdzie w okolicy Dębego - Mińska zamówić beton + pompę? (Na Mosty namiary już mam) Z góry dzięki, Maliszew 25 759 38 92 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stare_lwisko 02.09.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Wielkie dzięki. Coś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 02.09.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 o stolarzu już pisałem, że potrzebny teraz potrzebuję jakiegoś dobrego majstra od wykonania bramy wjazdowej i furtki... macie kogoś? ja się mogę podzielić majstarmi z wcześniejszych etapów pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts