spiochu 28.09.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Poszukuję szklarza z okolic Dębego, który wymierzy mi lustra w łazienkach, później je zrobi i na koniec przyklei do ściany. Sorki, ale nie lepiej (i taniej) samemu? Zmierzyc każdy potrafi, potem szklarz zrobi na wymiar, o grubości i z frezem jaki sobie życzysz a na koniec przykleisz klejem do luster. Ja juz 2 takie robiłem (wpasowane w glazurę) i jakoś się jeszcze trzymają Ale niestety, szklarza w okolicach nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 29.09.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Czy ktoś może powiedzieć coś na temat jakości bloczków fundamentowych produkowanych za Kałuszynem na tyłach stacji benzynowej, naprzeciwko dawnego GS-u? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieosiagalny 29.09.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Czy ktoś może powiedzieć coś na temat jakości bloczków fundamentowych produkowanych za Kałuszynem na tyłach stacji benzynowej, naprzeciwko dawnego GS-u? Podobno te bloczki są w Replinie - przynajmniej były kiedyś. Nie są takie złe, ale np. w Makrobecie w Mrozach są lepsze no i w innych miejscach też są lepsze. Te w Kałuszynie są takie średniawe - wiem, bo gadałem z ludźmi co tam pracowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 29.09.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Ale za to super cena w porównaniu z Replinem i można wziąć bez faktury... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Michał 29.09.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Ale za to super cena w porównaniu z Replinem i można wziąć bez faktury... Amelia w Replinie bloczki zawsze były duzo droższe niż bezpośrednio u producenta, a prawie każdy producent sprzeda Ci bez faktury ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 29.09.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Gdy ja porównywałem bloczki najlepsze (jakościowo) były w Jatne, cena 3 PLN + VAT. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 29.09.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Też słyszałam dobre opinie o Jatne, ale nie chcą sprzedać bez vatu, a różnica w cenie to u mnie ok. 1100zł! W Kałuszynie nie leżą i nie czekają na klienta- trzeba wcześniej zamawiać, a miejscowi budowlańcy mówią że nie są złe, chałupa nie powinna się przewrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kessey 29.09.2008 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Sorki, ale nie lepiej (i taniej) samemu? Zmierzyc każdy potrafi, potem szklarz zrobi na wymiar, o grubości i z frezem jaki sobie życzysz a na koniec przykleisz klejem do luster. Ja juz 2 takie robiłem (wpasowane w glazurę) i jakoś się jeszcze trzymają Ale niestety, szklarza w okolicach nie znam jak pomożesz wkleić, to nie ma problemu Ja nawet nie wiem jakie zostawić odstępy po bokach Tak czy tak szklarza i tak potrzebuję pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablooo-exe 30.09.2008 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 ja również brałem bloczki z mrozów ok 2500szt. Polecam, cena jedna z tanśzych za dobry materiał, z tego co wiem to z tych bloczków buduje J.W. Construction. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daro31ie 30.09.2008 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Witam wszystkichmam pytanie odnosnie cegiel budowlanych wyprodukowanych przez cegielnie Różewo z Radzymina.Maja bardzo dobre ceny ale nie mam pojecia jaka jest jakosc ich produktow?Czy ktos moze ma dom z materialow tej cegielni.Z gory dzieki za pomoc pozdrawiam daro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 30.09.2008 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 ja również brałem bloczki z mrozów ok 2500szt. Polecam, cena jedna z tanśzych za dobry materiał, z tego co wiem to z tych bloczków buduje J.W. Construction. No, jeśli chodzi o duże firmy budowlane to od kilku miesięcy pracuję w jednej z nich i poznałam od podszewki ich metody pracy- najtańsze materiały, najtańsi i dostępni w chwili gdy są potrzebni podwykonawcy- a potem widzimy po zamieszkaniu jaka jest jakość tych budynków.... Osobiście wolę opierać się na opiniach indywidualnych inwestorów i znajomych majstrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MariuszIz 30.09.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Szukam jakiegoś dobrego wykonawcy bramy wjazdowej przesuwnej i furtki z pełnego prętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grregg 30.09.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 ja również brałem bloczki z mrozów ok 2500szt. Polecam, cena jedna z tanśzych za dobry materiał, z tego co wiem to z tych bloczków buduje J.W. Construction. J.W. Construction.... to ja bym się dobrze zastanowił nad tymi bloczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiek 01.10.2008 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 J.W. Construction.... to ja bym się dobrze zastanowił nad tymi bloczkami firma w Mrozach jest otwarta na klientów i dla dużych firm daje extra upusty, bo lepiej mieć klienta na którym prawie nic się nie zarabia niż nie miec go w ogóle. z doświadczeń z firmami w całej Polsce wiem, że w ten sposób można przetwać na rynku. bloczki też mam z Mrozów i polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spiochu 01.10.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 jak pomożesz wkleić, to nie ma problemu wiesz gdzie mnie znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 01.10.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 J.W. Construction.... to ja bym się dobrze zastanowił nad tymi bloczkami firma w Mrozach jest otwarta na klientów i dla dużych firm daje extra upusty, bo lepiej mieć klienta na którym prawie nic się nie zarabia niż nie miec go w ogóle. z doświadczeń z firmami w całej Polsce wiem, że w ten sposób można przetwać na rynku. bloczki też mam z Mrozów i polecam. Ja niestety nie mam dobrego zdania o w/w bloczkach. Swego czasu porównywałem produkty od różnych sklepów/betoniarni i te z mrozów były popękane (myślę, że: tłusty piasek/mało cementu). Na odpowiedź dlaczego tak się dzieje otrzymałem ripostę w stylu: ,,połówki też się panu przydadzą''. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiek 01.10.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 no to w przypadku makrobetu mrozy mamy segmentację klienta - ja akurat pojechałam tam z gościem, który z nimi współpracuje i się postarali. pozdrawiam zatem wszystkich budujących z bloczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur i Ania 04.10.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Czesc wszystkim.Mozecie mi powiedziec ile czasu czeka sie w Starostwie w Minsku na pozowlenie na budowe?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mala_lenka 04.10.2008 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Dotyczy to szczegolnie mieszkancow(Obecnych lub przyszlych) Gorek, Tereslawia, Celinowa, Kacka, Duchnowa...Nie wiem czy znacie nowy plan autostrady A2 tzw.wariant3 http://www.siskom.waw.pl/autostrady/a2/a2-warianty-490-520.pdf na stronie jest info: "Wariant 3 - przyjęto w celu całkowitego wyeliminowania kolizji wariantów 1 i 2 z obszarami Natura 2000 "Dolina Kostrzynia" i "Dolina Liwca" oraz w celu ominięcia miasta Biała Podlaska od południa." http://www.siskom.waw.pl/a2.htm Ja sie kompletnie zalamalam Co z moim cichym, ustronnym, zielonym miejscem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mala_lenka 04.10.2008 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Normalnie to jest jakis zly sen... Zawsze sie zastanawialam jak to jest jak ci walna autostrade pod nosem... No i co? Super jak sie powiekszy ta mapke, ktora zalinkowalam jako pierwsza i widzi sie autostrade pod oknem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts