Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

I od razu mam pytanie - orientujecie się, ile kosztuje karczowanie pni? I znacie kogoś, kto to robi? Nam za 45 pniaków gościu zaśpiewał 4,5 tys czyli karpa - stówkę :o , zabił nas na miejscu. Jakie macie doświadczenia w tym zakresie?

Jesli moj pomysl z kopara do karp Ci sie spodobal to mam dwa namiary z Dębego. Chociaz lepiej by bylo wziac kogos, kto ma blizej.

Co do blaszaka - znalazłem nowe po ok. 1,5kpln i chyba w taki zainwestuję (potem też się przyda na grabki i inne akcesoria)

Ja znalazlam blaszaki na allegro po 1450 zl. Ale moze sie z nimi umowic na dostawe grupowa i jeszcze troche zbic cene?

Tyle, ze mi sie spieszy - potrzebuje tego garazu tuz po 1 maja.

Ktos dolaczy????

Na razie nie mieszkamy tylko budujemy, wiec jestesmy w wielkim niedoczasie.

Ale po wakacjach moge zaoferowac swoja dzialke i ogromna kupe chrustu na integracyjne ognisko :-))

Za dzialka jest tez kanalek - kto chlodzil piwo w bieszczadzkich potokach?

Jeżeli chodzi o garaż na allegro - my też będziemy potrzebowali go na początku maja, można spróbować urwać parę złotych. Może jeszcze się ktoś chętny znajdzie. Pozdrawiam

To wklejam linka, moze Arek sie skusi :-)

http://www.allegro.pl/item186710723__garaz_na_budowe_promocja_garaze.html

W poniedzialek, wtorek, by trzeba zamowic - termin realizacji bedzie okolo 10-14 dni.

Jak sie pytalam ile do W-wy to powiedzieli po 1450 Pln.

To moze sie Arku dowiedz o te blache - maja przedstawiciela w Warszawce.

Ja sie na tym kompletnie nie znam.

Wiem tylko tyle, ze te blaszaki sa skrecane a nie spawane.

Cześć,

Widze, że masowo szukacie blaszaków. Moi rodzice w środę zakupili taki garaż 3x5m w Mińsku Maz. po 1550 zł, dowóz i montaż w cenie. Firma ma swoją siedzibę na terenie POM-u (jeśli ktos zna trochę miasto, to wie w którym to miejscu). Trochę później postaram się zdobyć nr telefonu.

Pozdrawiam

Monikaz

P.S. W środę ruszamy z fundamentami !!!!

Jak sie pytalam ile do W-wy to powiedzieli po 1450 Pln.

To moze sie Arku dowiedz o te blache - maja przedstawiciela w Warszawce.

Ja sie na tym kompletnie nie znam.

Wiem tylko tyle, ze te blaszaki sa skrecane a nie spawane.

W poniedziałek zadzwonię do nich i dam znać.

Jak w temacie.

Szukam kogos kto by podlaczyl mi prad od sasiada, na czas budowy.

Mam juz jeden namiar, ale zawsze dobrze miec jakas konkurencyjna oferte ;-)[/b]

jutro dam ci znać, zapytam mojego elektryka, bardzo dobrego :D

Próbowałem dzisiaj się dodzwonić, ale mi się nie udało. Wysłałem maila, ale jeszcze nie odpowiedzieli. Jutro od rana będę ich ścigał. Jak się nie uda, to szkoda zachodu i trzeba brać od innych (skoro na etapie zamawiania jest problem z komunikacją to co może być na etapie realizacji ?)