Tessa 12.10.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Odsprzedam:- 250 sztuk stempli sosnowych o długości ok. 2,95 m (cena 4 zł),- 80 sztuk o długości ok. 2,5 m,- 2 kubiki (z górką) desek szalunkowych, raz użytych, długości 2-3 m, bez gwoździ, po 350 zł za kubik- pustaki Porotherm 25 cm P+W dwie palety (z górką) po 4 zł sztuka.Transport we własnym zakresie (Halinów) Kontakt: 697 837 115. Już nieaktualne, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Michał 13.10.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 ponawiam swoje pytanie ile w naszej okolicy biorą fachowcy za tynki cementowo-wapienne oraz wylewki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablooo-exe 13.10.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Może ma ktoś namiary na producenta ogrodzeń betonowych? w okolicach mińska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiek 14.10.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 ponawiam swoje pytanie ile w naszej okolicy biorą fachowcy za tynki cementowo-wapienne oraz wylewki ?? tynk c-w zacierane kwarcem 18zl/m2 szlichta - 13zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 14.10.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Może ma ktoś namiary na producenta ogrodzeń betonowych? w okolicach mińska? Ja mogę służyć, ale dopiero aż uzyskam informację od męża. Hi hi hi czyli po południu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 14.10.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Może ma ktoś namiary na producenta ogrodzeń betonowych? w okolicach mińska? Ja mogę służyć, ale dopiero aż uzyskam informację od męża. Hi hi hi czyli po południu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mala_lenka 14.10.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Witajcie sąsiedzi i sąsiadki oczywiście Dekarza, dekarza...Potrzeba mi strasznie pilnie dekarza, bo ten, którego miałam umówionego wkurzył mnie dziad i zażyczył sobie o 3 tys. więcej niż było umówione... Tak to jest, jak się na gębę umawia...Poratujcie, poratujcie... Tylko takiego co nie zachce ostatniego grosza z portfela wyrwać i dobrze zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spiochu 14.10.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Niedawno ktoś się martwił czy nie zmieni się planowana trasa autostrady A2. Wg tego co piszą na forum MM (http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20877&w=83011870) właśnie zaczeto szukac wykonawcy dla obwodnicy miasta. Z tego wynika, że trasy autostrady już nie zmienią i będzie przebiegała na północ od Debe Wielkiego i MM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mala_lenka 14.10.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Ja się martwiłam, m.in. oczywiście. No a dziś rano usłyszałam w radiu pomyślną wiadomość... mam nadzieję, że w tym przypadku już nic się nie zmieni, nikt nikomu za mało nie posmaruje, ekolodzy na drzewa nie wejdą bo ja w sumie to proekologiczna jestem ale autostrada pod oknem to jednak mały kłopot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 15.10.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Niedawno ktoś się martwił czy nie zmieni się planowana trasa autostrady A2. Wg tego co piszą na forum MM (http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20877&w=83011870) właśnie zaczeto szukac wykonawcy dla obwodnicy miasta. Z tego wynika, że trasy autostrady już nie zmienią i będzie przebiegała na północ od Debe Wielkiego i MM. Niestety pozwolę sobie nie zgodzić z powyższym. Rozmawiałem z kilkoma podmiotami zaangażowanymi w budowę a2. Wszyscy zgodnie potwierdzili, że prace nad obwodnicą nie potwierdzają położenia a2. Również dodali, że wariant 3 nie jest najlepszy ale ma jeden podstawowy atut - omija tereny natura 2000. Do tego należy dodać, że na ostatnim spotkaniu gmina Halinów opowiedziała się właśnie za w/w wariantem. Ostateczna decyzja lokalizacyjna (decyzja środowiskowa) powinna zostać upubliczniona w pierwszym kwartale 2009. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mala_lenka 16.10.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Do tego należy dodać, że na ostatnim spotkaniu gmina Halinów opowiedziała się właśnie za w/w wariantem. No ale to chyba nie gmina Halinów decyduje o przebiegu autostrady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
animuszek 16.10.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Witajcie, Czy ktoś z Was ma ekologiczną oczyszczalnię ścieków? Szukam wykonawcy godnego polecenia! Pomóżcie jeśli możecie...dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 16.10.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Witajcie, Czy ktoś z Was ma ekologiczną oczyszczalnię ścieków? Szukam wykonawcy godnego polecenia! Pomóżcie jeśli możecie... dzieki Rodzaj POSia zalezy w duzym stopniu od poziomu wod gruntowych. Ja moge polecic wykonawce do oczyszczalni tlenowej, ale to bardzo droga impreza. Drenazowka to kilka, tlenowka - kilkanascie tysiecy zlotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 16.10.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Ja Ci się uda zlokalizować stojaki na worki 120 l w dobrej cenie, to podziel się proszę namiarami, też takich bezskutecznie szukam. Firma Plast Team robi takie http://www.plast-team.com/zoom.php?lng=pl&dzial=11&id=534 ale na oko nadają się na worki 60 l. Pozdrawiam,Gosia AKCJA STOJAKI: http://www.za-met.pl/?s=sec&id=9 stojak 4x - okolo 203 zl brutto, stojak 3x - 158 zl brutto, pokrywa montowana na scianie - 49 zl/szt. Wymiary 1 jednostki stojaka 35 x 35 cm, kolor pokrywy wg zamowienia klienta pod segregacje, czas realizacji okolo 7 dni. Do kosztu stojaka nalezy doliczyc koszt kuriera (do podzialu na zamawiajacych). Czekam na odzew od zainteresowanych. Pozdr. Aska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiasu 16.10.2008 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 AKCJA STOJAKI: http://www.za-met.pl/?s=sec&id=9 stojak 4x - okolo 203 zl brutto, stojak 3x - 158 zl brutto, pokrywa montowana na scianie - 49 zl/szt. Wymiary 1 jednostki stojaka 35 x 35 cm, kolor pokrywy wg zamowienia klienta pod segregacje, czas realizacji okolo 7 dni. Do kosztu stojaka nalezy doliczyc koszt kuriera (do podzialu na zamawiajacych). Czekam na odzew od zainteresowanych. Pozdr. Aska Jezuuu!!! Do najtańszych niestety nie należą a proste jak budowa cepa No ale za pomysł też się płaci. Pogadam z mężem i dam znać czy będziemy te stojaki kupowali. No i poszukam jeszcze trochę w międzyczasie. Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 16.10.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Ja chetnie kupie jakies tansze. Tego typu stojaki widzialam przy Eko-Samie w halinowie, ale ich producent podobno juz nie istnieje. jeszcze by trzeba sie tam wybrac i obejrzec z bliska taki stojak. Ekosamowe stojaki maja juz ponad 5 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 16.10.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Zostało mi trochę materiałów z ocieplenia. Jeśli komuś zbrakło to chętnie odsprzedam (oczywiście z bardzo duuuużym upustem):- 5 paczek wełny Rockwooll Superrock 8 cm - 2 paczki wełny Rockwooll Toprock 15 cm- 2 paczki kołków do styropianu- bańkę gruntu Tynkolit-SA pod tynk silikatowy KreislaPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olka7 16.10.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 szukam ekipy do odeskowania i papowania dachu przed zima( a moze jak zdąze to i położenia blachodachówki)czy moglibyście podać jakieś namiary??bardzo pilna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur i Ania 16.10.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Takie pytanko: gdzie w Minsku lub okolicach najtaniej stal dostane?? oprocz Raplinu/a gdzie jeszcze sprzedaja? Potrzebuje 30 pretów po 12 metrów 12" za cholere nie wiem ile to mniej wiecej kg bedzie czyli ile mnie ta stal wyniesie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spiochu 16.10.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Potrzebuje 30 pretów po 12 metrów 12" za cholere nie wiem ile to mniej wiecej kg bedzie czyli ile mnie ta stal wyniesie Na pewno 12" średnicy? Przecież to prawie 30,5 cm... Przybliżony wzór na mase stali to objetośc razy gęstość czyli: m = pi * r^2 * l * 7850kg/m3 pi = 3,1415 r - promień pręta l - długośc pręta obie wartości w metrach Wzór przybliżony bo przecież różne stale maja różną gęstość. A jak się pomyliłem to mnie Joshi poprawi, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts