stare_lwisko 16.10.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Trochę taniej (jeżeli bez f-ry) mieli w C-stalu, trochę bliżej ronda. 0,89 kg /mb *30*12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 17.10.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Trochę taniej (jeżeli bez f-ry) mieli w C-stalu, trochę bliżej ronda. 0,89 kg /mb *30*12 A tak jaśniej dla laika to ile wychodzi za tonę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 17.10.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Takie pytanko: gdzie w Minsku lub okolicach najtaniej stal dostane?? oprocz Raplinu/a gdzie jeszcze sprzedaja? Potrzebuje 30 pretów po 12 metrów 12" za cholere nie wiem ile to mniej wiecej kg bedzie czyli ile mnie ta stal wyniesie Pozdrawiam 3 tyg. temu w Stal-Budzie ul. Mleczarska kupowałam coś ok. 2600/t. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 17.10.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Takie pytanko: gdzie w Minsku lub okolicach najtaniej stal dostane?? oprocz Raplinu/a gdzie jeszcze sprzedaja? Potrzebuje 30 pretów po 12 metrów 12" za cholere nie wiem ile to mniej wiecej kg bedzie czyli ile mnie ta stal wyniesie Pozdrawiam Mińska Mazowiecki - Konstans Stojadła - Stal-jot Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 17.10.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Może ma ktoś namiary na producenta ogrodzeń betonowych? w okolicach mińska? Podobno najsolidniejsze /dobrze zbrojone/ i w rozsądnej cenie robią w Kotuniu, o namiary musiałabym zapytać osobę która mi polecała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 17.10.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Do tego należy dodać, że na ostatnim spotkaniu gmina Halinów opowiedziała się właśnie za w/w wariantem. Jak znam życie, to gmina Wiązowna opowie się przeciw wariantowi nr 3. Tylko co z tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spiochu 17.10.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Do tego należy dodać, że na ostatnim spotkaniu gmina Halinów opowiedziała się właśnie za w/w wariantem. Jak znam życie, to gmina Wiązowna opowie się przeciw wariantowi nr 3. Tylko co z tego? Zgadzam się z joshi - co z tego? Na forum MM na gazeta.pl pojawił się ciekawy link do GDDKiA. Ja opowiadam się za wariantem 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiek 17.10.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 całe szczęście, że miejsce w którym budujemy nasz domek jest obok rezerwatu przyrody. jestem też za wariantem 4 (gdzie można oddawać swoje głosy? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stare_lwisko 18.10.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Trochę taniej (jeżeli bez f-ry) mieli w C-stalu, trochę bliżej ronda. 0,89 kg /mb *30*12 A tak jaśniej dla laika to ile wychodzi za tonę? 0,89 km / mb tyle waży 1 metr bieżący pręta 30 sztuk prętów po 12 m każdy Pomnożyć i wychodzi ile stali potrzebujesz. Co do cen to żeby się nie denerwować ostatnio nie sprawdzam. Kupowałem na początku września i od tego czasu cena sporo siadła a wziąłem całkiem sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur i Ania 19.10.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Dzieki wszystkim za odpowiedzi.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 19.10.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Witam wszystkich budujących. Buduje w okolicach Otwocka Jak wszyscy inni zaczynający w 2007r walczę kolejno z brakiem materiałów, potem fachowców, a teraz recesją. Tak naprawdę to do kompletu brakuje tylko potopu i gradobicia. Do końca 2008r. staram się jakoś zamknąć stan surowy. Do szczęścia brakuje mi sprawdzonego dostawcy i montażysty bramy garażowej segmentowej (Hoorman, Wiśniowski, Krispol). Jeżeli ktoś ma namiar na sprawdzonych i przystępnych cenowo ludzi będę zobowiązany za pomoc i informacje na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
libran79 20.10.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 ja bramę brałem wiśniewskiego z józefowa, dystrybutor, cena średnia, terminowość ok ekipa super montaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 20.10.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 ja bramę brałem wiśniewskiego z józefowa, dystrybutor, cena średnia, terminowość ok ekipa super montaż Można prosić o namiary na tego dystrybutora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Talbot 20.10.2008 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Witam budujących.Mam na zbyciu kilkanaście paczek styropianu na elewację. Grubość 20cm, z felcem. NiedrogoPonado zostało mi jakieś 150kg (5 WIADER) tynku Weber kolor L211. Do odbioru w Dębe Wielkim. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Talbot 20.10.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Witam budujących.Mam na zbyciu kilkanaście paczek styropianu na elewację. Grubość 20cm, z felcem. NiedrogoPonado zostało mi jakieś 150kg (5 WIADER) tynku Weber kolor L211. Do odbioru w Dębe Wielkim. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Talbot 20.10.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Witam budujących.Mam na zbyciu kilkanaście paczek styropianu na elewację. Grubość 20cm, z felcem. NiedrogoPonado zostało mi jakieś 150kg (5 WIADER) tynku Weber kolor L211. Do odbioru w Dębe Wielkim. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 20.10.2008 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Szukam kontaktu do firmy/osoby prywatnej posiadającej spychacz. Muszę wyrównać kilka górek ziemi. Najlepiej okolica Ruda/Chrośla/Celinów. Z góry dziękuję za kontakt. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulowawa 21.10.2008 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 stal fi 12 jest po 2300 zł brutto w skladzie w Replinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 21.10.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Potrzebuję kupić / chyba ze ktoś chce oddać / kilka wywrotek ziemi bez gliny z wykopów na podniesienie działki, może ktoś ma namiary na wożących? Mińsk Maz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablooo-exe 21.10.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Ja brałem bramę od firmy na jasnej 13 w M.M. z tym że tam sprzedają tylko normstahla ceny moga być jeszcze z tamtego roku gdyż facet narobił duże zapasy... (tak było w przypadku naszej bramy). Jak na razie brama o szerokości 4.5m chodzi bez zarzutów, i jeżeli ktoś chce w okleinie złotego dębu do normstahl ma najładniejszy. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts