pablooo-exe 21.10.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 A ja potrzebuję kupić betoniarkę używaną, może ktoś ma takową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiasu 22.10.2008 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 A ja potrzebuję kupić betoniarkę używaną, może ktoś ma takową? Jeżeli mogę coś zasugerować - my też szukaliśmy używanej betoniarki, ale okazało się, że korzystniej jednak kupic nową. Nie pamiętam dokładnie ile zapłaciliśmy ale chyba nie więcej niż 600 zł za 80 litrów. Gdybyś był zainteresowany, to wezmę od męża namiary na tą firmę (gdzieś w Międzylesiu). Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 22.10.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Może da się jeszcze kupić betoniarkę pod hasłem "mieszalnik paszowy" Kiedyś za taki "mieszalnik" płaciło się taniej bo vat dla rolnictwa był niższy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablooo-exe 23.10.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Jeżeli mogę coś zasugerować - my też szukaliśmy używanej betoniarki, ale okazało się, że korzystniej jednak kupic nową. Nie pamiętam dokładnie ile zapłaciliśmy ale chyba nie więcej niż 600 zł za 80 litrów. Gdybyś był zainteresowany, to wezmę od męża namiary na tą firmę (gdzieś w Międzylesiu). Gosia Tak poproszę, jeżeli masz jeszcze namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiasu 24.10.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Jeżeli mogę coś zasugerować - my też szukaliśmy używanej betoniarki, ale okazało się, że korzystniej jednak kupic nową. Nie pamiętam dokładnie ile zapłaciliśmy ale chyba nie więcej niż 600 zł za 80 litrów. Gdybyś był zainteresowany, to wezmę od męża namiary na tą firmę (gdzieś w Międzylesiu). Gosia Tak poproszę, jeżeli masz jeszcze namiary. Firma sprzedaje na Allegro - na stronie są namiary - my kupowaliśmy bez licytacji - przy odbiorze osobistym było jeszcze około 50 zł taniej: http://www.allegro.pl/item458732212_betoniarka_wieniec_zeliw_125l_fvat_dostawa_gratis.html Rozmawiałam z mężem - mówił, że oczywiście można kupić trochę taniej ale nam zależało na betoniarce z żeliwnym wieńcem - trochę więcej kosztują ale są dużo trwalsze. Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 26.10.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Czy ktoś z szanownych grupowiczów nie chciałby odsprzedać desek szalunkowych? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ss_michal 28.10.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 witam, mam do sprzedania 27 worków (25 kg) cementu 1 klasa portlandzki worki do odebrania w sulejówku, bardzo atrakcyjna cena 693 022 189Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 28.10.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Witajcie Moi Drodzy ) Potrzebuje Panow-Odbiornikow: Pana Odbiornika Elektryka i Pana Odbiornika Kominiarczyka. Podrzuccie jakies namiary. Czy jest ktos chetny na te stojaki do workow????? Widzialam cos tego typu w Castoramie, cena podobna, wykonanie duzo gorsze i bez klapy. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 29.10.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Ktoś z szanownych grupowiczów szukał może więźby z modrzewia i udało mu się go dostać w naszej okolicy? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 30.10.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Ktoś z szanownych grupowiczów szukał może więźby z modrzewia i udało mu się go dostać w naszej okolicy? Pozdrawiam. + czy ktoś z Was brał więźbe z SKR Trzemuszka? Jak z równością ich cięcia? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiek 30.10.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Ktoś z szanownych grupowiczów szukał może więźby z modrzewia i udało mu się go dostać w naszej okolicy? Pozdrawiam. + czy ktoś z Was brał więźbe z SKR Trzemuszka? Jak z równością ich cięcia? Pozdrawiam. dla mnie ok, majster nie narzekał, a nawet chwalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomcic 31.10.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Sprzedam: gazobeton biały H+H 600, 24x24x59, na paletach zafoliowane - 5 palet cegłe pełna - 1 paleta Atrakcyjna cena, odbiór osobisty z Sulejówka. 509 465 143 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 31.10.2008 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Ponawiam pytanie o Panow-Odbiornikow: Pana Odbiornika Elektryka i Pana Odbiornika Kominiarczyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 01.11.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Czy ktos chce przeplywowy ogrzewacz wody marki Ariston?Oddam za przyslowiowa zlotowke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 03.11.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Siłowy czy na 220? Na ile kranów, w jakim jest wieku i stanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 03.11.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 A może ktoś chce bojler elektryczny. Chyba 80 l pionowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpudlo 03.11.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Mam na zbyciu 3 albo 4 wiaderka tej czarnej mazi do scian fundamentowych - dysprobit. Cena przystepna. Odbior w Debe Wielkie. pzdr,mp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 04.11.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Sprzedam: gazobeton biały H+H 600, 24x24x59, na paletach zafoliowane - 5 palet cegłe pełna - 1 paleta Atrakcyjna cena, odbiór osobisty z Sulejówka. 509 465 143 Jak atrakcyjna, żeby opłaciło się nająć transport z HDSem, bo ze składów transpotr jest gratis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 05.11.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Ktoś z Was kojarzy jak się nazywa (a najlepiej ma numer) do tartaku zaraz za Mińskiem Mazowieckim w kierunku Terespola? Pytam dlatego, że z tego co pamiętam mają u siebie impregnacje ciśnieniową. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 06.11.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Akurat w tych okolicach zaczęłam budowę i prawdę mówiąc nie widziałam tu tatraku, może jakieś bliższe namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts