Bamse 06.11.2008 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Witam,Ja również rozpoczynam jesienną wyprzedaż. Mam do sprzedania:- 14 palet pustaków 24cm - Solbet- 1 paleta pustaków 12cm - Solbet- 4 wiadra 20kg Dysterbit- 2 wiadra 20kg lepik na zimno- około 100 szt. stempli Odbiór z Dębego Wielkiego. Kontakt na PRV. akapapJeśli chodzi o skład w Osinach, to ja nie widziałem tam niczego do impregnacji ciśnieniowej. Ja więźbę kupiłem w Siedlcach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 06.11.2008 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 akapap Jeśli chodzi o skład w Osinach, to ja nie widziałem tam niczego do impregnacji ciśnieniowej. Ja więźbę kupiłem w Siedlcach. Dzisiaj się do nich przejechałem i rzeczywiście tylko zanurzeniowo. W ,,naszej okolicy'', choć to prawie koło Garwolina jest tartak Dębecka Teresa Zakład Stolarski i z tego co udało mi się ustalić przez telefon mają impregnacje ciśnieniową. Z Siedlec miałeś więźbę z impregnacją ciśnieniową? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dj_lesin 06.11.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 jesli niekoniecznie ma byc malowane cisnieniowo to sie do Turza na trasie Stanisławów Wołomin. Tam jest chyba ze 3 tartaki wiec i konkóencja i jest co pozwiedzac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bamse 06.11.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Niestety impregnowaną zanurzeniowo. Ale za to w 1 tydzień była cała więźba i w wg. mnie w dobrej cenie . Jeden gość z Węgrowa mnie wystawił i musiałem mocno szukać. Nie wiem, czy w okolicach Mińska jest tartak z impregnacją ciśnieniową. A i koszt jest większy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
momik997 07.11.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 CZEŚĆ sąsiady!!! Się przywitać chciałem, no wiem że powinienem raczej z dobrym winkiem wpaść lub innym szklanym opakowaniem ale to może w przyszłości Otóż się zamierzamy z żonką i małym berbeciem osiedlić w okolicach MM dokładnie gmina Jakubów zaczeliśmy w lutym tego roku a jeszcze papierów wszystkich nie załatwiliśmy bleeeeee no ale jest już działka , naotariusz, geodeta, warunki zabudowy, wodociag (do zrobienia przyłącze) prąd (też do podciągniecia jest umowa) projekt (mały stodołowaty ale własny ) dużo chęci , determinacja i 16zł z wczorajszego losowania Lotto. Najsłabszym ogniwem jest bank no ale tu sie rozwodził nie będę każdy wie jak jest. Wczoraj miałem spotkanie z wykonawcą przedstawił wstepny projekt kosztorysu do stanu surowego. Do dewelopersiego trzeba doliczyc okolo 55% tej kwoty. do tego jeszcze oczyszczlania ścieków, jakaś wiata na samochód, podjazd pare kwiatków, choinek , żywopłot i tuje.... W poniedziałek składamy wniosek o pozwolenia na budowę no i zaczynamy z bankiem. Przy optymistycznych założeniach na wiosnę wystartujemy No nic nie ma co gadać tylko trzeba robić pozdrawiam wszystkich!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Talbot 07.11.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Witam momik997!!! Powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 07.11.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Moze ktos cos wie... Czy jest w Minsku basen z aquaerobikiem? A moze z zajeciami dla dzieciakow. Jak zdobyc namiar na taki zwykly fitness - wieczorem jadac do Debego z W-wy widac cwiczace dziewczyny. PS. bardzo sobie chwale nowe delikatesy na ul. Przemyslowej, otwarte do 21.45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 07.11.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Czy jest w Minsku basen z aquaerobikiem? O ile wiem w Mińsku nie ma żadnego basenu. Ciągle. Jak zdobyc namiar na taki zwykly fitness - wieczorem jadac do Debego z W-wy widac cwiczace dziewczyny. Masz na myśli chyba ten nowy klub nad stacją diagnostyczną u Kota. Zdaje się, że ostatnio na płocie pojawił się baner. Chyba był tam numer telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 07.11.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Basen jest k/ jednostki wojskowej, trochę kiepawy ale zawsze, a nowy buduje się juz parę ładnych latek i jeszcze się pobuduje bo dopiero został ogłoszony przetarg na nowego wykonawcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiasu 07.11.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Moze ktos cos wie... Jak zdobyc namiar na taki zwykly fitness - wieczorem jadac do Debego z W-wy widac cwiczace dziewczyny. Ostatnio widziałam afisz na sklepie Sezam przy Warszawskiej - duży, chyba żółto - zielony budynek, po lewej stronie patrząc w stronę mińska. Może plakat jeszcze wisi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiek 08.11.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 obwodnica Mińska od strony północnej - piszą w Co słychać że 28.10 wojewoda mazowiecki podpisał pozwolenie na budowę obwodnicy od strony północnej Mińska, a 11.10 rozpisano przetarg na wykonawcę. hurrrrrraaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
momik997 10.11.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 obwodnica Mińska od strony północnej - piszą w Co słychać że 28.10 wojewoda mazowiecki podpisał pozwolenie na budowę obwodnicy od strony północnej Mińska, a 11.10 rozpisano przetarg na wykonawcę. hurrrrrraaaaaaa na terenach gminy Jakubów już od chyba 2 tygodni wbijają słupki które ustalają zapewne jej przebieg. Jakieś miesiąc może półtora wstecz rozmawiałem z Panem Posłem Mroczkiem (nie mylić z braćmi ) który jest dość dobrze poinformowany i powiedział mi że jest szansa że jeszcze w tym roku wbiją łopatę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiasu 10.11.2008 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Witam,czy kogoś z drogich forumowiczów, budujących w Dębem i okolicach nie zaniepokoiło przypadkiem to, co się dzieje w pobliżu przystanku pkp nowe dębe?Sprawa jest dla mnie dość ważna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 10.11.2008 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Witam, czy kogoś z drogich forumowiczów, budujących w Dębem i okolicach nie zaniepokoiło przypadkiem to, co się dzieje w pobliżu przystanku pkp nowe dębe? Sprawa jest dla mnie dość ważna. a konkretnie?? jakos nic nie zauwazylam, a przejezdzam codziennie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stare_lwisko 11.11.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Spalona jakiś czas temu wiata przy boisku? Więcej nie zauważyłem ale roboty czekają na wiosną i pojawiam się w Dębem raz w tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 12.11.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Spalona jakiś czas temu wiata przy boisku? Więcej nie zauważyłem ale roboty czekają na wiosną i pojawiam się w Dębem raz w tygodniu. A to Twoim zdaniem pierwszy w tej miejscowości taki wybryk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 12.11.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Poprzez strone forum, bardzo Wam chcialam podziekowac za wszystkie przeslane namiary i inne informacje. Przydaly sie bardzo i jeszcze sie przydadza. Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stare_lwisko 12.11.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 A to Twoim zdaniem pierwszy w tej miejscowości taki wybryk? Nie wiem ale jestem nowy. W Dębem bywam częściej dopiero od wczesnej wiosny. Chętnie się dowiem co się tam dzieje bo to dość blisko mojej działki. Słyszałem tylko że kiedyś jak były dyskoteki w knajpce przy przejeździe to i na zewnątrz (również na torach) bywały niezłe balety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 12.11.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Na peronach to zdaje się często są niezłe balety. Świadczy o tym tempo dewastacji peronowej infrastruktury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieosiagalny 12.11.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Jeśli chodzi o dewastację i inne tego typu zachowania to moim zdaniem Dębe jest dosyć spokojną okolicą i nie ma co się strasznie przejmować tym, że ktoś potłukł butelki na drodze lub coś podobnego. W każdym miejscu w Polsce przy barach - takich jak ten przy przejeździe - dzieją się różne cuda. Moim zdaniem Dębe to norma krajowa - ani nie cicho ani nie strasznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts