paulowawa 16.01.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 wszystko bedzie tanaiało tylko niektore materiały już powoli (stal, ceramika) a inne wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nabla 20.01.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Świetnie , ze wszystko tanieje:) My jak tylko pogoda pozwoli startujemy z fundamentem. Dlatego mam pytanie czy macie zorientowane pobliskie składy budowlane. Szukam oczywiście najtańszego ale i porządnego. Polećcie coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjeziorska 20.01.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 my mam nadzieje ze tez wreszcie ruszymy, moze na wiosne. Zalatwiamy wszelkie formalnosci.) Ja z fachowcow to mam super elektryka takiego co ma fajne pomysly i rozwiazania jakby co to podam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulowawa 20.01.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 kupuj wszystko w składzie Replin w Choszczowce. Maja tam najlepsze w okolicy ceny na materialy scienne i stal. tel 025 758-60-79 transoprt daja za free. mozna sie targowac i na suporeksie ugrac jeszcze ze 20 gr od sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpudlo 21.01.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 kupuj wszystko w składzie Replin w Choszczowce. Maja tam najlepsze w okolicy ceny na materialy scienne i stal. tel 025 758-60-79 transoprt daja za free. mozna sie targowac i na suporeksie ugrac jeszcze ze 20 gr od sztuki To chyba najdrozszy sklad budowlany w okolicy. Ja na Polna jak kupowalem tone-dwie cementu, drut na zbrojenie i inne historie, transport mnie zawsze kosztowal 50 zl!!! I zadnej rewelacji cenowej tam nie ma. I obsluga jak za Gierka. Za to tuz za wiaduktem w Debe po lewej stronie, jadac w strone Warszawy, jest sklad, co sie nazywa Jarbud. Tam jest o niebo lepiej. Na przyklad kupowalem u nich tynk gipsowy Knauf. Nie znalazlem lepszej oferty cenowej. I mi przywiezli za darmo. Bez łaski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 21.01.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Ja z Replinem tez miałam pewne zatargi.Towar zamówiony, zamówienie wcale nie małe ale transport niestety płatny, cena transportu ustalona.Towar przyjezdza na budowę a tu na fakturze drugie tyle za transport.Dzwonimy do Replina a panowie nie przmuja do wiadomosci bo przeciez mamy 2007 i klienta rąbie się na potęgę.Dopiero jak powiedzieliśmy, zeby się zabierał zmiękł.A co się działo z cegłą i jakie stosowali praktyki to już szkoda mówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwkaS 21.01.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Za to tuz za wiaduktem w Debe po lewej stronie, jadac w strone Warszawy, jest sklad, co sie nazywa Jarbud. Tam jest o niebo lepiej. Na przyklad kupowalem u nich tynk gipsowy Knauf. Nie znalazlem lepszej oferty cenowej. I mi przywiezli za darmo. Bez łaski. Mpudlo, masz do nich jakiś nr tel? Próbowałam znaleźć stronkę, ale wyświetla się tylko Jarbud z Warszawy a nie z Dębe. Z góry dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulowawa 21.01.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 to mamy inne wrazenia. Moze zalezy z ktorym handlowcem mieliscie doczynienia ? Przy okazji macie moze namiar na kogos kto sprzedaje tłuczeń lub kruszony gruz betonowy albo ceglany na wysypanie drogi dojazdowej ALE W PRZSTEPNEJ CENIE ?? Mam błoto na swojej uliczce dojazdowej imusze wysypać droge długości ok 120 m i szerokości 4 m a nie chce pójśc z torbami przy tej operacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwkaS 21.01.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Czarnoziem ma drogo - ostatnio jak brałem wiślaka od niego, to rozmawiałem nt. nawiezienia ziemi. Sam mi powiedział, żebym poszukał gdzieś indziej - tych co śmigają na górki codziennie po południu. Gość jest w porządku, przynajmniej dla mnie, zawsze podjedzie, pogada, na telefon ziemi / piachu/ żwiru przywiezie, a i koparką podjedzie wracając do domu, jak potrzebuję. Arek, mogłbyś podesłać namiary na tego pana od piachu? A czy on gruz też dostarcza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwkaS 21.01.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Przy okazji macie moze namiar na kogos kto sprzedaje tłuczeń lub kruszony gruz betonowy albo ceglany na wysypanie drogi dojazdowej ALE W PRZSTEPNEJ CENIE ?? Mam błoto na swojej uliczce dojazdowej imusze wysypać droge długości ok 120 m i szerokości 4 m a nie chce pójśc z torbami przy tej operacji. U mnie tak samo, podłączam się do prośby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpudlo 21.01.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Za to tuz za wiaduktem w Debe po lewej stronie, jadac w strone Warszawy, jest sklad, co sie nazywa Jarbud. Tam jest o niebo lepiej. Na przyklad kupowalem u nich tynk gipsowy Knauf. Nie znalazlem lepszej oferty cenowej. I mi przywiezli za darmo. Bez łaski. Mpudlo, masz do nich jakiś nr tel? Próbowałam znaleźć stronkę, ale wyświetla się tylko Jarbud z Warszawy a nie z Dębe. Z góry dzięki! Musialbym poszukac w fakturach. Ale to wieczorkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwkaS 21.01.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Poczekam do wieczora Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papcio chmiel 21.01.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Witam przyszłych sąsiadów. Ja sie buduje tez w okolice Debego. Gruz kruszony o frakcji 0 - 15 cm kupowałem miesiac temu za 30 tonową wywrotkę w cenie 800 zł. Przy kilku autach jest mozliwosc negocjacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulowawa 21.01.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 a ile dałes tego gruzu i jak głęboko korytowałes teren pod wysypanie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papcio chmiel 21.01.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 a ile dałes tego gruzu i jak głęboko korytowałes teren pod wysypanie ?? moja droga po wysypaniu ma 150 metrów długości, 3 m szerokości i 20 cm grubości. Łacznie dało to 90 m3 czyli 135 ton, czyli 5 wywrotek. 5 aut x 800 zeta daje 4.000 PLN. Czy to dużo czy mało ?? Taniej nie ma sznas nic zrobić i jezdzi si esuper po tym. A i oczywiscie potem wypozyczylem zageaszczarke wielkosci fiata 126 p i całosc po wyrównaniu ubijalem cały dzionej. Teraz jest twardo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nabla 21.01.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 To chyba najdrozszy sklad budowlany w okolicy. Ja na Polna jak kupowalem tone-dwie cementu, drut na zbrojenie i inne historie, transport mnie zawsze kosztowal 50 zl!!! I zadnej rewelacji cenowej tam nie ma. I obsluga jak za Gierka. Za to tuz za wiaduktem w Debe po lewej stronie, jadac w strone Warszawy, jest sklad, co sie nazywa Jarbud. Tam jest o niebo lepiej. Na przyklad kupowalem u nich tynk gipsowy Knauf. Nie znalazlem lepszej oferty cenowej. I mi przywiezli za darmo. Bez łaski. O My tez na Polną więc liczę na transport za darmo:) No i skoro polecasz ten skład to też się uśmiecham o jakiś namiar telefoniczny na nich. Będę wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpudlo 21.01.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Jarbud 022 612-32-71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwkaS 21.01.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Dzięki mpudlo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Michał 22.01.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 witam mam prosbę czy możecie podzielić się namiarami na składy w których kupowaliście styropian FS 20 (pod wylewki) ?? Replin ani podany Jarbud nie mają potrzebnych nam grubości z góry dziękuję Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 22.01.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Zalezy jaka chcesz marke.Jest Styropmin w Minsku, na pewno cos ma Konstans, tez w Minsku.My kupowalismy tylko na elewacje, ale chcielismy Austrotherm i ten dostalismy w Falenicy w firmie Abud (telefony do wszytskich firm mozna latwo wygooglac).Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts