Amelia 2 13.02.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Może ktoś chce sie pozbyć desek szalunkowych, pozbijanych blatów, stempli w przyzwoitej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablooo-exe 13.02.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Mieszkam w Mińsku od urodzenia ale pierwszy raz słyszę o Barcelonie Gdzie to jest? Barcelona = Barcząca dokladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robek70 16.02.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 I ja na wschodzie. Bo tam cywilizacja Witam ,ja też na wschodzie Budy Barcząckie. ps. jestem tu nowy jak coś nie tak wybaczcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 17.02.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Tak całkowicie z innej beczki: może ktoś poleci pewny i niedrogi warsztat samochodowy? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona_1981 17.02.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Witam, Dotychczas się nie udzielaliśmy na forum, chociaż wraz z mężem rozpoczęlismy na jesieni budowę domku w okolicach Mińska. Na początek aktywności na forum mam pytanie: jakie mamy szanse na wprowadzenie sie do swojego domu jeszcze w tym roku? Na razie stoją fundamenty i w zasadzie tylko tyle, na placu jest trochę materiału. Dom jest duży bo prawie 200 m2. Proszę o odpowiedź zaawansowanych budowniczych lub mieszkających już u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 17.02.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Tak całkowicie z innej beczki: może ktoś poleci pewny i niedrogi warsztat samochodowy? Pozdrawiam. Zależy do jakiej marki, mogę z zamkniętymi oczami polecić do Toyoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 17.02.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Tak całkowicie z innej beczki: może ktoś poleci pewny i niedrogi warsztat samochodowy? Pozdrawiam. Zależy do jakiej marki, mogę z zamkniętymi oczami polecić do Toyoty. Fiat. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 17.02.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Znajomi jeżdżą na ul. Jagiellońską 3- w lewo od Nowego Światu jadąc od Warszawskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stare_lwisko 17.02.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Jeżeli chodzi o "ogólnomarkowy" to w Dębem polecano mi p. Makowskiego (po lewej stronie w kierunku Mińska) z tym że umawiałem się z nim 3 x że sprowadzi części i to zrobi ale za każdym razem nie miał części. Umówił się też na sobotę "zapominając" ze zakład w soboty nie pracuje. Odradzano AutoKota przed Dębem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syla_sał 17.02.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Witam wszystkich! Kupiłam niedawno działkę w Dziękowiźnie. Kiedys jakby mi ktoś powiedział, że to będzie moje miejsce na ziemi to bym wyśmiała, a teraz tak mi się tam podoba, że już się nie mogę doczekać jak zaczne budowe No i do Barcelony blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 18.02.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 I do KOSBUDU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syla_sał 18.02.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Hehe to fakt. Ta sama mieścina:) KOSBUD zresztą ostatnio ociepla bloki obok mnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nabla 18.02.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Witam,poszukuję dość pilnie betoniary na siłę o pojemności koło 200l. Jeśli ktoś ma coś takiego do odsprzedania to bardzo chętnie odkupimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpudlo 18.02.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Chetnie sprzedam deski szalunkowe (calowki). Okolo 5 m3. I troche grubszych (idealne na blaty do rusztowan). Ceny do uzgodnienia. Odbior w Debe Wielkie. pozdrawiam,mp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 19.02.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Hehe to fakt. Ta sama mieścina:) KOSBUD zresztą ostatnio ociepla bloki obok mnie:) I obok mnie też - może jesteśmy sąsiadkami/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syla_sał 19.02.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Hehe to fakt. Ta sama mieścina:) KOSBUD zresztą ostatnio ociepla bloki obok mnie:) I obok mnie też - może jesteśmy sąsiadkami/ Jeżeli to bloki w okolicach Serbinowa to pewnie jesteśmy sąsiadkami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robek70 19.02.2009 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 A ja pwwnie sąsiad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 20.02.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 czyli Serbinów ucieka na wieś nareszcie będziemy mieli udział w tej grupie budujących bo Dębe zdominowało ten wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syla_sał 20.02.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Hehe czyli zaczyna się jakiś ruch w interesie:) I sąsiadów przybywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 20.02.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 czyli Serbinów ucieka na wieś nareszcie będziemy mieli udział w tej grupie budujących bo Dębe zdominowało ten wątek Miałem zaproponować zmianę tytułu na: "Budujący w okolicach Dębego" Chcemy secesji wątku o Mińsku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts