Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam.

Czy ktoś z szanownych grupowiczów mógłby mi szczerze polecić ekipę to tynków wewnętrznych, najprawdopodobniej cementowo-wapiennych robionych agregatem, przystępną cenowo? Wstępne rozeznanie tematu w moich najbliższych okolicach wygląda następująco: cena za m2, robocizna + materiał 30-33 zł, to chyba całkiem sporo, biorąc pod uwagę ok 900 m2 do zrobienia. Dla porównania m2 gipsowych 27 (materiał + robocizna). Dom w okolicach Kołbieli.

P.S. Napisałam najprawdopodobniej bo w tym momencie mam mały bałagan w główce i nie upieram się na 100 % przy tynkach cw.

Pozdrawiam serdecznie.

Marzena

Słuchajcie Ziomkowie! Od 13 lutego producenci betonu komórkowego podnoszą ceny o 1-1,20zł na sztuce - wiem to od przedstawiciela handlowego H+H. Obdzwoniłam składy i wszyscy to potwierdzają, teraz można kupić po 8zł/szt, u niektórych jest możliwość małej negocjacji ceny oraz przetrzymanie na składzie.

kto jak kto ale Amelia 2 wie najlepiej jeżeli chodzi o suporex... 8)

Następny najmądrzejszy na forum się znalazł :x Piszę wyraźnie o H+H i o tym co mówił przedstawiciel. Ty na pewno tej firmy nie sprzedajesz, bo nie z każdym podpisują umowy...... a na pewno nie z kombinatorami :roll:

O ile dobrze kojarzę kiedyś zaproponowałeś mi ziemię ze stadionu a gdy przyszło co do czego to stwierdziłeś, że w tę stronę nie wozisz; potem używane deski drożej niż nowe, o co Ci człowieku chodzi, frajerów szukasz?

A może KTOŚ powinien się bliżej przyjrzeć tej bezfakturowej działalności......