robek70 20.02.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Popieram ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek,Kinga 22.02.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Witam.Może ktoś ma do odsprzedania przyczepe kempingową lub barak na budowe najlepiej 5 osobowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.02.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Witam.Może ktoś ma do odsprzedania przyczepe kempingową lub barak na budowe najlepiej 5 osobowy W grupie Halinów 18 stycznia ogłaszała się dominka, ze ma do sprzedania barakowóz. Niestety nie podala telefonu. Moze napisz na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzenia 22.02.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Witam. Czy ktoś z szanownych grupowiczów mógłby mi szczerze polecić ekipę to tynków wewnętrznych, najprawdopodobniej cementowo-wapiennych robionych agregatem, przystępną cenowo? Wstępne rozeznanie tematu w moich najbliższych okolicach wygląda następująco: cena za m2, robocizna + materiał 30-33 zł, to chyba całkiem sporo, biorąc pod uwagę ok 900 m2 do zrobienia. Dla porównania m2 gipsowych 27 (materiał + robocizna). Dom w okolicach Kołbieli. P.S. Napisałam najprawdopodobniej bo w tym momencie mam mały bałagan w główce i nie upieram się na 100 % przy tynkach cw. Pozdrawiam serdecznie.Marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bermud 22.02.2009 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Witam.Może ktoś ma do odsprzedania przyczepe kempingową lub barak na budowe najlepiej 5 osobowy Witam ja mam do sprzedania barakowóz. Pokryty nową papą,odmalowany,umeblowany. kontakt: [email protected] lub proszę pisać na prv,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
momik997 24.02.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 No dobra dostałem kredyt :) Drodzy sąsiedzi mógłby ktos podrzucić namiary na: - kogoś kto wykona przyłącze wodociągowe - kogoś kto wykona przyłącze energetyczne na czas budowy teren działania ok 12km wschód od MM gmina Jakubów będę wdzięczny pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pobik 24.02.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Witam nie ma ktos może namiarów na jakiegoś kominiarza ( niedrogiego ) w okolicy Dębe Wielkie ( potrzebny odo odbioru budynku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spiochu 24.02.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Witam nie ma ktos może namiarów na jakiegoś kominiarza ( niedrogiego ) w okolicy Dębe Wielkie ( potrzebny odo odbioru budynku) A do tego tanio wyczysci potem komin? Napiszcie, ile mniej więcej taka usługa kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablooo-exe 24.02.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 hej robek70 w którym miejscu w budach budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robek70 24.02.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Hej buduję przy Miłej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablooo-exe 24.02.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 hmm nie mogę znaleźć żadnej mapy z ulicami w budach.... ja pobudowałem się w Barcelonie ulica- tzw. 90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robek70 24.02.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 W Barcelonie ulice też mają nazwy, to nie stany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 25.02.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Hej, wschodniomińszczanie, w którym składzie budowlanym zaopatrujecie się w trakcie budowy /cement, wapno, pełna cegła.../, kto przywozi Wam żwir i piach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulowawa 25.02.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 suporex pelny po 7,5 bez faktury od goscia na telen z dowozem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 26.02.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Ten gość to jak mniemam Ty, nie wiem jak kombinujesz ale wolę popierać legalnie pracujących, płacących podatki no i fakturę w razie reklamacji też mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablooo-exe 26.02.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Słuchajcie Ziomkowie! Od 13 lutego producenci betonu komórkowego podnoszą ceny o 1-1,20zł na sztuce - wiem to od przedstawiciela handlowego H+H. Obdzwoniłam składy i wszyscy to potwierdzają, teraz można kupić po 8zł/szt, u niektórych jest możliwość małej negocjacji ceny oraz przetrzymanie na składzie. kto jak kto ale Amelia 2 wie najlepiej jeżeli chodzi o suporex... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 26.02.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Następny najmądrzejszy na forum się znalazł Piszę wyraźnie o H+H i o tym co mówił przedstawiciel. Ty na pewno tej firmy nie sprzedajesz, bo nie z każdym podpisują umowy...... a na pewno nie z kombinatorami O ile dobrze kojarzę kiedyś zaproponowałeś mi ziemię ze stadionu a gdy przyszło co do czego to stwierdziłeś, że w tę stronę nie wozisz; potem używane deski drożej niż nowe, o co Ci człowieku chodzi, frajerów szukasz? A może KTOŚ powinien się bliżej przyjrzeć tej bezfakturowej działalności...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablooo-exe 27.02.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.02.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Jaro, muszę Cię podpytać odnośnie schodów.Znalazłeś kogoś za rozsądne pieniądze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 27.02.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Jaro, muszę Cię podpytać odnośnie schodów. Znalazłeś kogoś za rozsądne pieniądze? Wziąłem właściwie jedynego, z którym rozmawiałem. Co do kasy to niestety wg mnie drogo (w sumie 7500) a robota dość prosta Szczegóły wysłałem Ci na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts