papcio chmiel 16.03.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 sprzedam garaz blaszany 3 metry na 3 metry z transportem za 750 zł. Stan dobry, drzwi jednoskrzydłowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 17.03.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 KTO CHCE DRZEWKA OWOCOWE GRUSZE KONFERENCJA Na mojej działce w Budach Janowskich była szkółka drzewek owocowych i obecnie mam ok. 400 szt 2-letnich szczepionych grusz "konferencja", których chcę się pozbyć. Zapraszam wszystkich zainteresowanych, oddam za symboliczną złotówkę/szt lub za dobrą czekoladę albo likierek 10 sztuk już znalazło nabywców, zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papcio chmiel 17.03.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 sprzedam kopletna prowizorke na budowe (skrzynka z osprzetem, słup, kabel przyłączeniowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wutang 20.03.2009 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 witam Do sprzedania ( odbior Sulejówek ) - stemple budowlane ok 30szt. 3m-3,30m 3,5zl/szt - deski szalunkowe ok 0,5 m3 w wiekszosci nie uzywane 350zl/m3 - cegla wentylacyjna czerwona ceramiczna sluzy do wentylacji w srodku komina 2zl/szt zainteresowanych proszę o kontakt 693-074-849Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nabla 23.03.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 potrzebuje namiary na koparkę albo spychacz dom zdjęcia humusu. Działkę mamy przy Polnej w Dębe Wielkim, więc gdzieś w okolicach szukam, ale bez efektu. Będę wdzięczna za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TARCHOMIN 23.03.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 potrzebuje namiary na koparkę albo spychacz dom zdjęcia humusu. Działkę mamy przy Polnej w Dębe Wielkim, więc gdzieś w okolicach szukam, ale bez efektu. Będę wdzięczna za pomoc Co do koparki - 509325673 Polecam, tego koparkowego, słowny i profesjonalny. Możesz powołać się na mnie tj. Michał z Rudy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 23.03.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Co do koparki - 509325673 Czy to jest ten koparkowy z Ostrowkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nabla 23.03.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Co do koparki - 509325673 Polecam, tego koparkowego, słowny i profesjonalny. Możesz powołać się na mnie tj. Michał z Rudy. Dzięki za kaparkowego. A orientujecie sie może w cenach pracy koparki za godzinę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Talbot 23.03.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Koparka kosztuje około 110zł/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Talbot 23.03.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Czy ktoś przećwiczył już osobiście, lub zna kogoś kto przećwiczył kwestię świadectwa energetycznego w okolicach Dębego?Potrzebny mi namiar na kogoś z sensowną ceną.Narazie najniższa jaką znalazłem to 700 zł.Będę wdzięczny za kontakty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulowawa 23.03.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 nie bierz zadnego goscia z Rudy, ja raz wziałem to doliczył mi jeszcze za dojazd, powrót itd. Poza tym wspieraj sąsiadów. Na polnej ma koparke Piotrek Szczepek. U mnie duzo juz robił i u ludzi z polnej tez. Bierze 100 zł /h 506-031-129. Jak pracuje 5 godzin to rzeczywiscie kopie tyle czasu a nie polowe a reszte odpoczywa. Generalnie polecam go ludziom z polnej i bliskich okiolic. Ostanio korytował u mnie drogę pod gruz. Paulo potrzebuje namiary na koparkę albo spychacz dom zdjęcia humusu. Działkę mamy przy Polnej w Dębe Wielkim, więc gdzieś w okolicach szukam, ale bez efektu. Będę wdzięczna za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nabla 23.03.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Dzięki wielkie:) mam już mnóstwo namiarów. Na pewno któryś będzie ok:) mam nadzieję, że wesprę sąsiada. Wielkie, wielkie dzięki!!!! Co ja bym bez Was moi sąsiedzi zrobiła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stare_lwisko 23.03.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Co do koparki - 509325673 Polecam, tego koparkowego, słowny i profesjonalny. Możesz powołać się na mnie tj. Michał z Rudy. Dzięki za kaparkowego. A orientujecie sie może w cenach pracy koparki za godzinę??? U mnie robił chłopak który mieszka pomiędzy Polną a Kościelna 506031129. [Edit]: Widzę że już namiar był, ja też polecam Szczepka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TARCHOMIN 24.03.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 nie bierz zadnego goscia z Rudy, ja raz wziałem to doliczył mi jeszcze za dojazd, powrót itd. Poza tym wspieraj sąsiadów. Na polnej ma koparke Piotrek Szczepek. U mnie duzo juz robił i u ludzi z polnej tez. Bierze 100 zł /h 506-031-129. Jak pracuje 5 godzin to rzeczywiscie kopie tyle czasu a nie polowe a reszte odpoczywa. Generalnie polecam go ludziom z polnej i bliskich okiolic. Ostanio korytował u mnie drogę pod gruz. Paulo Po pierwsze ten koparkowy nie jest z Rudy !!!! po drugie za dojazd nie bierze kasy, więc proszę nie wprowadzać sąsiadów w błąd !!! a 100 zł to standard. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nabla 25.03.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Wszystkim bardzo dziekuję za namiary:) Jestem już umówiona na sobotę. Obaj Panowie koparwowi byli bardzo mili i chętni do pracy. Podali mi też taką samą cenę tzn. 90pln/h, ale ostatecznie tylko koparkowemu poleconemu przez TARCHOMIN pasowała praca w interesującym nas terminie. Tak więc w sobotę startujemy... no chyba, ze pogoda się będzie tak utrzymywała. podobno po 2-3 godzinach pracy nie będzie śladu po humusie:) Jeszcze raz dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 25.03.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 zalezy od humusu - u nas byl do glebokosci 70 cm, wiec kopali prawie caly dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu.ka 25.03.2009 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 A czy może macie doświadczenia z wykorzystaniem agregatu jako źródła prądu przy budowie - takie rozwiązanie zaproponował kierownik ekipy bud. Agregat byłby potrzebny mniej więcej na etap stanu surowego. Linia energetyczna dotrze do mnie za ok. 4 miesiące , więc do tego czasu muszę jakoś sobie poradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TARCHOMIN 26.03.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 A czy może macie doświadczenia z wykorzystaniem agregatu jako źródła prądu przy budowie - takie rozwiązanie zaproponował kierownik ekipy bud. Agregat byłby potrzebny mniej więcej na etap stanu surowego. Linia energetyczna dotrze do mnie za ok. 4 miesiące , więc do tego czasu muszę jakoś sobie poradzić. hmmm a może od sąsiada na czas budowy. Na pewno wyjdzie taniej. No chyba, że się budujesz na odludziu więc wtedy na pewno agregat się przyda. Ja miałem przez dwa tygodnie i jakoś dziwnie spalanie wzrastało jak mnie nie było na budowie więc zrezygnowałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu.ka 26.03.2009 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 A czy może macie doświadczenia z wykorzystaniem agregatu jako źródła prądu przy budowie - takie rozwiązanie zaproponował kierownik ekipy bud. Agregat byłby potrzebny mniej więcej na etap stanu surowego. Linia energetyczna dotrze do mnie za ok. 4 miesiące , więc do tego czasu muszę jakoś sobie poradzić. hmmm a może od sąsiada na czas budowy. Na pewno wyjdzie taniej. No chyba, że się budujesz na odludziu więc wtedy na pewno agregat się przyda. Ja miałem przez dwa tygodnie i jakoś dziwnie spalanie wzrastało jak mnie nie było na budowie więc zrezygnowałem... Sąsiad już zagospodarowany przez drugą budowę. Mógłbym też zrobić prowizorkę, ale koszt 2k - 2,5k za samo wykonanie jest powalający. Tak naprawdę to się zastanawiam jaki może być koszt paliwa za budowę do stanu surowego: wychodzi mi ok 900 PLN, agregat ma być za darmo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 27.03.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Ja bym pogadala jednak z sasiadem i najwyzej poczekala chwile z budowa. Nasz stan surowy kosztowal jakies 100 zl w pradzie. Ja agregat przy wycince drzew pila elektryczna wspominam jest dosc klopotliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts