Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witajcie.

W tym roku planuję rozpocząć budowę w okolicach ul. Polnej, w związku z tym będę teraz często zagłądał na to forum.

Aktualnie poszukuję solidnego kierownika budowy który rzetelnie byłby w stanie kontrolować jakość prac wykonywanych przez wybranego przeze mnie wykonawcę.

Czy ktoś z Was może mi kogoś polecić?

...

Polecam:

Czmoch Sławomir

ul. Wyszyńskiegoc 69

05-300 Mińsk

(25)7587191,(25)7596677

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:D Także i my zaczynamy przygodę z budową własnego wymarzonego domku!Pewnie nie raz będziemy potrzebowali Waszej rady i pomoc i mam nadzieję że nam jej nie odmówicie(wiem wiem-nadzieja matką ......).Narazię jesteśmy posiadaczami działeczki w cegłowie i projektu domku w miodunkach z archonu i załatwiliśmy parę papierkowych spraw.Bedzsiemy szukać jakiegoś UCZCIWEGO i SUMIENNEGO kierownika budowy i pracowitego niedrogiego murarza bo na ekipę budowlaną z prawdziwego zdarzenia to nas chyba nie będzie stać tym bardziej że będziemy chcieli jak najwięcej pobudować za swoje a w takich wypadkach to człowiek z każdym groszem się liczy!Może znacie kogoś takiego to będziemy wdzięczni!?

Witajcie,

mam do Was prośbę.

Murarz, który jutro miał zacząć u nas budowę niestety idzie do szpitala (problemy z sercem) i niestety zostaliśmy bez ekipy.

Czy możecie podać namiary na solidną ekipę do stanu surowego, która jakimś cudem ma w tym roku wolne terminy? Działka jest w Dębe.

Z góry dzięki za pomoc!

Potrzebuję namiary na stolarza, który podejmie zrobić się balustradę tzw. krzyżową. Chodzi o coś w takim stylu jak balustrady pokazane w połowie tego wątku.

Druga opcja to stolarnia, która podejmie się z drewna własnego/klienta dociąć odpowiednio zwymiarowane elementy do takiej balustrady. Boję się, że stolarz sobie za dużo krzyknie za mb i bedę musiał ją zaprojektować i zrobić sam :(

KTO CHCE DRZEWKA OWOCOWE GRUSZE KONFERENCJA

Na mojej działce w Budach Janowskich była szkółka drzewek owocowych i obecnie mam ok. 400 szt 2-letnich szczepionych grusz "konferencja", których chcę się pozbyć. Zapraszam wszystkich zainteresowanych, oddam za symboliczną złotówkę/szt lub za dobrą czekoladę albo likierek :lol:

zostało jeszcze ok. 200, zapraszam :lol:

Witam, chetnie kupilbym kilka wywrotek ziemi na podniesienie poziomu terenu. Nie musi byc ogrodowa, ale zeby nie ze smieciami :wink:

Bylbym wielce wdzieczny za jakies namiary (tylko nie do panow, ktorzy zawodowo sie trudnia tym biznesem, bo 500 zl za wywrotke mnie nie interesuje, do nich numery telefonow znam).

Chetnie sprzedam:

- deski (szalunkowe calowki i grubsze), dl. od 1,5 do 6 m

- blaszany garaz 3 x 5 mw stanie uzywanym, kupiony w zeszlym roku, odbior wlasny.

Ceny na PW.