momik997 27.03.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Witajcie. W tym roku planuję rozpocząć budowę w okolicach ul. Polnej, w związku z tym będę teraz często zagłądał na to forum. Aktualnie poszukuję solidnego kierownika budowy który rzetelnie byłby w stanie kontrolować jakość prac wykonywanych przez wybranego przeze mnie wykonawcę. Czy ktoś z Was może mi kogoś polecić? ... Polecam: Czmoch Sławomir ul. Wyszyńskiegoc 69 05-300 Mińsk (25)7587191,(25)7596677 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablooo-exe 29.03.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Czy macie jakieś namiary na firmy handlujące parapetami wew. chodzi mi o kamień i o drzewo na terenie MM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boinga 31.03.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Czy macie jakieś namiary na firmy handlujące parapetami wew. chodzi mi o kamień i o drzewo na terenie MM Co do parapetów z kamienia to polecam "Centrum Kamienia" na Huberta 9. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 31.03.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Ktoś w naszej okolicy zajmuje się projektowaniem/założeniem instalacji odgromowych? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulcia 1234 02.04.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Także i my zaczynamy przygodę z budową własnego wymarzonego domku!Pewnie nie raz będziemy potrzebowali Waszej rady i pomoc i mam nadzieję że nam jej nie odmówicie(wiem wiem-nadzieja matką ......).Narazię jesteśmy posiadaczami działeczki w cegłowie i projektu domku w miodunkach z archonu i załatwiliśmy parę papierkowych spraw.Bedzsiemy szukać jakiegoś UCZCIWEGO i SUMIENNEGO kierownika budowy i pracowitego niedrogiego murarza bo na ekipę budowlaną z prawdziwego zdarzenia to nas chyba nie będzie stać tym bardziej że będziemy chcieli jak najwięcej pobudować za swoje a w takich wypadkach to człowiek z każdym groszem się liczy!Może znacie kogoś takiego to będziemy wdzięczni!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
momik997 02.04.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Parę postów wyżej pisałem i nadal polecamkierownik budowy.Czmoch Sławomir ul. Wyszyńskiegoc 69 05-300 Mińsk (25)7587191,(25)7596677 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bart772 02.04.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Właśnie, tez szukam jakiegoś fachowca od odgromówki - podłaczam się do pytania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwkaS 03.04.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Witajcie,mam do Was prośbę.Murarz, który jutro miał zacząć u nas budowę niestety idzie do szpitala (problemy z sercem) i niestety zostaliśmy bez ekipy.Czy możecie podać namiary na solidną ekipę do stanu surowego, która jakimś cudem ma w tym roku wolne terminy? Działka jest w Dębe. Z góry dzięki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grregg 03.04.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Witam,Może ma ktoś na miary na jakiś tani "transport" może być z hds-em lub nie (okolice Dębe - Warszawa). Poszukuję kogoś do przewieznienia czterech palet z cegłami. Zakup jest od osoby prywatnej także muszę sam znaleźć jakiś transport. Z góry dzięki za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 03.04.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Nie wiem czy jest tani ale kiedyś spisałam z niedużego samochodu z HDS-em chyba DAFa tel. 664 188 175 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grregg 03.04.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Nie wiem czy jest tani ale kiedyś spisałam z niedużego samochodu z HDS-em chyba DAFa tel. 664 188 175 Wielkie dzięki za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spiochu 03.04.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Potrzebuję namiary na stolarza, który podejmie zrobić się balustradę tzw. krzyżową. Chodzi o coś w takim stylu jak balustrady pokazane w połowie tego wątku. Druga opcja to stolarnia, która podejmie się z drewna własnego/klienta dociąć odpowiednio zwymiarowane elementy do takiej balustrady. Boję się, że stolarz sobie za dużo krzyknie za mb i bedę musiał ją zaprojektować i zrobić sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 06.04.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 KTO CHCE DRZEWKA OWOCOWE GRUSZE KONFERENCJA Na mojej działce w Budach Janowskich była szkółka drzewek owocowych i obecnie mam ok. 400 szt 2-letnich szczepionych grusz "konferencja", których chcę się pozbyć. Zapraszam wszystkich zainteresowanych, oddam za symboliczną złotówkę/szt lub za dobrą czekoladę albo likierek zostało jeszcze ok. 200, zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marmos 06.04.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 ma ktoś rusztowania do wyporzyczenia na kilka dni zaraz po świętach w okolicy Dębego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 08.04.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Witam, czy ktoś z Was może podrzucić kontakt do elektryka? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek,Kinga 08.04.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Witam.Moze ktos na forum ma do sprzedania gruz na droge przy ul.polnej z transportem koło 20 cieżarowek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marmos 09.04.2009 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Witam.Moze ktos na forum ma do sprzedania gruz na droge przy ul.polnej z transportem koło 20 cieżarowek Mam trochę gruzu z silikatówki i pokruszonego betonu, będzie tego może ze 2 m3 moge za darmo oddać w czynie społecznym ale trzeba sobie samemu zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spiochu 09.04.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Witam.Moze ktos na forum ma do sprzedania gruz na droge przy ul.polnej z transportem koło 20 cieżarowek Proponuję też spojrzeć na allegro, tam też ogłaszają się tacy, co oddadzą za symboliczna złotówkę. Trzeba tylko transport sobie załatwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 09.04.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Witam, proszę Was o namiar na solidnego i niedrogiego dekarza, z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpudlo 09.04.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Witam, chetnie kupilbym kilka wywrotek ziemi na podniesienie poziomu terenu. Nie musi byc ogrodowa, ale zeby nie ze smieciami Bylbym wielce wdzieczny za jakies namiary (tylko nie do panow, ktorzy zawodowo sie trudnia tym biznesem, bo 500 zl za wywrotke mnie nie interesuje, do nich numery telefonow znam). Chetnie sprzedam: - deski (szalunkowe calowki i grubsze), dl. od 1,5 do 6 m - blaszany garaz 3 x 5 mw stanie uzywanym, kupiony w zeszlym roku, odbior wlasny. Ceny na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts