Madziarax 19.04.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 gosiasu - racja ! Jest tu szkółka i też robiłam tam zakupy. I przyjęło mi się WSZYSTKO co kupiłam ! Polecam ( skręcić przed mostkiem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stare_lwisko 19.04.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Ma pole ze 2 działki za mną (pewnie ma więcej) ale czereśni nie widziałem. Nazwisko jakieś na "Z". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziarax 20.04.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Poszukiwana ekipa od ogrodzeń !Najlepiej żeby mieli swoją wodę, agregat prąd. Może być z materiałami, ale Ja też mogę dostarczyć ? Jakieś namiary ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur i Ania 20.04.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 sprzedane;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spiochu 21.04.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Nieźle zaopatrzone jest centrum ogrodnicze w Al. Krakowskiej (PNOSu). Trochę daleko ale materiał ok. Poszukaj czegoś na podkładkach PHL A lub GiSelA 5. Będziesz miał małe drzewka które dodatkowo wcześniej zaowocują. No to wczoraj byłem w tym centrum ogrodniczym bo miałem coś do załatwienia w pobliżu. Zwykłe drzewka mają po 12 zł a te na podkładzie Gisela po 35. Niestety, wsród tych niskopiennych nie było obu gatunków, które chciałem posadzić, więc po namysle wziąłem te zwykłe. Jeden plus, że w przyszłości dzieci będą miały gdzie wspinać się na drzewa Acha, to co posadziłem to tzw. poznańską (Buttnera czerwona) oraz Kordię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brunchilda 22.04.2009 00:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Witam serdecznie!!! Chciałabym powitać liczną grupę bydujących w Dębe i okolicach, a szczególnie przyszłych sąsiadów z ul. Polnej Jestem jeszcze świeżutka na tym forum, ale będe pojawiać się coraz częściej, ponieważ budowę planuję rozpocząć za 2 miesiące. Obecnie składam pozwolenie na budowę. Kochani mam do Was wszystkich pytanko... Ile czasu czekaliście na wydanie pozwolenia na budowę. Czy urzędnicy w Mińsku szybko to załatwiają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 22.04.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Mam pytanie: gdzie w naszych okolicach najtaniej kupie styropian 10 cm? Nie musi byc super jakosci, bo idzie na ocieplenie dachu w garazu pod plyty osb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pobik 22.04.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Witam serdecznie!!! Chciałabym powitać liczną grupę bydujących w Dębe i okolicach, a szczególnie przyszłych sąsiadów z ul. Polnej Jestem jeszcze świeżutka na tym forum, ale będe pojawiać się coraz częściej, ponieważ budowę planuję rozpocząć za 2 miesiące. Obecnie składam pozwolenie na budowę. Kochani mam do Was wszystkich pytanko... Ile czasu czekaliście na wydanie pozwolenia na budowę. Czy urzędnicy w Mińsku szybko to załatwiają? Witamy A gdzie na Polnej będziesz się budować "Brunchildo" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 22.04.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Witam serdecznie!!! Chciałabym powitać liczną grupę bydujących w Dębe i okolicach, a szczególnie przyszłych sąsiadów z ul. Polnej Jestem jeszcze świeżutka na tym forum, ale będe pojawiać się coraz częściej, ponieważ budowę planuję rozpocząć za 2 miesiące. Obecnie składam pozwolenie na budowę. Kochani mam do Was wszystkich pytanko... Ile czasu czekaliście na wydanie pozwolenia na budowę. Czy urzędnicy w Mińsku szybko to załatwiają? Składałam w czerwcu ub. roku, powiedzieli że odbiór za 2 miesiące a już po miesiącu zadzwonili że jest I to w lipcu, w sezonie urlopowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Michał 22.04.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Mam pytanie: gdzie w naszych okolicach najtaniej kupie styropian 10 cm? Nie musi byc super jakosci, bo idzie na ocieplenie dachu w garazu pod plyty osb. Essa sprawdź czy mają w Jarbudzie - Wielgolas Duchnowski tel. 022 612 32 71 kupowałam tam ostatnio Cekol i wydaje mi się, że był styropian, ale nie wiem jakiej grubości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brunchilda 22.04.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Witamy A gdzie na Polnej będziesz się budować "Brunchildo" ?? Skręcam w lewo od strony drogi na Górki, a moja działka jest po prawej stronie zaraz po pierwszym szeregu wybudowanych domów. A Ty, pobik gdzie się wybudowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brunchilda 22.04.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Kochani mam do Was wszystkich pytanko... Ile czasu czekaliście na wydanie pozwolenia na budowę. Czy urzędnicy w Mińsku szybko to załatwiają? Składałam w czerwcu ub. roku, powiedzieli że odbiór za 2 miesiące a już po miesiącu zadzwonili że jest I to w lipcu, w sezonie urlopowym Jeśli to potrwa tylko miesiąc to by było super. Jestem ciekawa czy inni też tak szybko dostali pozwolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 22.04.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Termin 62 dni to ustawowe maximum znajomości żadnych nie miałam na pozwoleniu była data podpisania już w dwa tygodnie od złożenia papierów a te następne 2 tyg. to chyba nabieranie mocy urzędowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynarecka 22.04.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Brunchildo, sąsiadkami będziemy My też przy Polnej się będziemy budować. Na razie projekt się smaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjeziorska 23.04.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 leszek kinga - widze ze bedziemy mieli taki sam domek:)my czekamy na pozwolenie na budowe i ruszamy budujemy sie w Okuniewie Pozdrawiam:)))Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek,Kinga 23.04.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 A witam,mjeziorska.No my mamy jusz fudamenty teraz tylko w góre i za 6 tygodni bedzie gotowy.Budujecie z podwójnym garażem czy pojedynczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 23.04.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Sąsiedzi wiem, że Zajączek już był a do Gwiazdki jeszcze droga daleka ale z okazji dowolnej: moze być 1 maja, albo 3 maja, 26 maja albo 1 czerwca albo coś postanowiłam robić prezenty w postaci: DAJE DARMO, za dobre słowo, byle ktoś sobie owe cuda zabrał. Oddaję:piasek, moze byc użyty do zasypania dołu po fundamencie, albo zrobienia gigantycznej piaskownicy oj ze dwie wywrotki będądrewno iglaste na opał jak dla mnie to palenia na 2 miesiące, pod warunkiem, ze codziennieoraz jakieś za gotówkę nie wielką silikaty 24 cm i bloczki fundamentoweTo jak by ktoś chciał zabrać to proszę o liścikseredeczności Tosieńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inesb 25.04.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Jak w temacie, gdzie w okolicach Mińska można najkorzystniej zamówić drewniane okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaMarcin1719504949 26.04.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Czy ktoś wie czy można zrobić tymczasowy zjazd z drogi przez rów???? mamy decyzje o lokalizacji zjazdu, za jakis czas weźmiemy projektanta i wystąpimy o pozolenie na jego budowę - jednak takie sprawy troche trwaja Marta i Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 26.04.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Czy ktoś wie czy można zrobić tymczasowy zjazd z drogi przez rów????... takie sprawy troche trwaja Oj trwają, np: http://forum.muratordom.pl/projekt-zjazdu-blagam-o-pomoc,t75807.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts