mpudlo 26.05.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Ja negocjowalem i pan handlowiec zaproponowal mi 4 miesiace abonamentu za polowe ceny. Oni w ogole sa jacys tacy mocno elastyczni, nawet cene instalacji alarmowej sporo wynegocjowalem. pozdro,mp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Talbot 27.05.2009 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Dzięki, Talbot. Czytałam w innym wątku, (http://forum.muratordom.pl/gont-bitumiczny-kto-z-was-kryl-dach-gonetem,t141677.htm?highlight=owens%20corning%20timberline%20presique), że na dachu masz gont, możesz napisać jak to wyszło cenowo - płyta OSB, (papa?), gont na m2? Za płyty OSB, gont Katepal, rynny Marley, blachę na obróbki i robociznę krycia dachu ze wszystkimi pierdołami wyszło mi około 126 zł/m2. W tej cenie nie ma samego przybicia płyt OSB, bo to miałem w cenie wykonania stanu surowego Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwkaS 27.05.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Dzięki jeszcze raz, Talbot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Talbot 27.05.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Czy są chętni do zrobienia ogrodzenia panelowego w naszej okolicy?Chcemy zrobić takie ogrodzenia u siebie, ale mam tylko 40 metrów do wykonania i nie pozwala to na jakieś lepsze upusty cenowe.Czy ktoś chciałby dokonać wspólnie większego zakupu? A moze ktoś ma sprawdzonego dostawce/wykonace takich ogrodzeń? Z górzy dziękuję i pozdrwiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 28.05.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Mam jeszcze do sprzedania wełnę 10 cm i BARAKOWOZ i pilnie szukam ekipy do ogrodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaMarcin1719504949 29.05.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Witam, potrzebujemy pilnie gruz, czy ma ktoś może jakieś namiary ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b_kuleczka 29.05.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Witam, Pilnie poszukuję ekipy na dokończenie stanu surowego. Jeżeli możecie pomóc to pomóżcie ale tylko godnych polecenia - mam niemiłe doświadczenia i chciałabym uniknąć powtórki z rozrywki. Proszę o wiadomość na priva.Z góry bardzo, bardzo dziękuję! Pozdrawiam,Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Michał 29.05.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Witam, potrzebujemy pilnie gruz, czy ma ktoś może jakieś namiary ????? podaję namiar który mam zapisany w telefonie kom. 501 133 944 - nie pamiętam ceny bo dosyć dawno kupowaliśmy pozdrawiam Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaMarcin1719504949 29.05.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 podaję namiar który mam zapisany w telefonie kom. 501 133 944 - nie pamiętam ceny bo dosyć dawno kupowaliśmy pozdrawiam Ola Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek-L 29.05.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Z jakich agencji ochrony korzystacie w okolicy Dębe Wielkie. Wiem, że na pewno jest Juwentus. Warto z nich korzystać, jakie macie doświadczenia? Możecie również polecić osobę do montażu systemu alarmowego? Pozdrawiam. Mam juve, działa, dzwonią w nocy, że był sygnał.... Mają ekipy w Mińsku i Halinowie, ubezp. OC. Ale co będę robił reklame Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek,Kinga 29.05.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Sprzedam steple budowlane 130 szt po 4 zł za szt i przyczepe kempingowa 6 osobowa dla ekipy budowlanej niezarejestrowaną w cenie 4000 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjeziorska 01.06.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 o kurcze:) my tez budujemy Galaktyke II - na jakim jestescie etapie?my budujemy w Okuniewie to w sumie nie tak daleko.Szkoda ze wczesniej nie wiedzialam bo przejezdzalam ostatnio przez Debe to bym obejrzala sobie, moze jakies zdjecia? chetnie bym zobaczyla:) PozdrawiamMonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjeziorska 01.06.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Z jakich agencji ochrony korzystacie w okolicy Dębe Wielkie. Wiem, że na pewno jest Juwentus. Warto z nich korzystać, jakie macie doświadczenia? Możecie również polecić osobę do montażu systemu alarmowego? Pozdrawiam. Mam juve, działa, dzwonią w nocy, że był sygnał.... Mają ekipy w Mińsku i Halinowie, ubezp. OC. Ale co będę robił reklame Ja moge polecic Elektryka Pana Rafała 502 640 580 robi wszystko co zwiazane z kablami - alarmy tez. Z czystym sumieniem moge polecic, kompetentny facet:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 02.06.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Ja negocjowalem i pan handlowiec zaproponowal mi 4 miesiace abonamentu za polowe ceny. Oni w ogole sa jacys tacy mocno elastyczni, nawet cene instalacji alarmowej sporo wynegocjowalem. pozdro, mp A ten pan to z naszych stron? Z jakiej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 02.06.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Witam, potrzebujemy pilnie gruz, czy ma ktoś może jakieś namiary ????? Firmy koparkowo-wywrotkowe robiące rozbiórki często zabierają gruz, można się dogadać, widziałam też hałdy gruzu i tłucznia z drugiej strony Mińska w Budach Barcząckich naprzeciwko jednostki wojskowej w betoniarni gdzie robią kręgi i przepusty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marmos 02.06.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 brał ktoś zbiornik na szambo ze stolbudu?ostatnio sprawdzałem i wyszło mi że od nich wychodzi najtaniej i zastanawiam się czy jakiegoś haczyka w tym niema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjeziorska 02.06.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Ja negocjowalem i pan handlowiec zaproponowal mi 4 miesiace abonamentu za polowe ceny. Oni w ogole sa jacys tacy mocno elastyczni, nawet cene instalacji alarmowej sporo wynegocjowalem. pozdro, mp A ten pan to z naszych stron? Z jakiej firmy? Pracuje w okolicach, jest z Wawy ale wkrotce przenosi sie w nasze okolice z tego co wiem. U mooich rodzicow robil wszystko i mial wiele do zazucenia firmom ochroniarskim u sasiada, poprawial alarm po takiej firmie, kable na wierzchu kladli, za malo czujek i slabej jakosci alarm, zalozyli czujki w domu a na pietrze juz nie, nie zieli pod uwage ze zlodzieje wiedza co to drabina:))) i jeszcze jakis pare smiesznych mykow mi opowiadal. Facet zna sie na rzeczy i w gruncie rzeczy nie oplacalo sie w firmie ochroniarskiej zakladac alarm, oni tylko przyjechali z tabliczka i po abonament pozniej, a rodzice maja fachowo zalozony alarm a nie kolejny hurtowo na sztuke. Ufff ale sie rozpisalam:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjeziorska 02.06.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Ja negocjowalem i pan handlowiec zaproponowal mi 4 miesiace abonamentu za polowe ceny. Oni w ogole sa jacys tacy mocno elastyczni, nawet cene instalacji alarmowej sporo wynegocjowalem. pozdro, mp A ten pan to z naszych stron? Z jakiej firmy? ahh zapomnialam, prowadzi wlasna firme - elektryka, alarmy i wszytsko zwiazne z kablami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bermud 03.06.2009 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Witam mam barakowóz do sprzedania z okolic Mińska Mazowieckiego. Standardowy 6x2,5 w zeszłym roku odmalowany i pokryty nową papą, w środku 3 łóżka,lodówka,stół,komoda,telewizorek... Zdjęcia na maila. Oddam za 2 tys zł bo ma powstać coś innego na jego miejscu. tel 503083170 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwkaS 03.06.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 my mamy okna kupione w MIRO, jak również drzwi zewnętrzne oraz bramę garażową, okna są w kolorze złoty dąb i nam się podobają, generalnie nie mam zastrzeżeń do jakości okien, na duże dwuskrzydłowe okno przesuwne dostalismy całkiem przyzwoity rabat, mieliśmy trochę przebojów z bramą garażową, ale to nie z winy MIRO gdybyście mieli ochotę możecie obejrzeć nasze okna, mamy okna łukowe i uważam, że całkiem ładnie im wyszły Ola Ola, my teraz tez powoli rozglądamy się za oknami. Znalazłam trzy firmy "Miro" - jedną w Stojadle i dwie w Mińsku Mazowieckim (ul. mireckiego i kołbielska). W której Wy kupowaliście okna? Pozdrawiam, Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts