Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

my mamy okna kupione w MIRO, jak również drzwi zewnętrzne oraz bramę garażową, okna są w kolorze złoty dąb i nam się podobają, generalnie nie mam zastrzeżeń do jakości okien, na duże dwuskrzydłowe okno przesuwne dostalismy całkiem przyzwoity rabat, mieliśmy trochę przebojów z bramą garażową, ale to nie z winy MIRO

gdybyście mieli ochotę możecie obejrzeć nasze okna, mamy okna łukowe i uważam, że całkiem ładnie im wyszły

Ola

Ola, my teraz tez powoli rozglądamy się za oknami. Znalazłam trzy firmy "Miro" - jedną w Stojadle i dwie w Mińsku Mazowieckim (ul. mireckiego i kołbielska). W której Wy kupowaliście okna?

Pozdrawiam,

Ewa

Ewa w Stojadłach Miro ma zakład produkcyjny, nie wiem czy przyjmują zamówienia, my wszystko załatwialiśmy w Mińsku Mazowieckim, nazwy ulicy na której jest salon nie pamiętam ale się dowiem

pozdrawiam

Ola

Sprzedam barakowóz, przyczepa jezdna z nadbudową drewnianą, całoroczny (ekipa budowlana mieszkała też w zimie), długość 9 metrów, szerokość 2,25 metra, trzy pomieszczenia, sprawna instalacja elektryczna, rozprowadzona instalacja wodna z pompą, lodówka, układ jezdny sprawny, przejechał ok. 1000 km (najdłuższa podroż z Mazur do Warszawy rok temu). Cena 7 000,00 zł, do odbioru w Hipolitowie gmina Halinów. Tel. 697 837 115.

http://www.freeimagehosting.net/image.php?0463f0bad9.jpg

Ewa w Stojadłach Miro ma zakład produkcyjny, nie wiem czy przyjmują zamówienia, my wszystko załatwialiśmy w Mińsku Mazowieckim, nazwy ulicy na której jest salon nie pamiętam ale się dowiem

pozdrawiam

Ola

Dzięki! Będę czekała na nazwę ulicy, żeby wybrać się do właściwego "Miro" :)

pozdrawiam

Ola

Dzięki! Będę czekała na nazwę ulicy, żeby wybrać się do właściwego "Miro" :)

salon Miro mieści się na Placu Konstytucji 3 maja 11 :D

Witam wszystkich, projekt kupiony http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=1260 teraz jestesmy na etapie wprowadzania zmian i zalatwiania pozwolenia na budowe, chcielibysmy na jesieni zalac fundamenty, ktos moze polecic jakiegos wykonawce i podac orientacyjny koszt "stanu zerowego"?

pozdrawiam

Zależy od domu, ceny za stan zerowy bez opłaty dla architekta to od 15 000 zł. do 25 000zł. Namiary na ekipę przesyłam na priva.

Witam wszystkich, projekt kupiony http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=1260 teraz jestesmy na etapie wprowadzania zmian i zalatwiania pozwolenia na budowe, chcielibysmy na jesieni zalac fundamenty, ktos moze polecic jakiegos wykonawce i podac orientacyjny koszt "stanu zerowego"?

pozdrawiam

Zależy od domu, ceny za stan zerowy bez opłaty dla architekta to od 15 000 zł. do 25 000zł. Namiary na ekipę przesyłam na priva.

Te 15000 to chyba jak samemu się duzo robi? U mnie za stan "0" wyszło ok. 30000 :o a oszczędzić można by było ew. tylko na obsypce jeśli miałby kto zrobić to ręcznie.

Zerowy czy surowy?

U nas w sezonie 2007, bylo 30 tys za stan surowy + wiezba + deskowanie osb + papa, ale bez fundamentow. Moze dlatego, ze kompleksowo.

Pozdrawiam i zycze duzo sily do budowania :-)

Chciałbym powiedzieć, że cenę 15 000 - 25 000 zł. podałem za koszt stanu zerowego, czyli fundamentów + ew. chudziaka. W tym jest koszt robocizny i materiałów.

W żadnym wypadku nie chodziło mi o koszt całego domu.