Sowa113 04.06.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 WitamPoszukuje wykonawcy balkonu - nie chodzi o wykonanie barierek ani położenie gresu tylko o izolacje, wylewkę, obróbki blacharskie. Może ktoś poleci wykonawcę - gmina Dębe Wielkie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Michał 08.06.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 my mamy okna kupione w MIRO, jak również drzwi zewnętrzne oraz bramę garażową, okna są w kolorze złoty dąb i nam się podobają, generalnie nie mam zastrzeżeń do jakości okien, na duże dwuskrzydłowe okno przesuwne dostalismy całkiem przyzwoity rabat, mieliśmy trochę przebojów z bramą garażową, ale to nie z winy MIRO gdybyście mieli ochotę możecie obejrzeć nasze okna, mamy okna łukowe i uważam, że całkiem ładnie im wyszły Ola Ola, my teraz tez powoli rozglądamy się za oknami. Znalazłam trzy firmy "Miro" - jedną w Stojadle i dwie w Mińsku Mazowieckim (ul. mireckiego i kołbielska). W której Wy kupowaliście okna? Pozdrawiam, Ewa Ewa w Stojadłach Miro ma zakład produkcyjny, nie wiem czy przyjmują zamówienia, my wszystko załatwialiśmy w Mińsku Mazowieckim, nazwy ulicy na której jest salon nie pamiętam ale się dowiem pozdrawiam Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tessa 11.06.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Sprzedam barakowóz, przyczepa jezdna z nadbudową drewnianą, całoroczny (ekipa budowlana mieszkała też w zimie), długość 9 metrów, szerokość 2,25 metra, trzy pomieszczenia, sprawna instalacja elektryczna, rozprowadzona instalacja wodna z pompą, lodówka, układ jezdny sprawny, przejechał ok. 1000 km (najdłuższa podroż z Mazur do Warszawy rok temu). Cena 7 000,00 zł, do odbioru w Hipolitowie gmina Halinów. Tel. 697 837 115.http://www.freeimagehosting.net/image.php?0463f0bad9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropka2 12.06.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 czy ma ktos pozyczyc/ odsprzedac agregat pradotworczy?? murarz nas zaskoczyl juz nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwkaS 13.06.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Ewa w Stojadłach Miro ma zakład produkcyjny, nie wiem czy przyjmują zamówienia, my wszystko załatwialiśmy w Mińsku Mazowieckim, nazwy ulicy na której jest salon nie pamiętam ale się dowiem pozdrawiam Ola Dzięki! Będę czekała na nazwę ulicy, żeby wybrać się do właściwego "Miro" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Michał 15.06.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Ewa w Stojadłach Miro ma zakład produkcyjny, nie wiem czy przyjmują zamówienia, my wszystko załatwialiśmy w Mińsku Mazowieckim, nazwy ulicy na której jest salon nie pamiętam ale się dowiem pozdrawiam Ola Dzięki! Będę czekała na nazwę ulicy, żeby wybrać się do właściwego "Miro" salon Miro mieści się na Placu Konstytucji 3 maja 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwkaS 16.06.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 salon Miro mieści się na Placu Konstytucji 3 maja 11 Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drwoody 17.06.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Witam wszystkich, projekt kupiony http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=1260 teraz jestesmy na etapie wprowadzania zmian i zalatwiania pozwolenia na budowe, chcielibysmy na jesieni zalac fundamenty, ktos moze polecic jakiegos wykonawce i podac orientacyjny koszt "stanu zerowego"?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieosiagalny 17.06.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Witam wszystkich, projekt kupiony http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=1260 teraz jestesmy na etapie wprowadzania zmian i zalatwiania pozwolenia na budowe, chcielibysmy na jesieni zalac fundamenty, ktos moze polecic jakiegos wykonawce i podac orientacyjny koszt "stanu zerowego"? pozdrawiam Zależy od domu, ceny za stan zerowy bez opłaty dla architekta to od 15 000 zł. do 25 000zł. Namiary na ekipę przesyłam na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drwoody 17.06.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Dom, jak w linku wczesniej:) dzieki za telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 17.06.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Witam wszystkich, projekt kupiony http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=1260 teraz jestesmy na etapie wprowadzania zmian i zalatwiania pozwolenia na budowe, chcielibysmy na jesieni zalac fundamenty, ktos moze polecic jakiegos wykonawce i podac orientacyjny koszt "stanu zerowego"? pozdrawiam Zależy od domu, ceny za stan zerowy bez opłaty dla architekta to od 15 000 zł. do 25 000zł. Namiary na ekipę przesyłam na priva. Te 15000 to chyba jak samemu się duzo robi? U mnie za stan "0" wyszło ok. 30000 a oszczędzić można by było ew. tylko na obsypce jeśli miałby kto zrobić to ręcznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 17.06.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Zerowy czy surowy? U nas w sezonie 2007, bylo 30 tys za stan surowy + wiezba + deskowanie osb + papa, ale bez fundamentow. Moze dlatego, ze kompleksowo. Pozdrawiam i zycze duzo sily do budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stare_lwisko 17.06.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Za samą robotę czy z materiałami?Jeżeli 30k do ss to chyba tylko za robotę. 30k z materiałami do "0" znacznie bardziej prawdopodobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieosiagalny 17.06.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Zerowy czy surowy? U nas w sezonie 2007, bylo 30 tys za stan surowy + wiezba + deskowanie osb + papa, ale bez fundamentow. Moze dlatego, ze kompleksowo. Pozdrawiam i zycze duzo sily do budowania Chciałbym powiedzieć, że cenę 15 000 - 25 000 zł. podałem za koszt stanu zerowego, czyli fundamentów + ew. chudziaka. W tym jest koszt robocizny i materiałów. W żadnym wypadku nie chodziło mi o koszt całego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drwoody 17.06.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Czyli to cena o jaka pytalem, bo chodzilo mi o przyblizony koszt stanu zerowego wlaczajac materialy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablooo-exe 21.06.2009 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 czy macie namiary na dobrą ekipę do wylewek? - okolice Barczącej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieosiagalny 22.06.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 czy macie namiary na dobrą ekipę do wylewek? - okolice Barczącej U mnie robią jutro więc jak mi przypomnisz w środę to dam Ci znać co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwkaS 24.06.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Mamy na sprzedaż:SOLBET beton komórkowy biały (suporex)- 10 palet 24x24x59 - cena 7,50 za bloczek (na palecie jest 40 pustaków)- 1 paleta 12x24x59 - cena 3,75 za bloczek (na palecie jest 80 pustaków) Transport do Dębe gratis tel: 793723833 (Robert) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 25.06.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Szukam osoby, która poradzi sobie z montażem kanałów wentylacyjnych w domku jednorodzinnym. Jednym słowem szukam dobrego i niedrogiego instalatora wentylacji mechanicznej z odzyskiem ciepła, bardziej prywatnie niż firma. Ktoś słyszał o kimś takim w naszej okolicy? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 26.06.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Czy ktoś ma do odsprzedania drzwi stalowe tymczasowe 100-tki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts