akapap 26.06.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Szukam ekipy do tynków wewnętrznych cementowo-wapiennych. Ktoś z szanownych grupowiczów może polecić solidną i niedrogą brygadę? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieosiagalny 26.06.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Szukam ekipy do tynków wewnętrznych cementowo-wapiennych. Ktoś z szanownych grupowiczów może polecić solidną i niedrogą brygadę? Pozdrawiam. Mogę Ci polecić swoich. Tynkarz: 662 344 628. U mnie robili na listwach i podobało mi się, tyle że ja robiłem z piasku kwarcowego (szlichta) ale robią też gipsem. Tylko nie wiem jak z terminami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwkaS 27.06.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Tym razem piszę w temacie zupełnie nie budowlanym, ale może ktoś z forumowiczów coś wie... Szukamy z mężem mieszkania do wynajęcia w Dębe od pierwszego sierpnia (będzie bliżej na budowę ), najlepiej dwupokojowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 27.06.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Tym razem piszę w temacie zupełnie nie budowlanym, ale może ktoś z forumowiczów coś wie... Szukamy z mężem mieszkania do wynajęcia w Dębe od pierwszego sierpnia (będzie bliżej na budowę ), najlepiej dwupokojowe. Nie wiem jak w Debem, ale moze w Minsku cos znajdziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulowawa 27.06.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 w debem nie wynajmiesz 2-pokojowego miezkania bo nie ma tam mieszkan. Mozesz po prostu tylko wynajac dom, pietro lub pokoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwkaS 28.06.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Raczej szukamy w Dębem a nie w Mińsku, żeby nasze Maleństwo po warszawskich spalinach mogło pooddychać świeżym powietrzem Wiem, że bloków w Dębem nie ma, ale może właśnie ktoś wynajmuje piętro domu z osobnym wejściem, czy coś w tym stylu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 28.06.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Poszukaj na allegro np. My mieszkalismy w czasie budowy w Sulejowku, ale w Halinowie tez pewnie cos znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brunchilda 01.07.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Prośba...Czy możecie polecić jakiegoś solidnego kierownika budowy z Dębego lub okolic.Takiego, który jest dosyć tani, ale chętnie odwiedza plac budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stare_lwisko 01.07.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Odsprzedam stemple (długość ok. 3 m, liczba ok 400 szt.) i przyczepkę kempingową Niewiadów 126 (tzw. "zapiekanka"). Oddam tanio bo chcę uporządkować działkę. Do odbioru w Dębem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drwoody 02.07.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Moze masz deski lub plyty do szalunkow? Stemple na razie mi nie beda potrzebne, a przyczepka nadaje sie do jazdy czy tylko na budowe? Daj znac na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieosiagalny 02.07.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Czy ma ktoś może sprawdzonego stolarza do mebli? Bardzo pilnie jest mi potrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 03.07.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Dla przyjaciół - nowicjuszy budowlanych poszukuję na budowę kibelka i jakiegos magazynku, garażu blaszaka do którego zmieści się betoniarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Talbot 03.07.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Czy ma ktoś może sprawdzonego stolarza do mebli? Bardzo pilnie jest mi potrzebny. Info na priv poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 05.07.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 quote="tosinek"]To ja jeszcze raz reklamuję barakowóz, piękny i z ogrzewaniem z kozą do odbioru ze wschodnich wesołych granic naszej stolicy. Cena do uzgodnienia, nie mój ale mojej kochanej Beaty. Zamieszczam imge owego luksusowego wozu mieszkalnegohttp://images46.fotosik.pl/156/c4027843c6da11f1.jpgi osłona drugahttp://images38.fotosik.pl/152/d85905de7a36cf83.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaMarcin1719504949 05.07.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Czy macie może namiar na ciesle godnego polecenia. Chcemy postawić więźbe, a poźniej odeskować i przykryć go papą. Dach jest prosty dwuspadowy. Spotkaliśmy się już z jednym i policzył nam dach 35 zł/m2 chyba to sporo ???? jak sądzicie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 08.07.2009 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Orientujecie się gdzie można wypożyczyć giętarkę do blachy, ewentualnie wykonać to jako usługę? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 08.07.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Czy macie może namiar na ciesle godnego polecenia. Chcemy postawić więźbe, a poźniej odeskować i przykryć go papą. Dach jest prosty dwuspadowy. Spotkaliśmy się już z jednym i policzył nam dach 35 zł/m2 chyba to sporo ???? jak sądzicie ?? Rozmawiałam z kilkoma, ceny mają różne - 20-25/m2 za więźbę, za deskowanie 12-14zł/m2, u sąsiada robili jesienią po 35zł od więźby do pokrycia blachą. Mam namiary na nich i na dwóch innych od dekarza- prześlę na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaMarcin1719504949 08.07.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Czy macie może namiar na ciesle godnego polecenia. Chcemy postawić więźbe, a poźniej odeskować i przykryć go papą. Dach jest prosty dwuspadowy. Spotkaliśmy się już z jednym i policzył nam dach 35 zł/m2 chyba to sporo ???? jak sądzicie ?? Rozmawiałam z kilkoma, ceny mają różne - 20-25/m2 za więźbę, za deskowanie 12-14zł/m2, u sąsiada robili jesienią po 35zł od więźby do pokrycia blachą. Mam namiary na nich i na dwóch innych od dekarza- prześlę na priva Dzięki wielkie za namiary, będę dzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eelik 08.07.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Witam wszystkich forumowiczów Jestem na etapie przygotowań do remontu 30-letniego domu-kostki. Na obecną chwilę szukam dobrego architekta do wykonania dokumentacji projektowej (zamiana dachu wraz z adaptacją poddasza). Może macie kogoś godnego polecenia z okolic Mińska Maz. Ile może kosztować taki projekt? Z góry dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 09.07.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Orientujecie się gdzie można wypożyczyć giętarkę do blachy, ewentualnie wykonać to jako usługę? Pozdrawiam. Nie wiem co i jak bys chcial giac, ale zapytaj o taka usluge w firmach robiacych parapety blaszane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts