ana_a 01.12.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 O nie, co to to - to nie! Nie podejrzewam Sąsiada o takową "czarną" wiedzę gdyż to dobry człowiek jest! Chyba mialam pecha bo u Sąsiada nic podobnego się nie zdarzyło... A może sąsiad wie dlaczego u Ciebie była kontrola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 01.12.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Noo może i tak, ale sąsiedzi czasem duuużo wiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropka2 02.12.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 a może ktoś doradzi gdzie warto kupić okna drewniane- wiadomo, gdzie jakie ceny, rabaty. i najważniejsze żeby nie było problemów typu: okazuje się, że nie takiei, ze dostawa się mocno opóźnia, montaż idzie nie tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika1986 02.12.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Witam, poszukuję ekipy tynkarzy do środka budynku. Najlepiej z okolic Mińska Mazowieckiego lub Otwocka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luk1 02.12.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Witam wszystkich,mam pytanko a w sumie chciałbym prosić o poradę. Zaczynać będę budowę domu 6 km od Mińska. Gdzie tanio kupić materiały budowlane. Na początek stal, beton, bloczki na fundament, piasek do zasypania fundamentów itp.? Prosiłbym o namiary na sprawdzonych dostawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana_a 03.12.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Polecam: http://www.plastsystem.com.pl/ Co prawda mam od nich dopiero wstępną wycenę (realizacja lato 2010) ale dotykałam ich okna na Targach Budowlanych w Kielcach gdzie na stosunkowo małej powierzchni miałam porównanie z innymi producentami...I jeśli chodzi o jakość do ceny u mnie wygrali;). Spróbuj załatwiać przez Radom - może taniej będzie Pozdrawiam a może ktoś doradzi gdzie warto kupić okna drewniane- wiadomo, gdzie jakie ceny, rabaty. i najważniejsze żeby nie było problemów typu: okazuje się, że nie takiei, ze dostawa się mocno opóźnia, montaż idzie nie tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brunchilda 03.12.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Witam wszystkich, mam pytanko a w sumie chciałbym prosić o poradę. Zaczynać będę budowę domu 6 km od Mińska. Gdzie tanio kupić materiały budowlane. Na początek stal, beton, bloczki na fundament, piasek do zasypania fundamentów itp.? Prosiłbym o namiary na sprawdzonych dostawców. Jeśli na zachód od Mińska to tanim składem budowlanym jest Replin. Piasek brałam od miejscowego człeka, a beton z PawBudu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yania 05.12.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 WitamPoszukuję ekipy murarskiej do wykonania nadbudowy domu. Czy moglibyście kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brunchilda 08.12.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Witajcie! Wiem, że jest tu dużo osób z Dębego... CZY WIECIE, CZY KTOŚ SPRZEDAJE DZIAŁKI W DĘBEM???? (najlepiej blisko ulicy Polnej). Przyjaciele obecnie poszukują działki około 1000m2. Proszę o wszelkie info na priva! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brunchilda 08.12.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 ... i druga sprawa:Szukam ziemi bez gruzu do podniesienia terenu! Czy macie jakies namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m-mormon 08.12.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Rozejrzyj sie gdzie robią wykopy. Można załatwić dużo taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiasus 08.12.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Witajcie! Wiem, że jest tu dużo osób z Dębego... CZY WIECIE, CZY KTOŚ SPRZEDAJE DZIAŁKI W DĘBEM???? (najlepiej blisko ulicy Polnej). Przyjaciele obecnie poszukują działki około 1000m2. Proszę o wszelkie info na priva! Na Allegro widziałam trochę ogłoszeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ironman11 10.12.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Witam Poszukuję ekipy murarskiej do wykonania nadbudowy domu. Czy moglibyście kogoś polecić? Znam solidną ekipę. Facet prowadzi firmę budowlaną od kilkudzisięciu lat i jest z Mińska. 5 lat temu budował też mój dom. Andrzej Sikorski tel. 609-736-256 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ironman11 10.12.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 przyjmę lub odkupię płyty chodnikowe mogą być połamane, popękane, itp. Na utwardzenie terenu przy bramie wjazdowej. Ewentualnie kostkę po demontażu. Może ktoś z Was ma kogoś znajomego z takim towarem? Pozdrawiam tel. 502-019-030 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropka2 16.12.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 czy ktos z Was kupowal okna Stollaru? jestem ciekawa co z jakoscia bo ceny maja dosc konkurencyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek i Ewa 21.12.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Sprzedam bloczki YTONG 36,5 do budowy ścian jednowarstwowych, wym 60x20x36,5 2,5 palety około 80 sztuk - Atrakcyjna cena . Do odbioru w składzie budowlanym MAX -BUD w Mińsku Mazowieckim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panicz 21.12.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Witam,może buduje się ktoś w Siennicy lub bliskich okolicach? Ma może ktoś namiary na architekta z tamtych okolic z przystępnymi cenami? Jeśli ktoś już się buduje może mi powiedzieć ile mu się zeszło ze wszystkimi papierkami do pozwolenia na budowę? Czy urzędy szybko się z tym wszystkim sprężają? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 22.12.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 http://moje-kartki.com.pl//kartki/46/6/d/605.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 29.12.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Jeśli ktoś będzie poszukiwał ekipy do elewacji i podbitki, to z czystym sumieniem polecam swoją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpudlo 01.01.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Czy gracie gdzies w siatkowke w okolicy Dębego? Czas sie poruszac pozdro w Nowym Roku, mp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts