Joasia 08.03.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Pytanie jak w temacie. Mamy możliwość okazyjnego kupna mondeo kombi - ale czy wejdą do niego na tylne siedzenie trzy foteliki dziecięce? Czy ktoś tak ma?Joasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 08.03.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Nam wchodzą 3 do pandy91 dla niemowlaka i 2 "poddupniki"), mondeo jest chyba większe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 08.03.2006 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 No, podstawki - to jasne. Ale my mamy trójeczkę co to jeszcze wszyscy w fotelikach. A foteliki są niestety szersze niż podstawki...To jak, zmieszczą się nam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.03.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 mam mondeo - trzech ludzi siedzi spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 09.03.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Nam się mieściły dwa "poddupki" i fotelik. Ale to zależy od modelu fotelika, chyba po prostu musicie przymierzyć. Jeśli tego okazyjnego nie ma pod ręką - poproście o przymiarkę jakiegoś właściciela mondeo albo podjedźcie do komisu, salonu. Ale mondeo to jeden z szerszych samochodów, powinny wejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 11.03.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 U nas wchodzą dwa siedziska z oparciem i jedno bez oparcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 11.03.2006 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Ale do kombiaka,do bagaznika to mozna tych siedzonek napchać w grom nie?PS mam matiza czyli krasnalscenica do tyłu wchodzą 2 siedzonka i 1 szkieletor...a z przodu ja i moja urocza łajw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 12.03.2006 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Dzięki za info. Wygląda na to, że najstarsze dziecię będzie musiało przejść na podstawkę . A może się uda zmieścić trzy z oparciem, tak na wcisk ? Zobaczę za 2 tygodnie... Pzdr. Joasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 14.03.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Joasiu, myślę, że powinny wejść do mojego kombiaka wchodzą dwa spokojnie a mondi jest nieco szerszy więc chyba nie powinno być problemu. chociaż spróbować zapiąć nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 14.03.2006 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Cześć, Lagerfeld Odebrałeś wiadomość na priva? Joasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 14.03.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 tak, dzięki, przesłałem do połówki - odpowiedź wkrótce ach, zazdroszczę wam tego mondeo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 27.03.2006 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Weszły! No to monduś na razie zostaje Pozdrawiam. Joasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts