Adam___ 19.03.2006 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Kurcze W zyciu nie sadzilem ze bede mial takie dylemty i zagwozdki Nie wiem co mam zrobic,naprawde. Rozmawialismy i padla z Jej strony taka propozycja Placimy razem podatek za mieszkanie. Mieszkanie idzie do wynajecia My mieszkamy na razie u Niej W miedzyczasie sie budujemy i przeprowadzamy za jakis czas do chalupki . No i sam nie wiem co mam zrobic Propozycja brzmi nawet dosyc rozsadnie. Oboje idziemy na jakis tam kompromis - tzn tak mi sie wydaje Od rana nic tylko mysle jak to ugryzc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 19.03.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 A nie lepiej kase z podatku, który macie zamiar zapłacić przeznaczyc na budowanie, i mieszkać w mieszkaniu.Dobrze że coś udało ci sie wskórać, tylko pytanko co ją tak trzyma u mamusi ? Pozdrawiam i życze owocnego myślenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 20.03.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Może ta dziewczyna należy do takiego typu ludzi, że najpierw musi wziąść ślub, żeby z kimś zamieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts