maksiu 09.03.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 1. Najradośniejszy. Jagna 2. Najpraktyczniejszy. Whisper 3. Napisany w najlepszym stylu. Whisper 4. Najlepiej ilustrowany: a) najlepsza dokumentacja budowy Kze b) najlepsze fotki (dokumentujące wszystko ogólnie) Żaba_gonia 5. Najbardziej motywujący. Kodi 6. "Wiatr w oczy" czyli opisujący największe 'przeboje' budowlane. Martka 7. Najzabawniejszy i zaskakujący tytuł dziennika. Yemiołka 8. Najbardziej niebudowlany dziennik budowy: Willie 9. Najbardziej oczekiwany dziennik 2005 roku. Tomek1950 10. Najlepszy debiut 2005 roku. Martka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.03.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Gratulacje dla wyróżnionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 09.03.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Gratulacje dla wszystkich. Co do wygranej zaby_goni to pewnie zaważyło zdjęcie przy stemplach - aż strach pomyśleć co będzie w przyszłorocznej edycjii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 09.03.2006 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Bardzo, bardzo serdecznie dziękuję wszystkim za to wyróżnienie! Nie macie pojęcia ile to dla mnie znaczy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.03.2006 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Bardzo, bardzo serdecznie dziękuję wszystkim za to wyróżnienie! Nie macie pojęcia ile to dla mnie znaczy.... ja również dziękuje wszystkim za to wyróżnienie dla Jagny, przynajmniej przy ogłaszaniu i wręczaniu dyplomów mogłem wycałować Jagnę m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.03.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 A z tego MOMENTU też jest zdjęcie? I ja dołączam się do gratulacji dla wyróżnionych. Maksiu, ja tam nie chcę nic mówić, ale swojego czasu pisałeś coś o prezentach dla głosujących... Czy mogę poprosić o kilka worków tynku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 09.03.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Bardzo, bardzo serdecznie dziękuję wszystkim za to wyróżnienie! Nie macie pojęcia ile to dla mnie znaczy.... ja również dziękuje wszystkim za to wyróżnienie dla Jagny, przynajmniej przy ogłaszaniu i wręczaniu dyplomów mogłem wycałować Jagnę m. Maksiu, postaram się czymś wyróżniać na wszystkie następne spotkania. Będę szła jak burza! Bo ja dzięki temu mogłam wycałować naszego Maksia! http://manu.dogomania.pl/emot/jupi3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.03.2006 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 A z tego MOMENTU też jest zdjęcie? I ja dołączam się do gratulacji dla wyróżnionych. Maksiu, ja tam nie chcę nic mówić, ale swojego czasu pisałeś coś o prezentach dla głosujących... Czy mogę poprosić o kilka worków tynku? Ależ oczywiście ze pamiętam, Nikola wylosowała dla czterech sposód osob ktore brały udział w glosowaniu muratorowe kubki, mam nadzieje ze Redakcja pamięta o tych nagrodach. pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.03.2006 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Bardzo, bardzo serdecznie dziękuję wszystkim za to wyróżnienie! Nie macie pojęcia ile to dla mnie znaczy.... ja również dziękuje wszystkim za to wyróżnienie dla Jagny, przynajmniej przy ogłaszaniu i wręczaniu dyplomów mogłem wycałować Jagnę m. Maksiu, postaram się czymś wyróżniać na wszystkie następne spotkania. Będę szła jak burza! Bo ja dzięki temu mogłam wycałować naszego Maksia! http://manu.dogomania.pl/emot/jupi3.gif Zawsze mogę wymyślić jakąs specjalną nagrodę dla Ciebie i będzie pretekst do świętowania ,tym razem jednak na wyróżnienie uczciwie zasłużyłaś, bo Twój dziennik był najlepszy w kategorii: najradośniejszy. A ja przy okazji skorzystałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 10.03.2006 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 ja również dziękuje wszystkim za to wyróżnienie dla Jagny, przynajmniej przy ogłaszaniu i wręczaniu dyplomów mogłem wycałować Jagnę m. Mnie nie chciał całować.... Ciekawe dlaczego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.03.2006 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 ja również dziękuje wszystkim za to wyróżnienie dla Jagny, przynajmniej przy ogłaszaniu i wręczaniu dyplomów mogłem wycałować Jagnę m. Mnie nie chciał całować.... Ciekawe dlaczego ? byłeś nieogolony, mógłbyś porysować moją nieskazitelną cerę :D m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 10.03.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Gratulacje dla zwycięzców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.03.2006 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Gratulacje dla wszystkich. Co do wygranej zaby_goni to pewnie zaważyło zdjęcie przy stemplach - aż strach pomyśleć co będzie w przyszłorocznej edycjii Zrobię wszystko, żeby wygrać w następnej edycji.....jeszcze Was zaskoczę!!!!! Jest mi bardzo miło, że mój dziennik został wyróżniony! DZIĘKUJE!!!! Bardzo załuję , że nie mogłam odebrać dyplomu osobiście... ps. były tam jakies stemple???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 10.03.2006 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Bardzo załuję , że nie mogłam odebrać dyplomu osobiście... Ja też bardzo żałuję, że nie odebrałaś swojego dyplomu osobiście. Ciebie też bym chętnie wycałowała!!! http://manu.dogomania.pl/emot/Calus1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.03.2006 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Bardzo załuję , że nie mogłam odebrać dyplomu osobiście... Ja też bardzo żałuję, że nie odebrałaś swojego dyplomu osobiście. Ciebie też bym chętnie wycałowała!!! http://manu.dogomania.pl/emot/Calus1.gif Bardzo chciałabym poznac Cię Jagna osobiście...juz nie raz pisałam co do Ciebie czuję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 10.03.2006 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Bardzo chciałabym poznac Cię Jagna osobiście...juz nie raz pisałam co do Ciebie czuję.... Jakoś nie pamiętam... Mogłabyś napisać jeszcze raz...? http://manu.dogomania.pl/emot/Szczerbaty.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 13.03.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Gratulacje dla wszystkich A tak na marginesie zastanawiam się co się stanie po wycałowaniu Żaby? Przecież lepiej już być chyba nie może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.03.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Bardzo chciałabym poznac Cię Jagna osobiście...juz nie raz pisałam co do Ciebie czuję.... Jakoś nie pamiętam... Mogłabyś napisać jeszcze raz...? http://manu.dogomania.pl/emot/Szczerbaty.gif A pamietasz to????? Ty Jagna, Ty nawet nie próbuj nie pisać!!!!!! .JAGNA TY MUSISZ PISAĆ.....bo bardzo lubię Cię czytać!!!! Nawet jak juz będziesz miała te drzwi i wszystko, to pisz.....niekoniecznie o budowie Pozdrawiam...Twoja wielbicielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.03.2006 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Gratulacje dla wszystkich A tak na marginesie zastanawiam się co się stanie po wycałowaniu Żaby? Przecież lepiej już być chyba nie może? Pisałam Ci juz , że Cię lubię, rafałku???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.03.2006 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Gratulacje dla wszystkich A tak na marginesie zastanawiam się co się stanie po wycałowaniu Żaby? Przecież lepiej już być chyba nie może? Az strach pomyśleć co mogło by sie stać? ale trzeba to będzie sprawdzić :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts