Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wyniki konkursu na najlepsze dzienniki, edycja 2006

Recommended Posts

1. Najradośniejszy. Jagna

2. Najpraktyczniejszy. Whisper

3. Napisany w najlepszym stylu. Whisper

4. Najlepiej ilustrowany:

a) najlepsza dokumentacja budowy Kze

b) najlepsze fotki (dokumentujące wszystko ogólnie) Żaba_gonia

5. Najbardziej motywujący. Kodi

6. "Wiatr w oczy" czyli opisujący największe 'przeboje' budowlane. Martka

7. Najzabawniejszy i zaskakujący tytuł dziennika. Yemiołka

8. Najbardziej niebudowlany dziennik budowy: Willie

9. Najbardziej oczekiwany dziennik 2005 roku. Tomek1950

10. Najlepszy debiut 2005 roku. Martka

Bardzo, bardzo serdecznie dziękuję wszystkim za to wyróżnienie! :p

Nie macie pojęcia ile to dla mnie znaczy....

ja również dziękuje wszystkim za to wyróżnienie dla Jagny, przynajmniej przy ogłaszaniu i wręczaniu dyplomów mogłem wycałować Jagnę :oops: :oops:

m.

ja również dziękuje wszystkim za to wyróżnienie dla Jagny, przynajmniej przy ogłaszaniu i wręczaniu dyplomów mogłem wycałować Jagnę :oops: :oops:

m.

Maksiu, postaram się czymś wyróżniać na wszystkie następne spotkania. Będę szła jak burza!

Bo ja dzięki temu mogłam wycałować naszego Maksia! http://manu.dogomania.pl/emot/jupi3.gif

A z tego MOMENTU też jest zdjęcie? :D

I ja dołączam się do gratulacji dla wyróżnionych. :D

Maksiu, ja tam nie chcę nic mówić, ale swojego czasu pisałeś coś o prezentach dla głosujących... Czy mogę poprosić o kilka worków tynku? :wink:

Ależ oczywiście ze pamiętam, Nikola wylosowała dla czterech sposód osob ktore brały udział w glosowaniu muratorowe kubki, mam nadzieje ze Redakcja pamięta o tych nagrodach.

pozdrawiamm.

m.

Maksiu, postaram się czymś wyróżniać na wszystkie następne spotkania. Będę szła jak burza!

Bo ja dzięki temu mogłam wycałować naszego Maksia! http://manu.dogomania.pl/emot/jupi3.gif

Zawsze mogę wymyślić jakąs specjalną nagrodę dla Ciebie i będzie pretekst do świętowania :D ,tym razem jednak na wyróżnienie uczciwie zasłużyłaś, bo Twój dziennik był najlepszy w kategorii: najradośniejszy.

A ja przy okazji skorzystałem :oops:

m.

Mnie nie chciał całować.... Ciekawe dlaczego :-? ?

byłeś nieogolony, mógłbyś porysować moją nieskazitelną cerę :D :D :D

m.

Gratulacje dla wszystkich.

Co do wygranej zaby_goni to pewnie zaważyło zdjęcie przy stemplach - aż strach pomyśleć co będzie w przyszłorocznej edycjii :lol: :lol: :lol:

:oops: :oops: :oops:

Zrobię wszystko, żeby wygrać w następnej edycji.....jeszcze Was zaskoczę!!!!! :lol: :lol: :lol:

Jest mi bardzo miło, że mój dziennik został wyróżniony!

DZIĘKUJE!!!!

Bardzo załuję , że nie mogłam odebrać dyplomu osobiście...

ps. były tam jakies stemple???? :wink:

Bardzo załuję , że nie mogłam odebrać dyplomu osobiście...

Ja też bardzo żałuję, że nie odebrałaś swojego dyplomu osobiście. Ciebie też bym chętnie wycałowała!!! http://manu.dogomania.pl/emot/Calus1.gif

Bardzo chciałabym poznac Cię Jagna osobiście...juz nie raz pisałam co do Ciebie czuję.... :oops: :wink:

Bardzo chciałabym poznac Cię Jagna osobiście...juz nie raz pisałam co do Ciebie czuję.... :oops: :wink:

Jakoś nie pamiętam... :wink: Mogłabyś napisać jeszcze raz...? http://manu.dogomania.pl/emot/Szczerbaty.gif

A pamietasz to?????

Ty Jagna, Ty nawet nie próbuj nie pisać!!!!!!

.JAGNA TY MUSISZ PISAĆ.....bo bardzo lubię Cię czytać!!!! Nawet jak juz będziesz miała te drzwi i wszystko, to pisz.....niekoniecznie o budowie

Pozdrawiam...Twoja wielbicielka