zaba_gonia 13.03.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Gratulacje dla wszystkich A tak na marginesie zastanawiam się co się stanie po wycałowaniu Żaby? Przecież lepiej już być chyba nie może? Az strach pomyśleć co mogło by sie stać? ale trzeba to będzie sprawdzić :D Nie ma się czego bać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.03.2006 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Gratulacje dla wszystkich A tak na marginesie zastanawiam się co się stanie po wycałowaniu Żaby? Przecież lepiej już być chyba nie może? Az strach pomyśleć co mogło by sie stać? ale trzeba to będzie sprawdzić :D Nie ma się czego bać..... sprawdzimy, ocenimy :D a swoja droga to nie ładnie z Twojej strony ze nie bylo Cię w tym roku w W-wie pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.03.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Gratulacje dla wszystkich A tak na marginesie zastanawiam się co się stanie po wycałowaniu Żaby? Przecież lepiej już być chyba nie może? Az strach pomyśleć co mogło by sie stać? ale trzeba to będzie sprawdzić :D Nie ma się czego bać..... sprawdzimy, ocenimy :D a swoja droga to nie ładnie z Twojej strony ze nie bylo Cię w tym roku w W-wie pozdrawiam m. tak jakoś wyszło..... Mam nadzieję, ze na następnym będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.03.2006 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 tak jakoś wyszło..... Mam nadzieję, ze na następnym będę OK, trzymam za slowo pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 13.03.2006 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Maksiu - może by trzeba zacząć robić zapisy na całowanie Żaby? Tylko co na to jej małż powie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.03.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Gratulki wyróżnionym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 14.03.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 GRATULACYJKI DLA WYRÓŻNIONYCH!!!!!!!!!!!!!! Miło było poznać rodzinkę forumową a Ci którzy nie dotarli na zlot, mają czego żałować i niech planują przyjazd za rok.WARTO!!!!!!!!!!! POZDRAWIAM!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magalena 15.03.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 GRATULACJE DLA WSZYSTKICH nie tylko wyróżnionych ale dla Wszystkich wymienionych w głosowaniu.TO JUŻ COŚ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 26.03.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 ooo, bardzo dziękuję za nowy order z buraka ! jestem zaszczycona i zrozpaczona z powodu zmarnowanej okazji do całowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.04.2006 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 ooo, bardzo dziękuję za nowy order z buraka ! jestem zaszczycona i zrozpaczona z powodu zmarnowanej okazji do całowania przykro mi yemiołko, zwłaszcza z powodu zmarnowanej okazji , zwłaszcza ze dla mnie była to ostatnia taka okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 04.04.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Gratulacje dla wszystkich A tak na marginesie zastanawiam się co się stanie po wycałowaniu Żaby? Przecież lepiej już być chyba nie może? istnieje ryzyko zamienienia sie w psa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.04.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 ooo, bardzo dziękuję za nowy order z buraka ! jestem zaszczycona i zrozpaczona z powodu zmarnowanej okazji do całowania przykro mi yemiołko, zwłaszcza z powodu zmarnowanej okazji , zwłaszcza ze dla mnie była to ostatnia taka okazja Co toznaczy ostatnia ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.04.2006 05:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 ooo, bardzo dziękuję za nowy order z buraka ! jestem zaszczycona i zrozpaczona z powodu zmarnowanej okazji do całowania przykro mi yemiołko, zwłaszcza z powodu zmarnowanej okazji , zwłaszcza ze dla mnie była to ostatnia taka okazja Co toznaczy ostatnia ???? to znaczy ze dla MNIE, była to ostatnia taka okazja , tylko tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.04.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Chciałem podziekować wszystkim za oddane głosy na mój dziennik. Na prawdę super było odbierać dyplom na zjeździe forum Muratora.. PS Ostatnio strasznie byłem zalatany i miałem mało czasu na nadrabianie zaległości. Po prostu dom buduję i wznowiłem działalnośc budowlaną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.09.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 no tak.....nagrode kze dostał i dziennik zaniedbuje teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts