Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wyniki konkursu na najlepsze dzienniki, edycja 2006

Recommended Posts

Gratulacje dla wszystkich :D

A tak na marginesie zastanawiam się co się stanie po wycałowaniu Żaby? Przecież lepiej już być chyba nie może? 8)

Az strach pomyśleć co mogło by sie stać? ale trzeba to będzie sprawdzić :D :D :D

Nie ma się czego bać..... 8) :oops:

sprawdzimy, ocenimy :D :D :D a swoja droga to nie ładnie z Twojej strony ze nie bylo Cię w tym roku w W-wie

pozdrawiam

m.

Gratulacje dla wszystkich :D

A tak na marginesie zastanawiam się co się stanie po wycałowaniu Żaby? Przecież lepiej już być chyba nie może? 8)

Az strach pomyśleć co mogło by sie stać? ale trzeba to będzie sprawdzić :D :D :D

Nie ma się czego bać..... 8) :oops:

sprawdzimy, ocenimy :D :D :D a swoja droga to nie ładnie z Twojej strony ze nie bylo Cię w tym roku w W-wie

pozdrawiam

m.

tak jakoś wyszło..... :-? Mam nadzieję, ze na następnym będę :D

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
ooo, bardzo dziękuję za nowy order z buraka :wink:! jestem zaszczycona i zrozpaczona z powodu zmarnowanej okazji do całowania :wink:

przykro mi yemiołko, zwłaszcza z powodu zmarnowanej okazji :D, zwłaszcza ze dla mnie była to ostatnia taka okazja :D

Co toznaczy ostatnia ???? :o :roll:

ooo, bardzo dziękuję za nowy order z buraka :wink:! jestem zaszczycona i zrozpaczona z powodu zmarnowanej okazji do całowania :wink:

przykro mi yemiołko, zwłaszcza z powodu zmarnowanej okazji :D, zwłaszcza ze dla mnie była to ostatnia taka okazja :D

Co toznaczy ostatnia ???? :o :roll:

to znaczy ze dla MNIE, była to ostatnia taka okazja :D, tylko tyle :D

Chciałem podziekować wszystkim za oddane głosy na mój dziennik. Na prawdę super było odbierać dyplom na zjeździe forum Muratora.. 8)

PS

Ostatnio strasznie byłem zalatany i miałem mało czasu na nadrabianie zaległości. Po prostu dom buduję i wznowiłem działalnośc budowlaną...

• 3 years później...