caravaggio 09.03.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Ktoś buduje lub pomoze ocenic? Bardzo mi się podoba ale nie wiem czy nie za duzy,pozdrawiam i prosze o opinie. http://www.studioatrium.pl/projekt-domu-GL-260,279,61,opis.html My:2+1 (w brzuszku) + ew jak sie małżonka zgodzi + ew nasi rodzice 2 lub 3 sztuki, ale czy jest sens ich liczyc kiedy mają swoje mieszkania w mieście a ja chcę wyemigrować na wieś? jak sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 09.03.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Ja Ci rady obiektywnej nie dam bo sama będe budować taki metraż wiec dla mnie oczywiscie nie za duzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
caravaggio 09.03.2006 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Nie wiem czy skorzystamy kiedys z tak wielkiej powierzchni, a placic trzeba. Nikt nie budował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.03.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Mnie sie podoba, ale również nie jestem obiektywna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.03.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Ktoś buduje lub pomoze ocenic? Bardzo mi się podoba ale nie wiem czy nie za duzy,pozdrawiam i prosze o opinie. http://www.studioatrium.pl/projekt-domu-GL-260,279,61,opis.html My:2+1 (w brzuszku) + ew jak sie małżonka zgodzi + ew nasi rodzice 2 lub 3 sztuki, ale czy jest sens ich liczyc kiedy mają swoje mieszkania w mieście a ja chcę wyemigrować na wieś? jak sądzicie? Lepiej wcześniej ustalić plany życiowe jeśli zamierzasz zajmować się kiedyś rodzicami. Jak wyemigrujesz to będziesz musiał do nich dojeżdżać, albo weźmiesz ich do siebie. Nie ma innej opcji ( jeśli nie myślimy o opcji "mam to gdzieś") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
caravaggio 09.03.2006 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Właśnie, jednak obawiam się że zanim to się stanie (opieka) to wcześniej nienarodzone dzisiaj dzieci powiedzą Adieu fruziu! i pożegnają staruszków zwalniając miejsce dla dziadków. Na marginesie uważam że to:Super Domek! jedyny projekt jaki nam się od dawna podobał poza może domami z dalekiej i ciepłej Francji widzianymi w kolorowych gazetach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts