Aga J.G 18.03.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Popieram znaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 20.03.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Czy Redakcja przemyślała organizacyjną stronę konkursu ?Czy może sama chce to zrobić ?J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 29.03.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Ło matko! To już trzecią se naklejkę na szybę będę "musiała" walnąć? No bo bliźniaki (http://www.blizniaki.net), czarny terier rosyjski (http://www.ctromania.net - też się szykują) no i kielnię z betoniarą. Piknie będzie wyglądał mój espasik od tylca, piknie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 30.03.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 .. przymusa ni ma J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 30.03.2006 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Jerzysio! ...ciężar ze serca mnie zdjoneś - myślałam, że to mus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.03.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Jerzysio! ...ciężar ze serca mnie zdjoneś - myślałam, że to mus Ale będą nalepki sprawdzane przy przeglądach rejestracyjnych i brak nalepki będzie powodował banowanie z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 30.03.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 No nie, panowie, no nie!! Dlaczego mnie stresujecie?? Jeden mówi, że nie przymus, drugi, że zbanują... Jak tak można niewiastę zwodzić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.03.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 A co wstydzić się będziesz forumowej nalepki? Jak Cię będę mógł poznać jadąc przez podkarpacie? Zatrzymywać każde Espace i pytać czy Ty to Ty, czy Ty to nie Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 31.03.2006 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 No nie, panowie, no nie!! Dlaczego mnie stresujecie?? Jeden mówi, że nie przymus, drugi, że zbanują... Jak tak można niewiastę zwodzić?? Baru - niby nie przymus, a jednak zbanują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 31.03.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 ... nie to będzie banan na ochotnika, taki dobrowolny na tydzień J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 31.03.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Tomek! Jak tak se będę te nalepki nalepiać to przez tylną szybkę nic nie zobaczę . A czasem by się przydało kukunąć w tamtą stronę . A wybierasz się w moje strony aby?? Czy tylko straszysz? Fizyk! Jak tam: czarnuch dalej w planach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 31.03.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Baru - u mnie w planach jest cały czas. Ale Fizula się łamie Że pracochłonny, że delikatny (czarnulka znajomych dostała skrętu żołądka i niestety odeszła z tego padołu ziemskiego). Druga strona medalu to koszty. Są spore, a przy wykańczaniu chałupki każdy tysiąc zł jest potrzebny. Na razie wstrzymujemy się wogóle z zakupem pieska. Poczekamy trochę. Ale ja jestem cały czas za! Mam nadzieję, że przekonam żoneczkę. Swoją drogą, możesz nad nią popracować na własciwym wątku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.03.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Tomek! Jak tak se będę te nalepki nalepiać to przez tylną szybkę nic nie zobaczę . A czasem by się przydało kukunąć w tamtą stronę . A wybierasz się w moje strony aby?? Czy tylko straszysz? Raczej się nie wybieram, ostatni raz byłem jakieś 15 lat temu. Wakacyjnie od jakiegoś czasu wyłącznie Mazury , ale nigdy nic nie wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 31.03.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Rrrranyy! Ty wiesz, że ja w życiu na Mazurach nie byłam?? Wstyd mi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.03.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Wstyd nie dym, w oczy nie gryzie musisz szybko naprawić ten błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 31.03.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Baru ..... niniejszym jako prezio dajem Ciiiiiiiiii yelllow kartkie z wyrokiem wykonawczym do 31.07 A.D. 2006 !!!! Sónd J PS ... a zatem - masz troszki czasu na poprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.03.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Baru nie masz wyjścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 02.04.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Szanowny Panie Prezesie! A czymże ja zasłużyłam sobie na ww "yellow kartkie"?? Tym, że na Mazurach nie byłam?! Jeżeli jesteście takie mundre to poperoszę uprzejmnie o namiary na wypad wakacyjny! I wtedy porozmawiamy o kartkach. A w namiarach poproszę o uwzględnienie, że mam 4 dzieci, więc woda musi być płytka dosyć daleko od brzegu - jeszcze dalej ma być głęboka, żebyśmy se z małżem mogli popływać . A na dodatek proszę przewidzieć Nadię czyli naszego 8,5 miesięcznego szczeniaczka (prawie 70cm w kłębie i 37kg żywej wagi) - czarnego futrzaka prześlicznej urody (zdjęcia we wewontku nasz domek). I to by było na tyle Jeżeli Jaśnie Wielmożni Panowie zaproponują cosik rozsądnego to z miłą chęcią naprawię swój błąd. Pozdrawiam słonecznie i niedzielnie z podkarpacia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 03.04.2006 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 ...na początek proponuje Giżycko i okolice... most obrotowy, twierdza Boyen ( atrakcja dla dzieciaków ) rejs Osjanem ( łódź motorowa do wynajęcia z możliwością noclegu ), lot największym w Polsce balonem na ciepłe powietrze ( areoklub Białystok ), no i obowiązkowo wizyta na polach grunwaldzkich kole 14 lipca( kulminacja w sobotę, ale można zacząć od piątku, tylko lokum trza wcześniej załatwić bo będzie ze 30 tys. ludzi ), tak by podziwiać inscenizację bitwy z 1410 roku ( podobno wreszcie wygrają Krzyżacy ), gdzie dzieciaki oszaleją z zachwytu.To na początek... ..a w odwodzie:Olsztyn i 20 ..... któreś spotkania Śpiewajmy PoezjęFrombork gdzie niejaki Kopernik swą pracą świat odmienił,Kętrzyn z Wilczym Szańcem, Święta Lipka perełka architektury.....no i onowiąkowo do Barcian do JAASa trza by się wybrać...PozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 03.04.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 A do komturii to nie? Od Giżycka kamieniem rzucił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts