Jerzysio 04.04.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 ...skoro Komtur prosi to wizytować obowiązek ...J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 04.04.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Dzięki Panowie za propozycje, ale moje dzieciaki jeszcze za małe takie atrakcje. Raczej wątpię żeby 3-letnie bliźniaczki szalały z zachwytu oglądając iscenizację Grunwaldu . Myślę, że na takim etapie, na którym my jesteśmy raczej prosiłabym o namiary na spokojne (i w miarę tanie oczywiście , bo sami wiecie jak to z budującymi jest) miejsce - czyli domek, niedaleko jeziorko jakieś i ewentualnie jakiś mały wypadzik na jakieś krótkie zwiedzanko, bo dla dzieciaków to jeszcze nuuuudyyyyy. Noo, może za wyjątkiem tej twierdzy, o której pisze Jerzysio. Nawiasem mówiąc: na czym polega owa atrakcyjność? I jeszcze jedno pytanie: ale mnie nie zlinczujcie!!! komturia to co to jest? Bo ja w końcu nie z Waszych stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.04.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 I jeszcze jedno pytanie: ale mnie nie zlinczujcie!!! komturia to Malbork czy cóś innego Nie wiem jak Tomek to przeżyje, taki nietakt :D No dobrze... uświadomie koleżanke, Komturia to chałupka Tomka1950 pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 04.04.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Łomatkozcórkąjedną!!! Chyba se wyedytuję poprzedniego posta!! Owszem - zrobię to na bank!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 04.04.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Maksiu przesadził .... oczywiście - oczywiście ... J PS ...fakt na noszenie nagich mieczy to "troszki" przymałe Twooje pociechy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.04.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Qurcze, ale się obśmiałem Baru, widok mojej "komturii" obok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.04.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Byłem rok temu na zamku w Barcianach. Dla mnie była to bardzo ciekawa wycieczka, zwłaszcza, że JAAS kapitalnie oprowadzał po remontowanym zamku i opowiadał niezwykle ciekawie. Ale dla mojego 5 letniego wnuka wiało nudą. Jedyne co go zainteresowało to echo w jednej z sal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 07.04.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 ...z maluchami to trochę kłopotu, lepiej jakiś przyjemny grajdołek nad jeziorem wyczaić..J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 08.04.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 ...z maluchami to trochę kłopotu, lepiej jakiś przyjemny grajdołek nad jeziorem wyczaić.. J No taż właśnie o tym cały czas pisałam!! Ehhh... panowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 08.04.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 ...troszki muuuuuuuuuuuuuuuusi potrwać zanim człek zajarzy .. J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.04.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Baru, w mojej wiosce jest gospodarstwo agroturystyczne. Podobno warunki niezłe. Mają nawet stronę internetową. Odszukam adres i Ci prześlę. Od chałupy do jeziora mniej niż 100 m. Do lasu też niedaleko.Moja "komturia" 3 km za wsią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 05.05.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Redakcjooooooooooooooooo !!!! Co z tymi naklejkamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ??? J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 05.05.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.05.2006 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Właśnie, zaczął się sezon "przemieszczania" i mieć nalepkę było by fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.05.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Właśnie, zaczął się sezon "przemieszczania" i mieć nalepkę było by fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 08.05.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 No to chórkiem w Redakcje : ...cooooooooooooooo z nalepeczką ?????J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.05.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 No to chórkiem w Redakcje : ...cooooooooooooooo z nalepeczką ????? J Ja z moim głosem lepiej pomruczę ...cooooooooooooooo z nalepeczką ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.05.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Dołączam się do mruczanki: CO Z NALEPECZKĄ? Dlatego dużymi literami bo głos mam donośny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 08.05.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Dołączam się do mruczanki: CO Z NALEPECZKĄ? Dlatego dużymi literami bo głos mam donośny To trza zacząć inaczej... co z TĄ reklamą...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.05.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 To Redakcja będzie płacić za "manie" nalepki? od kilometra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts