SławekD-żonka 27.07.2006 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Chyba że nie odczytuję żartu... Znając Jerzysia [czy ja go znam? ] - nie odczytujesz żartu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 27.07.2006 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 .... taaaaaaaaaaaaaaaaaa .... Kolego Pedzelito proponuje byś uważnie przeczytał wszystkie posty dotyczące owego pomysłu z nalepeczkami, a wszystko stanie się jasne .... Pozdrawiam J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 27.07.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 .... taaaaaaaaaaaaaaaaaa .... Kolego Pedzelito proponuje byś uważnie przeczytał wszystkie posty dotyczące owego pomysłu z nalepeczkami, a wszystko stanie się jasne .... Pozdrawiam J No właśnie wczoraj poczytałem (choć nie wszystko) i niby auta RÓŻNE mają być oklejane ale nijak ma się to do tego co pisałeś w odpowiedzi na moje posty. Nie mam czasu czytać wszystkich i pewnie jest tam coś czego nie doczytałem a jest kluczowe w sprawie. Projekty przygotuję i przedstawię w poniedziałek a Ty może mnie naprowadzisz gdzie tkwi szkopuł naszych niedomówień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 27.07.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Cała sprawa ruszyła od mojej notki z 09.03 godz. 1:12 i dotyczy pomysłu na naklejkę, którą Murator wyda jako dodatek do magazynu ( 2 szt. ) a chętni moga sobie naklejić na ałtko ..... i tylko to miałem na myśli, pisząc, że to mój pomysł a nie Redakcji... Nie jestem wrednym egoistą, tylko myślę o całej braci forumowej .... zatem nie rozumiem twojego tekstu o jednej nalepce Zgoda, że nie ma czasu na czytanie wszystkiego, ale w takiej sytuacji należy wstrzymywać się od określeń typu : "chory pomysł", bo łon całkowicie zdrowym jest .... i mam nadzieję, że teraz wszystko jasne i czekamy na propozycje graficzne, do których autorstwa w żadnej mierze pretensjyj wnosić w nijakim stopniu nie zamierzam Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 27.07.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Zrozumiano! Do poniedziałku! Będzie 6 propozycji naklejeczki. Graficy mają pomysły "niczego sobie". Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.07.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 .....ooooooooooooooooooooooooooo NIE !!! ja sobie wypraszam pomysł nalepeczki był MÓJ i proszę o tym pamiętać ! a co do strony graficznej to oczywiste prawa ma przyszły autor J Jerzysiu, zwracam honor i rumienię się od czubka łysej głowy po pięty. Na usprawiedliwienie mam tylko temperaturę i brak piwa pod ręką. Byłem w kawiarence internetowej i piwa nie dawali. Jerzysiu, masz u mnie piwo jak się spotkamy. Może w "komturii"? Pedzelito, przepraszam za wprowadzenie w błąd. Skleroza i upały. Czekamy na projekty nalepek. A REDAKCJĘ prosimy o szybkie zrealizowanie społecznej, forumowej inicjatywy i po 2 nalepeczki do numeru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 28.07.2006 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Tomek no przeca przez ten upał to nam wszystkim chłodzenie wysiada i trzeba regularnie wymieniać płyny w "chłodnicy" Czekamy, czekamy .......... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.07.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Obowiązek obywatelski spełniony - głos oddany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 01.08.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 ...sorki, ale admin przeniósł resztę do nowego wątku i zajrzeć po nalepeczkę trzeba ttu :http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=76712&highlight=J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 22.08.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 A tu pozostają nie nalepeczki ino naleweczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 22.08.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 ...no proszę kolega zna się na rzeczy ..... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts