Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Buduj dom z PSB

Recommended Posts

Tak.Glownie rabaty,pomoc w zalatwieniu kredytu w pko sa lub pko bp.Wszystko jest bardzo rozowe z tym ze trzeba podpisac cos w stylu "lojalki", ktora wg przedstawicieli hurtowni nie jest "lojalka"-chodzi o to ze prawdopodobnie wszystkie materialy jesli sie zdecydujesz to musisz brac od nich.Dlatego chcialbym uzyskac informacje od osob ktore juz buduja w tym systemie bo obawiam sie ze na jesnych materialach kupujac u nich zaoszczedze a na innych pewnie strace.

pozdrawiam

Tak.Glownie rabaty,pomoc w zalatwieniu kredytu w pko sa lub pko bp.Wszystko jest bardzo rozowe z tym ze trzeba podpisac cos w stylu "lojalki", ktora wg przedstawicieli hurtowni nie jest "lojalka"-chodzi o to ze prawdopodobnie wszystkie materialy jesli sie zdecydujesz to musisz brac od nich.Dlatego chcialbym uzyskac informacje od osob ktore juz buduja w tym systemie bo obawiam sie ze na jesnych materialach kupujac u nich zaoszczedze a na innych pewnie strace.

pozdrawiam

Może coś wyjaśni lektura strony http://grupapsb.com.pl/

Nie sądzę byś był zmuszony kupować tam wszystkie materiały budowlane. Mają szeroki asortymant sprzedaży, ale nie wszystko u nich można kupić. Moim zdaniem jest to tylko program "lojalnościowy" który ma za zadanie przyznanym stałym rabatem "przyciągnąć" inwestorów. Ja w PSB kupuję materiały od początku budowy, ale tylko te które TAM opłaca mi się kupić. Każdorazowo z "moim opiekunem" ustalm rabat a jeśli on mnie nie zadawala to idę do prezesa firmy - on przecież ma większe pole manewru :grin: :grin:

Na wszelką drobnicę (w tym jednym konkretnym składzie PSB)jak np niespodziewana konieczność kupna kilograma gipsu mam ustalony rabat 7% a we wszystkich pozostałych składach na terenie kraju mam rabat 3% po okazaniu specjalnej karty. Nie wiem czy jest to karta wydana z racji udziału w programie czy tylko karta tzw. stałego klienta.

Swoją drogą weź projekt zaproponowanej umowy z PSB i przedstaw ją na forum.

Pozdrawiam

Jasne jasne.Jak tylko bede znal wiecej szczegolow dam znac na forum.7 procencikow to niezly upust choc przy wstepnych negocjacjach w innych hurtowniach proponowano mi 5 punkcikow bez zadnego naciskania z mojej strony.No a tym ze nie trzeba wszystkiego kupowac w PSB to mnie troche uspokoiles WOWKA.Dzieki dzieki

pozdrowionka dla wszystkich czytajacych i piszacych...

By nie było nieporozumień uściślam, że 7 procentowy rabat dotyczy drobnych zakupów, które dokonuję w firmowym "sklepiku" (tak mniej więcej gdy kupuję za 20-70 zł)gdy zakup jest większy to rabat ustalam indywidualnie z szefowstwem i doszedł on nawet do 18%.

krzyszt17 - facet który napisał, że jesteś zobowiązany robić u niego zakupy - przekroczył swoje uprawnienia i wykroczył poza granice zdrowego rozsądku. To nie jest przecież umowa Twardowskiego z Lucyferem. Czy w projekcie umowy napisał czym grozi Tobie niewywiązanie się z umowy? (grzywna, więzienie ... :grin: :grin: )