Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

A coś o pompach podrzucicie? :)

Zapoznałeś się już z pompami ciepła Viessmann? Mamy cała rodzinę pomp ciepła Vitocal. Sprawdź nasz konfigurator urządzeń: TUTAJ

Jeśli interesuje Cię konkretne urządzenie - polecam zapytać naszych specjalistów: TUTAJ

Sprawdź co oferują nasi partnerzy.

W kwestii finansowej polecam także zainteresować się programem "Czyste Powietrze", który dziś ruszył. Można ubiegać się w nim o dofinansowanie źródła ciepła (w tym pompy ciepła) wraz z montażem w budowanym budynku jak i modernizowanym.

• Odpowiedzi 30,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Liwko

1595

• Pyxis

1293

• bonetka

1154

• HenoK

898

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dziś 24 września, ledwo w piątek skończyły się upały.. a ja się zastanawiam czy nie włączyć ogrzewania :)

w domu 22-23 stopnie, za oknem od wczoraj wieje cholernie, temperatura dzięki temu w domu spadła z 25 do 22 w 2 dni

dom na wygwizdowie, gdzie halny hula, więc nie dziw....

ale będę twardy, mimo że ciepłolubny, poczekam aż spadnie poniżej 20 :)

Gość Arturo72
dziś 24 września, ledwo w piątek skończyły się upały.. a ja się zastanawiam czy nie włączyć ogrzewania :)

w domu 22-23 stopnie, za oknem od wczoraj wieje cholernie, temperatura dzięki temu w domu spadła z 25 do 22 w 2 dni

dom na wygwizdowie, gdzie halny hula, więc nie dziw....

ale będę twardy, mimo że ciepłolubny, poczekam aż spadnie poniżej 20 :)

A ja dzisiaj pyknalem na godzinkę ;)

Y

ja podpisałem późną wiosną...

wszyscy straszą podwyżkami w przyszłym roku, więc taka umowa z gwarancją jak znalazł..

a jak będzie, czort wie

A gwarancja ceny którą podpisałeś obejmuje tylko kWh czy opłaty też ?, Bo z tego co słyszałem najwięcej wzrosną opłaty więc taka gwarancja ceny na kWh niewiele da.

W stosunku do Was mam gorsze lub porównywalne ocieplenie.w szczelność też nie wierze bo mam kominek i kmominy od WG ale zatkane pewnie nie 100% szczelne. Tyle że śledziłem pogodę i ładowałem słońcem ile wlazło przed załamaniem myślę ze do października przetrzymam na słońcu i bytowych jednak. Fakt dość dmucha dzisiaj słabo ale jednak