Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Liwko

1595

• Pyxis

1293

• bonetka

1154

• HenoK

898

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

I obiektywnie mogę stwierdzić że miałem przez jeden sezon pompę Ecopol system , ale w związku z tym ze pan z tej firmy mnie oszukał (chodzi o pojemność zbiornika na cwu to "mówiąc del9ikatnie" zrewzygnowałem z uysług tej firmy ) mam drugi sezon pompę z firmy Dimplex(zdjęcia do wglądu)_mogę z czystym sumieniem polecić (ja nie jestem przedstawicielem nie mam nic za polecanie tej firmy)

doprze pouczyliście ale weżcie zróbcie ten temat dla ludzi a nie dla cyborgów:)))

kamyk68 próbowałem zagłębic się w twój dzienniczek budowki, ale nie dałem raduni. Napisz w stopeczce jaki masz domeczek, jaki piecyk, ocieplonko itd. Nie możemy zrobic wąteczku dla ciebie bo nie jesteśmy cyborguśkami.:)

,

Hm... moze facet po prostu lyknal wieczorem kilka piwek i teraz pisze lokciem. Po co zaraz takie kategoryczne sady wydawac :-)

Ja mam wrażenie, że Ty za każdym razem jesteś "łyknięty" bo chyba tylko łokciem nie można znaleźć polskich znaków na klawiaturze.

NO, chyba że ktoś rzeczywiście nie może, ale specjalista od programowania, toż to wstyd tak jakby ;)

Nie myśl, że mi to jakoś specjalnie przeszkadza. Ja mam zwyczajnie w d.pie czy piszesz "nie robi mi łaski" czy "nie robi mi laski".

Ale to się zwyczajnie źle odbiera, no i męczy ciut bardziej. O domniemanym braku szacunku dla odbiorcy nie wspominając ;)