arecki1338 09.03.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 jak bylo w waszym przypadku. u mnie chce zrobic jedna mapke na foli, a jak bede chcial papierowe to mowi ze wystarczy odbic (ksero??) Czy takie sa honorowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korba 09.03.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 ja miałem 1 na foli i chyba 7 normalnych ale w większości wystarczyło ksero z mapy zasadniczej Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta p. 12.03.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Ja dostałam 1 sztukę na papierze z pieczątkami i CD - to chyba zamiast folii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 16.03.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 ja miałem 1 na foli i chyba 7 normalnych ale w większości wystarczyło ksero z mapy zasadniczej Pozdrawiam. koledze chodziło o mapę do celów projektowych a ty piszesz o mapie zasadniczej - co ma piernik do wiatraka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vector 17.03.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 ... Czy takie sa honorowane? To pytanie musiałbyś raczej skierować do lokalnych urzędników, bo co kraj to obyczaj. Jeśli geodeta jest "miejscowy" to chyba wie co mówi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 19.03.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 jak bylo w waszym przypadku. u mnie chce zrobic jedna mapke na foli, a jak bede chcial papierowe to mowi ze wystarczy odbic (ksero??) Czy takie sa honorowane? I jedna "na folii"wystarczy. We wszystkich urzędach wystarczyła jej kserokopia. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts