daber1980 18.04.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Też wybraliśmy Satander mogę jeszcze dodać że jest mniej formalności do załatwienia.Natomiast musimy zbierać faktóry aby rozliczyć transzę i otrzymać następną Pozdr. Dzum Ale przeciez w Santanderze transze rozlicza rzeczoznawca, nie trzeba faktur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek W. 19.04.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Asiondek z tą wełną to jest tak: jeżeli okładasz nia jakiś element np. komorę na ciepłe powietrze wykonaną z blachy (czyli coś izolujesz) to faktycznie folią aluminiową na zewnatrz - nawet łatwiej jest to wszystko później skleić a placha od strony wewnętrznej juz jest izolatorem, natomiast folia jak słusznie zauwazyłeś w pewnym stopniu zapobiega wydostawaniu sie ciepła. Natomiast jeżeli wełna jako płyta ma oddzielać (chronić) jakiś element to folia aluminiową od strony wyższej temperatury.Mam nadzieję że tym razem rozwiałem twoje wątpliwości.PozdrawiamSławek W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiondek 20.04.2007 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 no czyli jak dla mnie w moim przypadku to folia na zewnątrz wsio jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzum 20.04.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Cześć Daber 1980 Masz rację że rzeczoznawca rozlicza transzę , ale on też potrzebuje jakieś podctawy do rozliczenia co ile mogło kosztować.Zresztą jak rozliczę pierwszą transzę to będę jaśnie oświecony Pozdr.Dzum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daber1980 22.04.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Zresztą jak rozliczę pierwszą transzę to będę jaśnie oświecony Pozdr.Dzum A kiedy mniej wiecej to nastapi ? Ciekawi mnie to bardzo... Jeszcze sie upewnialem w banku, i p.Malinowski zapewnil mnie, ze faktury nie beda potrzebne Pozyjemy, zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzum 23.04.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Cześć Daber! Ta intrygująca chwila nadejdzie już w maju i wtedy opiszę co i jak Pozdr Dzum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daber1980 23.04.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Dzum. Witam. Na ile transz rozpisales kredyt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaca76 28.04.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 WitamKOCHANI POMOCY!!!!!!!!!!!!Poszukuję dwóch działek (10-15 arowych) w okolicach Niekłonic lub Konikowa.Może któryś z Waszych sąsiadów się rozmyślił z budową i chce sprzedać działkę PozdrawiamJacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robjar 28.04.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 poszukuje dobrej firmy budowlanej w Kolobrzegu.Prosze o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daber1980 29.04.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 Witam KOCHANI POMOCY!!!!!!!!!!!! Poszukuję dwóch działek (10-15 arowych) w okolicach Niekłonic lub Konikowa. Może któryś z Waszych sąsiadów się rozmyślił z budową i chce sprzedać działkę Pozdrawiam Jacek Nie chce Cie martwic, ale mysle ze mozesz miec z tym klopot. Wydaje mi sie, ze nawet jak ktos rozmyslil sie z budowa, nie bedzie na razie ziemi sprzedawal, ktora ciagle idzie w gore Nie mniej zycze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoolka 29.04.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 we wczorajszym Głosie Koszalińskim, było sporo ogłoszeń. Działka budowlana 30 arów w Konikowie, tel. 694-411-901; działka 15 arów w Jamnie, tel. 608-834-399; oraz działka rolna w Niekłonicach 1,3 ha, którą ma w sprzedaży Koszalińska Agencja Nieruchomości (niestety nie znam na nich namiarów) w cenie 53 tys 660. To tyle co wyczytałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaca76 30.04.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Wszystkim serdecznie dziękuję za odpowiedzi. Niemniej nie tracę nadziei.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoolka 01.05.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Mam do was pytanie a zarazem prośbę. Otóż w przyszłym tygodniu wybieram się zamawiać materiały (we wrześniu chcę zacząć). I stąd pytanie gdzie najtaniej można kupić: stal, beton, styropian do ocieplenia fundamentów, keramzybeton na ściany, wełnę 15 cm do ocieplenia ścian, więźbę, dachówkę ceramiczną lub cementową. Poratujcie pliiiisss. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoolka 01.05.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 A może ktoś będzie miał do odszprzedania stemple i deski do szalunków?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoolka 01.05.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Czy wszyscy z Koszalina wyjechali na wielką majówkę? Proszę napiszcie coś. A może poczekam aż wrócicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMPB 01.05.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Mam stemple.694441463.Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzum 02.05.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Cześć Daber! Trochę mnie przyblokowało ,ale już ci odpowiadam otóż kredyt mam rozłożony na trzy transze jak już pisałem pierwszą rozliczę w maju Cześć Anoolka! Adresy tych najlepszych hurtowni są podane na poprzednich stronach porozglądaj się tam i wszystko będzie jasne A teraz ja mam pytanie,czy ktoś ma namiar na fachowców z agregatem do tynkowania co by mi zrobili ładną gładż gipsową na suficie Pozdr.Dzum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tata_jagody 02.05.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Szukam pilnie kogoś do układania polbruku. Oczywiście kogoś sprawdzonego, godnego polecenia. Może ma ktoś namiary na taka osobe lub firmę Pozdr Sławek W. Polecam Pana Józefa Szylmana tel. 602 284 635 Dobrze układa polbruk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek W. 06.05.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Dzięki tata_jagody za info dt. polbruku, ale kogos juz znalazłem. Namiary na Pana Józefa zapisałem sobie na wszelki wypadek, jak ci moi sie nie sprawdzą to bedę musiał ich wymienić . Pozdr Slawek W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysio 04 09.05.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 do Sławka W. jak sie sprawują okna z Trocala / Eltex/ i czy opinia na ich temat nie zmieniła się od ostatniego postu?stoję przed wyborem okien a ta firma zaproponowała godziwe warunki cenowe, ale nie ma tego okna na ekspozycji / nie można go pomacać i sprawdzić jak wygląda wykonanie/.będę wdzięczny za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts