braza 10.08.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Witam wszystkich. Mam zamiar i wielkie nadzieje, że uda mi się ruszyć w przyszłym roku, chociaż z kupnem działki w okoliach K-gu to tak jak z wygraną w Lotka. Ale ja z innym pytaniem tutaj zajrzałam. Czy ktoś z Państwa buduje może wg projektu Muratora "Wdzięcznego"M07? Wybrałam ten projekt i bardzo chętnie zobaczyłabym go na własne oczyska. Będę wdzęczna za odpowiedź.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KROPELKA2 15.08.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Czy ktoś był w Hortulusie w Dobrzycy ? warto pojechac do tych ogrodów tematycznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommyk 16.08.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Tak byliśmy z żoną w Hortulusie, warto tam pojechać chociażby aby pooglądać jak można sobie urządzić ogród, uważam , że jeśli nawet nic nie kupisz to warto pooglądać aby mieć pojęcie co można za cuda zrobić w ogrodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasieks 16.08.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Czy ktoś był w Hortulusie w Dobrzycy ? warto pojechac do tych ogrodów tematycznych? Warto i to bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KROPELKA2 16.08.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 dzięki , napewno pojadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pavo 16.08.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Witam wszystkich budujących w okolicach Koszalina. Jestem szczesliwym właścicielem działki w Nowych Bielicach, zamierzamy budować, czytamy ale mam taki mętlik w głowie że nie bardzo wiem jak sie za to zabrać. Pytanie do Was drodzy forumowicze gdzie najpierw należy się udać, do gminy po WZiZT czy do instytucji branżowych z wnioskiem o warunki przyłaczenia do sieci. Widze tu wiele życzliwych osób więc z góry dziękuje za pomoc. Niestety nie dochodza do mnie wiadomości na priva. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pavo 16.08.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Wiekszość z Was ma już za sobą potyczki z urzedami i cała tą nerwówke z popierologią, chciałbym czerpac informacje z waszago doswiadczenia i moze by nie robić zamieszania na ogólnym namawiam by wpisywać wskazówki i porady do komentarzy do dziennika bo juz udało mi sie założyć , pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzum 16.08.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Jak byś mógł Tommyk to daj ostro po bandzie o jaką firmę chodzi aby zainteresowani wiedzieli z kim mają do czynienia Hortulus faktycznie jest ciekawym miejscem tylko nie wiem czy nie mają tam niemieckich cen bo dużo się ich tam kręci Bed jak szukasz rzeczoznawcy to myślę o namiarze już tutaj podawanym czyli P Kondraciuk 602 152 081 Pavo ja myślę że trzeba by zacząć od WZiZT bo one ci pokarzą co możesz tam wybudować przy okazji w gminie dowiesz się jakie będziesz miał otoczenie wynikające z planu zagospodarowania terenu.Przynajmniej ja tak zrobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommyk 16.08.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Ponawiam zapytanie o tynkarzy. Mam w połowie zrobiony dom. Potrzebuję może ze 4 dni aby skończyć tynki. Najgorsze jest to że właśnie tynki mnie strasznie wstrzymują z dalszymi pracami. Forumowicze błagam podajcie jakieś namiary na ekipę do tynkarzy, dla mnie to jest mega pilna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzum 17.08.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Tommyk a co z tym naszym internetowym tynkarzem P.Jankiem 516 132 434 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommyk 17.08.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 dzum dzięki ,zadzwonie i sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommyk 23.08.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Poszukuję kogoś kto dobrze robi drewnianą podbitkę dachu. Proszę o jakieś sprawdzone namiary sprawa dość pilna, za tydzień kończą mi panowie ocieplenie, możnaby wykorzystać rusztownie które już stoi wokół budynku.Z góry bardzo dziękuję za wszelkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agmag2 30.08.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 witam budujących z okolic koszalina! szczególnie ze starych bielic. budujemy domek wg projektu studia atrium GL154 rodzynek. budowa ruszyła 13 czerwca i choć nie jestem przesądna to był chyba zły termin ponieważ po trzech miesiącach mamy tylko fundamenty.. .a miało być tak pięknie... czy u was też się tak przeciąga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daber1980 30.08.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 witam budujących z okolic koszalina! szczególnie ze starych bielic. budujemy domek wg projektu studia atrium GL154 rodzynek. budowa ruszyła 13 czerwca i choć nie jestem przesądna to był chyba zły termin ponieważ po trzech miesiącach mamy tylko fundamenty.. .a miało być tak pięknie... czy u was też się tak przeciąga? Hmm, moge Cie pocieszyc My umowe z wykonawcą podpisaliśmy 21 maja, a jak do tej pory to mamy tylko humus zdjety Wykonawca albo mial inne roboty do skonczenia, albo czekal na pogode, a ze tej nie bylo, to nic nie ruszyli. Teraz ma w przeciagu 1-2 tyg. zrobic fundamenty w takich warunkach jakie sa, bo pozniej to juz nic nie zrobia. Chociaz dziwie sie, ze u Ciebie stanela robota jak juz masz fundamenty, sciany mozna robic jesli nie pada zbyt intensywnie. W jakiej dokladnie czesci St.Bielic sie budujecie? Pozdrawiam przyszlych sasiadow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommyk 30.08.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Powiedcie, kto wam miał budować lub budował, podajcie nazwę firmy albo nazwisko, coraz gorzej o dobrego wykonawce lub ekipę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiondek 31.08.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Ryszard Lawer 602534585 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seba7207 31.08.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Witam budujących z Koszalina i okolic. Poszukuję sprawdzonego elektryka do położenia instalacji w domku jednorodzinnym. Poszukuję równierz dekarza do położenia blachodachówki Metrotile Shake, osobę która ma już doświadczenie. Dach 200m^2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agmag2 01.09.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 do daber1980 Chociaz dziwie sie, ze u Ciebie stanela robota jak juz masz fundamenty, sciany mozna robic jesli nie pada zbyt intensywnie. W jakiej dokladnie czesci St.Bielic sie budujecie? Pozdrawiam przyszlych sasiadow budujemy domek dokładnie za komisem max-car - wjazd przed trawą. a co do fundementów to właśnie z tym się tak grzebali bo pogoda, bo brak pracowników, materiałów.... szkoda gadać. teraz fundamenty już mam zasypane, zaizolowane i rozłożone piony(woda, kanalizacja, prąd i kominek) i w poniedziałek jeśli nie będzie niespodzianek mają lać chudziak. zobaczymy. a potem ściany i może zdążą zrobić strop przed zimą...podobno przez wrzesień ma być dobra pogoda to może u ciebie pójdzie szybciej z fundamentami niż u mnie. pozdrawiam aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommyk 03.09.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Elektryk Jerzy Jachura ma wszystkie uprawnienia. sprawdzony robił u mnietel. 601 78 61 46 Dekarz Mirek 501 14 71 03 sprawdzony robił u mniePonawiam zapytanie o kogoś kto robi podbitki dachu z drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daber1980 03.09.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 ...w poniedziałek jeśli nie będzie niespodzianek mają lać chudziak Witam ponownie sasiadów i jak tam wasz chudziak? ja buduje w innej okolicy St. Bielic Na wylocie do Gniazdowa mam nadzieje ze my tez zdazymy przed zima, najlepiej juz ze stanem zamknietym, ale jak to bedzie to nie wiem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts