Anna Wiśniewska 29.07.2004 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Witam, witam Zdjecia jutro albo po weekendzie. Zależy jak zdążę Co to znaczy "CHYBA"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geronimo007 29.07.2004 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 LUdzie ! 4 strona !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geronimo007 29.07.2004 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Co do Chyba to jest krotka lista Kornelia albo Adela . Daje sobie jesien i zime ( no moze pol zimy ) na podejcie decyzji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 30.07.2004 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 To trudne zadanie przed Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geronimo007 30.07.2004 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 ja myslalem ze to pojdzie latwo ale to wazna decyzja wiec trzeba na spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 30.07.2004 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Ja projektu szukałam około miesiąca. Grzebanie w internecie, katalogi itp. Miałam sprocyzowane potrzeby i zasobność kieszeni, więc na duze rozłożycste rezydencje (przepiękne zresztą) nawet nie patrzyłam. Nieduzego wybrałam "od pierwszego wejrzenia", a mój mąż wybór zaakceptował- notabene teraz jest w naszym domku zakochany po uszy Przemyśl- życzę udanego wyboru i takiego właśnie zakochania po uszy po wybudowaniu domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Latarnik 30.07.2004 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 pozdrawiam, tyle się napisałem a tu wszystko znikło zaraz dołaczę do dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Latarnik 30.07.2004 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Przyglądałem się dziś (oczywiście w ramach czasu pracy ((mam nadzieję, że szef nie widzi))), Adeli i Korenli, rzeczywi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Latarnik 30.07.2004 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 jeszcze nie skończyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geronimo007 30.07.2004 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 No mysle myle wydalem juz z 50 zl na katalogi - Na razie prowadzi Kronelia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Latarnik 30.07.2004 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Geronimo007 (ale trudny login), masz rzeczywiście zagwostkę jaki projekt wybrać, bo oba są ciekawe. Weź kartkę i wypisz plusy i minusy obu projektów. Tak na szybko to powiem co mnie się mniej lub bardziej podoba. Przede wszystkim to Adela jest większa, więc musić przemyśleć czy rzeczywiście potrzeba Ci telu metrów (zapytaj żonę kto będzie sprzątał ?), jak dla mnie to Adela ma troszkę mały garaż chyba, że połaczysz go z warsztatem. Zdecydowanie na plus dla Korneli to te 2 kominki, jeden wewnątrz drugi na tarasie. Sam chciałbym tak mieć , Kornelia ma mały przedsionek, więc ja bym połaczył 1 z 2 na projekcie. Kornelia ze względu na większą powierzchnię domu więcj zajmie działki (mniej na piękny ogród o którym między innymi mówi Ania Wiśniewska). Pamiętaj, że czym bardziej "zakręcony" dach tym droższy, a tak poza tym to masz ciężki orzech do zgryzienia. Jak dobrze, że ja już mam to poza sobą Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geronimo007 30.07.2004 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 ten kominek za zewnatrz to pierwszy do wywalenia - drogie i nie funkcjoinalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 30.07.2004 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 ... ale jakie piękne i ciekawe Latarniku Przypomnij proszę nazwę swojego projektu. Dziś Wasze domki sobie pooglądam- oczywiście w ramach czasu pracy Pierwsze wrażenia po Kornelii i Adeli- ta druga rzeczywiscie za duża. Chyba, że macie takie potrzeby związane z lizcebnością rodziny Choć wywalenie wszystkich sypialni na górę (Adela) zdecydowanie mi się podoba. Fakt- masz trudny wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Latarnik 30.07.2004 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 mój domek http://www.archon.pl "dom w rozmarynie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Latarnik 30.07.2004 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Oj pomyśl dobrze nad wywaleniem kominka z tarasu :piękna, ciepła noc i płonące drzewo, może być nie źle Ja będę musiał zadowolić się murowanym grillem w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Latarnik 30.07.2004 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Jeśli chodzi o mój projekt to rzeczywiście nie ideał, może jak wygram w totka to wybuduję dom trochę większy, z garderobą i spiżarnią . Na razie to zastnawiam się nad elewacją aby nie wyglądał jak inne w okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 30.07.2004 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Latarniku! Obejrzałam Twój projekt i powiem Ci, że bardzo mi się ten domek podoba. Ma w sobie dużo uroku. Mój też nie ideał- choć ideał, bo przecież mój Małe domki mają wiele zalet- są proste i "tanie" w budowie. Są romantyczne, skromne, urokliwe i przytulne. Bogate wielkie się podziwia, a maleństwa kocha. No i poza tym zostaje wielki ogród- w którym można czynić cuda, z altanką z murowanym grillem- u mnie też tak będzie- na czele Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Latarnik 30.07.2004 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Ania, jak zobaczyłem Twój domek to pomyślałem, że będzie o czym pogadać bo to też nie zawysoki i na zbyt duży dom, geronimo007 może dołączysz do parterówek jeśli wybierzesz Kornelię? Jak będę kiedyś w okolicy Konikowa to na pewno przyjrzę sie Twemu domkowi i ogrodzeniu, jest zupełnie niezłe i w miare niedrogie. Ja planuję siatkę bo na razie na tyle mnie będzie stać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geronimo007 30.07.2004 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 male duze roznie rozniste - grunt ze to przez nas wybrane wiec sa cudowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Latarnik 30.07.2004 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Przez nas wybrane, owszem, lecz z tym też trzeba uważać. Zajrzyj na wymianę doświadczeń, post "trzeba mieć fantazję" . Ludzie potrafią zbudować i takie koszmarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts