Slawek W. 09.05.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 krzysio 04Co do okien jak na razie nie mam zastrzeżeń. Praktycznie od montazu nic przy nich nie robiłem, chociaż niektóre należałoby wyregulować (jest to czynność standardowa w ramach zakupu) ale na to umówiłem się z gościem z Eltexu dopiero na późniejszy termin. Jak masz ochote i czas to zajedź do mnie i sobie dokładnie je obejrzyj. Generalnie jestem kazdego dnia po południu, a w przyszłym tygodniu od rana do wieczora.PozdrSlawek W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek W. 09.05.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Jeszcze jedna sprawa. Mam do sprzedania garaż blaszany w bardzo dobrym stanie (3 x 5 m). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysio 04 10.05.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 dzięki Sławku za zaproszenie. Nie omieszkam skorzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daber1980 10.05.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Mam do was pytanie a zarazem prośbę. Otóż w przyszłym tygodniu wybieram się zamawiać materiały (we wrześniu chcę zacząć). I stąd pytanie gdzie najtaniej można kupić: stal, beton, styropian do ocieplenia fundamentów, keramzybeton na ściany, wełnę 15 cm do ocieplenia ścian, więźbę, dachówkę ceramiczną lub cementową. Poratujcie pliiiisss. Pustaki keramzytowe zamówiłem u producenta - firma "Betomex" w Koszalinie na ul. Strażackiej - czas oczekiwania - ok 1,5 - 2 m-ce na 24cm, ok 1 m-c na 38cm. Można tez tam zamówic zaprawę ciepłochronną, terivę i bloczki fundamentowe.. Ja zamówiłem tam wszystko ;D Dachowka - jesli chodzi o Koszalin to najpopularniejszą hutrownia jest Careco - ul. Lutykow (chyba) - tam tez i ja zamowilem. Czas oczekiwania - ok.1-1,5 m-ca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiondek 10.05.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 careco zmieniło siedzibe i jest teraz na przeciwko bokaro - brzozowa pisałem wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bed 10.05.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Dołączam do grupy.Wprawdzie nie będę budować tylko remontować, ale zważywszy na zakres prac, mogę powiedzieć, że zaczynam od stanu surowego prawie zamkniętego.Ponieważ sytuacja na rynku ciężka, a ja setki kilometrów od domu, muszę przygotować materiały i ekipy zdalnie na wrzesień.Potrzebuję:1. dużo okien - najchętniej od lokalnego producenta - czy takowi występują pomiędzy Koszalinem a Słupskiem?2. mateiału i ekipy do zmiany pokrycia dachowego - dach jest deskowany, do wymiany to co na zewnątrz,3. materiału i ekipy do ocieplenia i otynkowania z zewnątrz.Z tego co napisaliście do tej pory wynika, że brakuje i ludzi do pracy i materiałów. Zaczynam się zastanawiać, czy warto zaczynać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOJATO 10.05.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Witam Przymierzam się do budowy a nawet do jej startu. Czy możecie podac koszty zatrudnienia kierownika budowy oraz inspektora nadzoru z Koszalina i okolic Pozdrowienia i z góru dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bed 11.05.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Koszalinianie obudźcie się i pomóżcie "nowym"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzum 11.05.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Cześć Bed Co do okien i ekip za bardzo ci nie pomogę ,a hurtownie tak jak w innych postach czyli wszystko co do dachu to Careco ,a materiały na ocieplenie Termex ul. Lniana oni też są producentami styropianu.Teraz jest tak że nawet ludzie z polecenia zawodzą znajomy miał takiego kopacza z małą koparką do kopania fundamentów i tak mu spartolił robotę że cały wykop poprawialiśmy ręcznie Cześć Bojato Kierownika budowy możesz mieć za tysiiąc czy dwa lub 150zł za każdą wizytą na budowie to zależy jak się umówisz co do cen inspektorów to mi trudno coś powiedzieć Pozdr. Dzum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bed 11.05.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 dzum - NIE STRASZ!!!A kopacz tez by się przydał, bo trzeba zrobić nowe i większe szambo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida 13.05.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Mała koparka to tel.787172697 na dzień18.04.07 cena:50zl/h+25zl/dojazd Duża i sprawna to wspominany już p.Zbigniew Urbański tel.602276911. PozdrawiamIDA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bed 14.05.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 ida - bardzo dsziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KROPELKA2 16.05.2007 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Witam! mam pytanie do osób z Niekłonic .Dookoła wszyscy mnie straszą że tam woda nie nadaje się do picia i nie ma po co studni kopać. Czy ma ktoś z was studnię w Niekłonicach jeśli tak to proszę napisać czy nadaje się woda do picia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BoBoW 17.05.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Witam Wszystkich poszukuję osoby, która szybko (i niedrogo - jak zawsze) zrobi operat szacunkowy dla banku. Czy ktoś z Was posiada namiary na taką osobę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaguśka 18.05.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Czy może ktoś mi podpowiedzieć ile w naszych stronach wołają sobie za położenie więżby dachowej? Zastanawiam sie czy brać kogoś miejscowego czy ściągać z innego regionu Polski. Byłabym wdzięczna też za jakieś namiary na dobrego cieślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daber1980 18.05.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Witam Wszystkich poszukuję osoby, która szybko (i niedrogo - jak zawsze) zrobi operat szacunkowy dla banku. Czy ktoś z Was posiada namiary na taką osobę ? Piotr Kondraciuk - tel 602-152-081 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abgiena 22.05.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Pozdrawiam wszystkich budujących, zwłaszcza w Niekłonicach, bo tam rownież buduję. Jestem nowa i niedawno odkryłam tę stronę. Nic o wodzie niezdatnej do spożycia w Niekłonicach nie słyszałam, ale ja studni nie musiałam kopać. Mam pytanko czy ktoś z budujących zdecydował się na przydomową oczyszczalnię ściekow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BoBoW 22.05.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Witam Wszystkich poszukuję osoby, która szybko (i niedrogo - jak zawsze) zrobi operat szacunkowy dla banku. Czy ktoś z Was posiada namiary na taką osobę ? Piotr Kondraciuk - tel 602-152-081 Witam Ju znalazłem innego, ale dziękuję pięknie za reakcję. Na Was zawsze można polegać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bed 22.05.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Polećcie budowlanca-architekta-konstruktora, który mógłby ocenić stan budynku istniejacego. Rysy na ścianach. Nośność itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KROPELKA2 22.05.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Witaj ! abgiena gdzie w Niekłonicach budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts