Alfzmelmack 26.02.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Ile za mapke 1:1000? Może ktoś jakis namiar podaćPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daber1980 26.02.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 mack74 - dzieki na rady jesli chodzi o Schuco, to po prostu o samych profilach b.dobrze sie forumowicze wypowiadaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daber1980 26.02.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Witam ponownie. Szukam ekipy na ocieplenie budynku. Mam propozycje 120 zł / m kw i w tym:1. styropian 10cm2. kołki, siatka, klej, narożniki itp.3. puc mineralny4. robocizna Czy ktos to moglby ocenic czy drogo czy do przyjecia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommyk 27.02.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 W zeszłym roku okolice września płaciliśmy za ocieplenie 150 zł/ 1m2 w tym styropian gr 15 cm z Termexu, Tynk mineralny + farba STO silikonowa+ malowanie 2 razy+ podcień w Kamyczkach bodajże bolix. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mack74 27.02.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Daber ja tez nie powiem złego słowa na profil schucco, ale sugeruję ci rozejrzeć sie po naszym rynku, ponieważ te dwie firmy są kojarzone u nas , gdyż są fabrykami natomiast w kraju mało kto nich słyszał. Poza tym jest kilku solidnych sprzedawców handlujących oknami dobrych ogólnopolskich firm. Po takim rekonesansie może okazać się że są okna ładniejsze i lepiej wyposażone ( tego drugiego jestem prawie pewien). Wejdź na stronę http://www.oknonet.pl , poczytaj opinie na temat fabryk , jakości okien. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pavo 27.02.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Kolega intensywnie poszukuje działki pod budowe domu w okolicy Koszalina do 10 arów, jesli sa wolne tereny po sasiedzku za Waszymi płotami prosze o kontakt. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daber1980 27.02.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 W zeszłym roku okolice września płaciliśmy za ocieplenie 150 zł/ 1m2 w tym styropian gr 15 cm z Termexu, Tynk mineralny + farba STO silikonowa+ malowanie 2 razy+ podcień w Kamyczkach bodajże bolix. Przegladajac forum natrafiłem na Twoją wypowiedż z okolicy lipca 2007, w której wspominałeś właśnie o ocieplaniu za 150zł/m2, wówczas stwierdziłeś że są to ceny kosmiczne, rozumiem że taniej nie udało się znaleźć. Wynika że cena 120zł/m2 jest do przyjęcia (puc barwiony, więc nie liczył malowania - z malowaniem 130zł/m2). Dzięki i pozdrawiam. Wejdź na stronę http://www.oknonet.pl Nie omieszkam, nie omieszkam Kolega intensywnie poszukuje działki pod budowe domu w okolicy Koszalina do 10 arów, jesli sa wolne tereny po sasiedzku za Waszymi płotami prosze o kontakt. pozdrawiam Koło nas jest kilka działek wolnych, ale pewnie nie są przeznaczone na sprzedaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MONIKAFW 28.02.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Witam....W najblizszym czasie planuję postawic swój wymarzony dom.Przeszukuje forum, czytam i szkolę się.Czy jest tu ktoś z oklolic Szczecinka?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daber1980 15.03.2008 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Ależ pusto na forum Mam nadzieje ze ktoś tu zagląda, bo mam pytanie o nr. telefonu do p. Gołdy (tynki i posadzki), wydawało mi się że gdzieś mi się na forum kiedyś przewinął, ale jak teraz przeszukałem posty wstecz to nie znalazłem. może znowu słabo szukałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dekalog 16.03.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Kolega 12marek próbował zainicjować pomysł "pchlego targu". Nie wiem na ile się pomysł przyjął ale zaoferuję 6 worków wapna do oddania. Jeśli ktoś potrzebuje - bez kosztów. Trzeba tylko przyjechać (Mielno) i zabrać. Leżą w garażu i zajmują miejsce. Zainteresowanych proszę o kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
12marek 16.03.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Mój pomysł chyba się nie przyjął. Ale nadal uważam, że możnaby go kontynuować.Jak ktoś też ma coś to piszcie! P.S. Ile mam odłożyć na ocieplenie budynku 15 cm styro i wykonanie elewacji? Około 180 m2 ścian zewnętrznych. Mogę przyjąć te 120 zł/m2?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommyk 17.03.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 te 120 zł może być mało przy takiej grubości styropianu.Ja w zeszłym roku płaciłem już 150 zł Co do Gołdy to proszę:601895532 lub 607229108 JA sam ostatnio wyniosłem z garażu 6 worków tynku MAXIT.Oraz mam 5 płyt G-K zwykłych białych do oddania. Mam też na sprzedaż maszynę stacjonarną do cięcia Glazury i Terrakoty do długości 57 cm i grubości do 3,8 cm, z dwiema tarczami jedna kompletnie nowa nigdy nie użyta i druga w stanie idealnym diamentowa do cięcia glazury. Maszyna została kupiona specjalnie do położenia kafli w jednym domku. Cena nowej z dodatkową tarczą to 1300 zł oddam taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaguśka 24.03.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Witam! Chciałabym tylko ostrzec przed pewnym panem Stasiem- hydraulikiem, starszy gościu i dobrze mu z oczy patrzyło ( lecz już teraz wiem że to nie wystarcza). Miarka po prostu u mnie się przebrała. Po pierwsze zwiększył cenę za materiał z pewnej hutrowni tak ok 20 % , gdzie mąż idąc z ulicy dostał by o te ok 20 % taniej a ponadto mamy po jego robocie poprawki, np stelaże geberita są za nisko osadzone tak że górna część miski wc jest na wysokości ok 35 cm -PARODIA!!! Przez tą fuszerkę musimy zrywać płytki- nikomu nie przyszło do głowy sprawdzić to przed ich położeniem. No i powierz tu pracę fachowcom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alfzmelmack 26.03.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Gdzie najtanie w Koszalinie:Beton na ławy (w Agrobudzie drozej niz w Gorażdże)Strop teriva (korzystnie w Tęczy), gdzie jeszcze w Koszalinie?Z tego co ja wiem to w Rogowie kantowka po 800 zl nettopozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
12marek 26.03.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Terrivę z keramzytu w zeszłym roku brałem od producenta na Strażackiej 6(przed cmentarzem w prawo z Gnieźnieńskiej). BETOMEX tel. 3467931 lub 509214034. Jak jest w tym roku nie wiem, bo już nie muszę się TYM asortymentem interesować Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alfzmelmack 27.03.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Wlasnie tam otrzymalem oferte na terive (pow. 115 m2) cena 9800 zl + transport 2*300 zl (32 km do budowy). Zdziwilo mnie to bo myslalem ze tam bedzie najtaniej a tu w Teczy zaproponowali mi 7500 zl, transport gratis... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alfzmelmack 27.03.2008 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 dziwnie w tych hurtowniach.....na wejsciu daja upust 15 - 20 % to po co takie ceny są, a moze po to zeby nie starac sie o dodatkowy upust... Chcialbym kupic 2 kominy shidla. W careco dostalem na te kominy 15% i chyba nigdzie taniej w Koszalinie już nie bedzie.....? A gdzie najtaniej dachówka cementowa (euronit, brass...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hannah 27.03.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Gdzie najtańszy beton B20? I po ile kupowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misialki 31.03.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 A ja poszukuje kogoś do zrobienia drenażu w Mściach ... oraz ładnej pogody przez kilka dni bez deszczu. Ma ktoś może jakieś namiary?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remcioxp 06.04.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Elektryka -Klimayzacja-Wentylacja-Automatyka-CO Firma jest nie duża ale naprawde solidna ceny też bardzo przyzwoite. Pracują na całym woj.Zachodniopomorskim i woj.pomorskim ale najczesciej można ich spotkać w koszalinie i okolicach oraz słupsku. Tel.kontaaktowy Mirek 514 285 974 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts