Anna Wiśniewska 19.07.2004 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Witaj Latarniku! Obejrzałam sobie Twój album, domek bardzo mi się podoba, okolicę masz prześliczną. Nic, tylko budować, wykańczać i się wprowadzać! Mam pytanie- czy kuchnię będziesz robić dokładnie w takicj kolorach, jak na wizualizacji? Bardzo ładnie wygląda (ale może jestem nieobiektywna, bo samam mam kuchnię w kolorach wanilii i orzecha ) Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Latarnik 19.07.2004 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Witaj Aniu, Jeżeli chodzi o kolor kuchni to raczej będzie taki jak na wizualizacji, nasza kuchnia jest połączona z salonem i właściwie całość będzie w podobnych kolorach, no może z domieszką oliwki. (jak w martini:). Natomiast podoba mi się Twój kominek, elegancki, zgrabny i przede wszystkim nie zajmuje dużo miejsca . A co tam słychać u innych budujących z grupy koszalińskiejhttp://www.emotikony.friko.pl/emots/2/co.gif? A może wszyscy są już na urlopach? http://www.emotikony.friko.pl/emots/1/okularnik.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.07.2004 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 To ładnie będzie! U mnie też kuchnia połączona z salonem. Całość będzie w stonowanych kolorach, od wanilii do orzecha, z domieszką kawy z mlekiem- taką mam przynajmniej wizję na razie Dzięki za kominek- ten projekt to był w całości mój pomysł, do którego długo musiałam przekonywać męża. Ale się udało, i teraz wszystkim się podoba Grupa Koszalińska na budowach. Nie jesteśmy zbyt aktywni na tym forum niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geronimo007 20.07.2004 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Witam Cos mi sie pokickalo i zamista napisac od razu na GK to walnołem na cale forum NO ale kit poszlo ( nawet dwa razy ) Witam KOszlainiaków - ale widze ze tu spokojnie - malo zycia . Kto tamm sie teraz buduje ? Pozdrowienia Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Latarnik 20.07.2004 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 W przyszłym tygodniu na budowę ma wejść elektryk więc ja już od czterech dni ślęczę nad instalacją elektryczną i już mózg mi się lasujehttp://www.enter.net.pl/www/betty/emots/1/zly.gif. Zgodnie z zasadą że gniazdek nigdy za mało staram się jakoś mądrze je rozmieścić, ale wszystko wyjdzie dopiero po przeprowadzce. Jeśli macie jakieś rady to będę wdzięczny Aniu jak już będziesz miała parkiet położony w salonie to zrób zdjęcia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geronimo007 20.07.2004 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 A gdzie budujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Latarnik 20.07.2004 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Pod Kołobrzegiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Latarnik 20.07.2004 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 geronimo007, czy masz już projekt swojego domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Latarnik 20.07.2004 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 geronimo007, czy masz już projekt swojego domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Latarnik 20.07.2004 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 geronimo007, czy masz już projekt swojego domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geronimo007 20.07.2004 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 No wlasnie . Sam nie wiem albo Adela albo Kornelia z Archipelagu . A Ty masz juz wybrane ? To wcale nie takie proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Latarnik 20.07.2004 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 właśnie oglądałem Adelę i Kornelię i nie można od nich oczu oderwać , jeden i drugi projekt niezły, na plus dla Adeli że jest większy ale niekoniecznie finansowy . Ja jestem teraz na tym etapie http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=20766&q=rozmarynek&k=2 To projekt "Dom w rozmarynie" Archonu Życzę dobrych wyborów i krótkiej budowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geronimo007 20.07.2004 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Na razie sercem jestesm za adela rozsadkiem za kornelia - adela chyba troche za duza a w kornelii w razie czego jest to poddasze do wykorzystania . Twoj domek superowy i okolica super . Ja pracuje pod kolobrzegiem . Gdzie sie dokladnie budujesz ? jakie koszta przewidujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Latarnik 20.07.2004 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 W Rościęcinie, a co do kosztów to truuuuuuuuudne pytanie. Mam nadzieję, że zmieszczeczę się w około 200 000 zł. ale raczej bez szaleństw i bez wyposażenia. Niestety często wyjeżdam i raczej nie bardzo mam czas na budowę w systemie gospodarczym, ale jeśli sam bym budował to koszty byłyby mniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geronimo007 20.07.2004 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 No wlasnie koszty koszty a radosc budowania duza i kusi sniadanko na tarasie . Poza tym trzeba miec jakis cel w zyciu . Jak tylko wybiore projekt ruszam . Jak duza masz dzialke ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Latarnik 20.07.2004 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 1200 m kw pod lasem, mam nadzieję że latem komary mnie nie zjedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.07.2004 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Latarniku Parkiet w salonie mam już położony w 1/2 Dziś wieczorem powinien być skończony, potem tylko listwy i będę pokazywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Latarnik 21.07.2004 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 No to czekamy, czekamy Może coś uda się podpatrzeć i skopiować oczywiście w granicach rozsądku a tak poza tym to chyba większość na tym forum zazdrości tak zaawansowanej budowy, to chyba już niedługo przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.07.2004 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Przeprowadzka za dwa- trzy tygodnie. Już się nie mogę doczekać! No ale i budujemy od kwietnia 2003 roku. Jak Ci się coś podoba- pytaj bez zastanawiania. Chętnie odpowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Latarnik 21.07.2004 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 No pewnie że zapytam, i na pewno wielu oprócz mnie A gdzie kupowalas podłogi i w jakiej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts