beata_stce 18.03.2006 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 http://www.archeton.com.pl/index.aspx Widzialam ten domek dzis na zywo jest taki podobny do sniezki i elfa .Podobal mi sie ale dla mnie za duzy.......Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata_stce 18.03.2006 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Ups.....ten domek nazywa sie świteż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata_stce 18.04.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 No i stalo sie klamka zapadla . po wielu trudach zamowilam GL 250 Sniezka z Atrium.Czy dobrze zrobilam ? To sie okaze .Pewnwe zmainy bedą .Robie w nim podpiwniczenie czesciowe.na ten opal i sloiki z ogorkami.Zastanawiam sie czy ktos budujeten przepiekny domek Maly ,a zarazem jakze cieply.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 26.11.2006 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Witam Tyle juz obejrzalam projektow ze mam ich narazie dosyc. Mimo ze wiele domkow mi sie podoba to ELF chyba najbardziej mi odpowiada. Czy jest tu ktos kto go zacząl budowac ? Troche ta wizja budowania mnie zaczyna przerazac. Czasami mysle ze to jakies szalenstwo aby porywac sie z motyka na ksiezyc. Ale sa chwile ze mysle pozytywnie i wiem ze podolam wyzwaniu. właśnie mamy stan surowy otwarty- nie zamieniłabym tego domu na żaden inny- choc dokonaliśmy w projekcie znaczących zmian- zapraszam do dziennika budowy M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts