Hubik_1975 10.03.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Poszukuję porządnej i solidnej ekipy do wykonania instalacji wod-kan i c.o. - może być z materiałami (usługa 7% VAT) albo bez materiałów (ja kupuję). Inwestycja zlokalizowana w Nieporęcie, przewidywany termin wykonania czerwiec/lipiec br. Proszę wszystkich o namiary na sprawdzone ekipy z okolic Warszawy oraz o informacje od instalatorów. Drogą elektroniczną prześlę info niezbędne do wyceny prac i udzielę wszelkich informacji.pozdrowienia,H. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 11.03.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Z czystym sumieniem polecę Ci hydraulika który naszym zdaniem jest rewelacyjny.Zakładał u nas wszystko (grzejniki,podłogówka, kotłownia, biały montaż) Artur Grochowski 0-606 352326 Naprawdę nie trzeba mu patrzeć na ręce , wręcz podpowiada co by dla Ciebie było lepszym rozwiązaniem podczas innych prac pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
extrabud 12.03.2006 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Reprezentuję firmę instalacyjną z dużym doświadczeniem, która może zrealizować Państwa oczekiwania w zakresie instalacji sanitarnychi wentylacji (rekuperacji).W razie potrzeby mogę przesłoć referencje. Kontakt [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 13.03.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Poszukuję porządnej i solidnej ekipy do wykonania instalacji wod-kan i c.o. - może być z materiałami (usługa 7% VAT) albo bez materiałów (ja kupuję). Inwestycja zlokalizowana w Nieporęcie, przewidywany termin wykonania czerwiec/lipiec br. Proszę wszystkich o namiary na sprawdzone ekipy z okolic Warszawy oraz o informacje od instalatorów. Drogą elektroniczną prześlę info niezbędne do wyceny prac i udzielę wszelkich informacji. pozdrowienia, H. Wita, u nas kończš rodę, moge podac namiary, doc dobra cena, szybkie i solidne wykonanie. Pozdrawiam, KasiaR P.S. Nasi hydraulicy byli juz polecani na tym forum, dostalismy namiary z polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 13.03.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 KasiaR, to ja poproszę o namiary, bo właśnie kompletuje wykonawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 13.03.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 KasiaR, to ja poproszę o namiary, bo właśnie kompletuje wykonawców. wysłałam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts