Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Konkurs na temat !

Co wybierasz jako I temat forum ?  

71 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co wybierasz jako I temat forum ?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 76
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jerzysiu, poczekaj do 2031, zagłosuje wtedy Joola na naszą grupę i będziemy mieli JEDEN głos wiecej ;)

... taaaaaa, w 2031 to mi nawet emeryturę zabiorą, bo powiedzą, że ludzie tak długo nie żyją :roll: !

J

Eeeeeeeeeeeeeeee, co Ty piszesz? Ja będę miał dopiero 81 lat :) I dopiero wtedy pójdę w Polskę ze swoja emeryturą :)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

podobno Komturom dajom specjalne dodatki :D

J

Tiaaaaaaaaaaaaa, nawet 3,20 miesięcznie, pod warunkiem przedstawienia zaświadczenia z Urzędu Gminy o niezaleganiu, świadectwa szczepienia ospy w wieku 7 lat i świadectwa moralności poświadczonego przez Agencję Towarzyską w miejscu zamieszkania. ;)

Jerzysiu, poczekaj do 2031, zagłosuje wtedy Joola na naszš grupę i będziemy mieli JEDEN głos wiecej

... taaaaaa, w 2031 to mi nawet emeryturę zabiorš, bo powiedzš, że ludzie tak długo nie żyjš !

Chłopaki, sš też dobre strony bycia wiekowym....pomyœlcie jakš zniżkę dostaniecie w Vision Express na łoprawki łokularowe :wink:

ps. nio dobra, nie bendem jędza i zagłosuję na GO rok prędzej. I co tam jeden głos, już wtedy to będę miała wnuki (będę prawda? :roll: )i one też zagłosujš na GO :D

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 1 month później...
  • 1 month później...