Andrzej P 10.03.2006 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Proszę o pomoc. Mam ogrzewanie podłogowe elektryczne i chcę wymienić terakotę na panele. Czy muszę odkuwać terakotę, czy mogę położyć panele na terakocie? Czy nie będzie za gruba warstwa i kable w podłodze nie przegrzeją się? Proszę o poradę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mstrogow 12.03.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 czy ten 1 cm ma jakies znaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbiho 26.03.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Kable faktycznie mogą się przegrzewać jeżeli są starego typu bez samoregulacji,nie pomoże nawet zerwanie terrakoty bo opór cieplny paneli jest dużo większy.Panele tylko na podlogówkę wodną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts