firewall 08.04.2016 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 Dyskusja dyskusją a w Rokitnikach 3 olbrzymie mastify zmasakrowały 9-letnią dziewczynkę. Jest pogryziona od stóp do głowy. Jest bez palca.Jej "winą" było to, że jeździła na rowerku po uliczce wśród domków jednorodzinnych.Nie wyobrażam sobie swojej reakcji gdyby coś takiego spotkało moje dziecko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 08.04.2016 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 [quote=daggulka;2555750. Taka jest mentalnośc ludzi na wsiach .... nie wygrasz ... . Tak ? Na naszej wsi pieski też biegały po nocach , niektóre łazęgi także w dzień , teraz mamy sporo nowych mieszkańców z nawykami "z miasta " którzy wyprowadzają swoje psy aby wypróżniły się przed domami sąsiadów... Potem szybciutko wracają na swoje działeczki gdzie czyściutki trawniczek... To dopiero jest wiocha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 08.04.2016 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 No... już kilka osób "przeszkoliłem" co się robi z psim kupskiem uwalonym centralnie przed moją furtką lub bramą. Pomogło. Widać mam dar perswazji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts